1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Piteå

Bevaka lediga lägenheter i Piteå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Piteå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Piteå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Villaägare överkalix söker lägenhet 3,a i Piteå
Sökes: Förstahand | 80 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Piteås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Pitebo
Pitebo som är ett kommunalt fastighetsbolag är med sina 4 000 hyreslägenheter största hyresvärden i Piteå. Med sitt stora bestånd finns lägenheter i alla storlekar att välja. Pitebo har ofta ett stort tryck på vakanta lägenheter.Privata hyresvärdar i Piteå


BDB Fastigheter
BDB Fastigheters bestånd består av lägenheter upp till 4 RoK. Bygger nu nya lägenheter, intresseanmälan kan lämnas på deras hemsida. Efter att du registrerat dig hos hyresvärden behöver du höra av dig till dem regelbundet. De tillämpar ingen bostadskö.

Adress: Lillbrogatan 18, Piteå
Telefon: 0911-23 07 00
E-post: hyresformedling@bdbfastigheter.se
Hemsida: www.bdfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Förvaltar 50 studentbostäder och över 300 hyresrätter i Piteå. Studentlägenheterna uthyres möblerade och ligger mittemellan centrala stan och Musikhögskolan. I centrala Piteå bygger Lindbäcks just nu 110 moderna hyresrätter inflyttningsklara under sommaren 2018.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: kundtjanst@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se/hyresratter


MEB Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd på flera adresser i Piteå. Lägenheterna hittas i lugna områden med villor och hyreshus som grannar. Intresseanmälan skickas in via deras hemsida.

Adress: Acusticum 4, Piteå
Telefon: 070-595 66 11
E-post: elisabet.berg@mebfastigheter.se
Hemsida: www.mebfastigheter.se


RAWI Fastigheter
Som en av Piteås största privata hyresvärdar söker RAWI Fastigheter regelbundet efter nya hyresgäster. Förtur till lediga lägenheter ges till sökande som avser flytta till Piteå för arbete men som idag saknar bostad på orten.

Adress: Bryggargatan 14, Piteå
Telefon: 0911-150 40
E-post: rawi@rawi.se
Hemsida: www.rawi.se


Skoogs Fastigheter
I centrala Piteå förvaltar Skoogs Fastigheter 86 hyresrätter och planerar för nyproduktion av ytterligare 70 lägenheter. Du kan via e-post anmäla ditt intresse att hyra kommande nyproduktion. En inlämnad bostadsansökan behöver förnyas var tolfte månad.

Adress: Hamnplan 9, Piteå
Telefon: 0911-745 20
E-post: fastighetskontor@skoogs.se
Hemsida: www.skoogsfastigheter.se


Wallstensföretagen
Förvaltar ett flertal hyresrätter i attraktiva bostadsfastigheter i centrala Piteå. Sökande kan lämna en intresseanmälan och ange önskat flyttdatum, lägenhetsstorlek samt sina kontaktuppgifter. Wallsténs kontaktar dig som sökande om man kan erbjuda bostad.

Adress: Prästgårdsgatan 35, Piteå
Telefon: 0911-21 19 00
E-post: info@wallstens.se
Hemsida: www.wallstens.se


HSB Norr
På fyra områden i Piteå har HSB Norr lägenhetsbestånd. De flesta lägenheter ligger någon kilometer från centrum men bostäderna i Klubbgärdet är närmare centrala Piteå. Här hittar du upp till 5 rum och kök.

Adress: Storgatan 48 C, Piteå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/


Norrlandshem
I Järvebyn cirka två mil utanför Piteå har den privata hyresvärden Norrlandshem ett bestånd om 24 hyreslägenheter. Beståndet består av 2-3 RoK. För att ställa dig i deras bostadskö behöver du skicka ett mail till dem med kontaktuppgifter och bostadsönskemål.

Telefon: 0911-23 01 00
E-post: info@norrlandshem.se
Hemsida: www.norrlandshem.se


Munksundsbo
Munksundsbo förvaltar ett antal hyresrätter i Piteå. Lägenheterna är belägna i Centrum, Durrnäs, Furuberget, Klubbgärdet och Munksund. Förmedling av lediga lägenheter görs av HSB, du länkas smidigt vidare till dem från Munksundsbos hemsida.

Hemsida: www.munksundsbo.se