1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Piteå

Bevaka lediga lägenheter i Piteå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Piteå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Piteå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Piteås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Pitebo
Pitebo som är ett kommunalt fastighetsbolag är med sina 4 000 hyreslägenheter största hyresvärden i Piteå. Med sitt stora bestånd finns lägenheter i alla storlekar att välja. Pitebo har ofta ett stort tryck på vakanta lägenheter.Privata hyresvärdar i Piteå


BDB Fastigheter
BDB Fastigheters bestånd består av lägenheter upp till 4 RoK. Bygger nu nya lägenheter, intresseanmälan kan lämnas på deras hemsida. Efter att du registrerat dig hos hyresvärden behöver du höra av dig till dem regelbundet. De tillämpar ingen bostadskö.

Adress: Lillbrogatan 18, Piteå
Telefon: 0911-23 07 00
E-post: hyresformedling@bdbfastigheter.se
Hemsida: www.bdfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Linbäcks Fastigheter har ett omfattande bestånd bestående av över 470 hyreslägenheter i Piteå. Det senaste tillskottet stod klart 2018. För att söka en av de populära lägenheterna behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: kundtjanst@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se/hyresratter


MEB Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd på flera adresser i Piteå. Lägenheterna hittas i lugna områden med villor och hyreshus som grannar. Intresseanmälan skickas in via deras hemsida.

Adress: Acusticum 4, Piteå
Telefon: 070-595 66 11
E-post: elisabet.berg@mebfastigheter.se
Hemsida: www.mebfastigheter.se


RAWI Fastigheter
Med 1 200 hyreslägenheter är RAWI Fastigheter en av de största hyresvärdarna i staden. Med beståndet erbjuds ett utbud med variation gällande läge, storlek och typ av bostad. De flesta bostäder är centralt belägna i staden.

Adress: Bryggargatan 14, Piteå
Telefon: 0911-150 40
E-post: rawi@rawi.se
Hemsida: www.rawi.se


Skoogs Fastigheter
I Piteås stadskärna äger och förvaltar Skoogs Fastigheter 86 lägenheter. Hyresgästerna här har butiker, restauranger och stadens utbud av service utanför dörren. I kvarteret Träkronan bygger man 70 nya lägenheter. Befintliga och blivande bostäder söks via Skoogs hemsida.

Adress: Hamnplan 9, Piteå
Telefon: 0911-745 20
E-post: fastighetskontor@skoogs.se
Hemsida: www.skoogsfastigheter.se


Wallstensföretagen
Förutom att man äger Gallerian och andra lokaler i staden förvaltar man flertalet hyreslägenheter i Piteå. Genom att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida hamnar du i deras register och de kontaktar dig när de har ett ledigt objekt för dig.

Adress: Prästgårdsgatan 35, Piteå
Telefon: 0911-21 19 00
E-post: info@wallstens.se
Hemsida: www.wallstens.se


HSB Norr
På fyra områden i Piteå har HSB Norr lägenhetsbestånd. De flesta lägenheter ligger någon kilometer från centrum men bostäderna i Klubbgärdet är närmare centrala Piteå. Här hittar du upp till 5 rum och kök.

Adress: Storgatan 48 C, Piteå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/


Norrlandshem
I Järvebyn cirka två mil utanför Piteå har den privata hyresvärden Norrlandshem ett bestånd om 24 hyreslägenheter. Beståndet består av 2-3 RoK. För att ställa dig i deras bostadskö behöver du skicka ett mail till dem med kontaktuppgifter och bostadsönskemål.

Telefon: 0911-23 01 00
E-post: info@norrlandshem.se
Hemsida: www.norrlandshem.se


Munksundsbo
Munksundsbo förvaltar ett antal hyresrätter i Piteå. Lägenheterna är belägna i Centrum, Durrnäs, Furuberget, Klubbgärdet och Munksund. Förmedling av lediga lägenheter görs av HSB, du länkas smidigt vidare till dem från Munksundsbos hemsida.

Hemsida: www.munksundsbo.se