1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Piteå

Bevaka lediga lägenheter i Piteå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Piteå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Piteå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Gymnasiestudent söker boende
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Piteås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Pitebo
Med 4 000 hyresrätter och studentbostäder är Pitebo stadens största hyresvärd. På hyresvärdens hemsida hittar du 5 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Piteå


BDB Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 460 lägenheter i centrala Piteå och närliggande Bergsviken och Hortlax. Du är välkommen att skicka in din bostadsansökan per e-mail. Hyresvärden har ingen bostadskö utan väljer den sökande som anses mest lämpad som nästa hyresgäst.

Adress: Lillbrogatan 18, Piteå
Telefon: 0911-23 07 00
E-post: hyresformedling@bdbfastigheter.se
Hemsida: www.bdfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Förvaltar 50 studentbostäder och över 300 hyresrätter i Piteå. Studentlägenheterna uthyres möblerade och ligger mittemellan centrala stan och Musikhögskolan. I centrala Piteå bygger Lindbäcks just nu 110 moderna hyresrätter inflyttningsklara under sommaren 2018.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: kundtjanst@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se/hyresratter


Lusthusbackens Fastigheter
Under 2017 färdigställde Lusthusbacken nyproduktion av flerfamiljshus i Furunäset. Bostäderna har utsikt mot Piteå älv och stora grönområden utanför fastigheten. Lägenheterna är välinredda med kök byggda av massivt trä i björk samt askgolv i samtliga rum.

Telefon: 010-450 61 94
E-post: info@lusthusbacken.se
Hemsida: www.lusthusbacken.se


MEB Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter på tio minuters gångavstånd till centrala Piteå. Beståndet omfattar två till fyrarumslägenheter. MEB Fastigheter välkomnar din bostadsansökan för att hyra lägenhet.

Adress: Acusticum 4, Piteå
Telefon: 070-595 66 11
E-post: elisabet.berg@mebfastigheter.se
Hemsida: www.mebfastigheter.se


RAWI Fastigheter
Som en av Piteås största privata hyresvärdar söker RAWI Fastigheter regelbundet efter nya hyresgäster. Förtur till lediga lägenheter ges till sökande som avser flytta till Piteå för arbete men som idag saknar bostad på orten.

Adress: Bryggargatan 14, Piteå
Telefon: 0911-150 40
E-post: rawi@rawi.se
Hemsida: www.rawi.se


Skoogs Fastigheter
I centrala Piteå förvaltar Skoogs Fastigheter 86 hyresrätter och planerar för nyproduktion av ytterligare 70 lägenheter. Du kan via e-post anmäla ditt intresse att hyra kommande nyproduktion. En inlämnad bostadsansökan behöver förnyas var tolfte månad.

Adress: Hamnplan 9, Piteå
Telefon: 0911-745 20
E-post: fastighetskontor@skoogs.se
Hemsida: www.skoogsfastigheter.se


Wallstensföretagen
Förvaltar ett flertal hyresrätter i attraktiva bostadsfastigheter i centrala Piteå. Sökande kan lämna en intresseanmälan och ange önskat flyttdatum, lägenhetsstorlek samt sina kontaktuppgifter. Wallsténs kontaktar dig som sökande om man kan erbjuda bostad.

Adress: Prästgårdsgatan 35, Piteå
Telefon: 0911-21 19 00
E-post: info@wallstens.se
Hemsida: www.wallstens.se