1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ronneby

Bevaka lediga lägenheter i Ronneby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ronneby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ronneby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ronnebys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ronnebyhus
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar lägenheter för uthyrning i kommunen. Är samtidigt den hyresvärd som har störst utbud av bostäder i kommunen. Förutom lägenheter i Ronneby förvaltas fastigheter i flera av kommunens tätorter.

Havsklippan
Privata hyresvärden Havsklippans förvaltar lägenheter i centrala Ronneby. Hyresgäster har hos hyresvärden möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheterna.Fler privata hyresvärdar i Ronneby


Bo Bra Förvaltning
Familjeägt fastighetsbolag med hyresrätter i centrum av Ronneby och Kallinge. I din intresseansökan för att hyra bostad anger du önskad lägenhetsstorlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Industrigatan 9, Ronneby
Telefon: 0733-544 637
E-post: info@bobraironneby.nu
Hemsida: www.bobraironneby.nu


Amasten
Ronnebys största privata hyresvärd med 584 lägenheter. Fyll i en bostadsansökan på www.amasten.se så får du via e-mail med riktade erbjudande när lägenheter som matchar dina önskemål blir lediga hos hyresvärden.

Adress: Kungsgatan 11, Ronneby
Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Emaljen Fastigheter
Emaljen är ett familjebolag verksamt inom fastighetssektorn. I Ronneby förvaltas cirka 70 lägenheter som hyrs ut samt ett antal företagsytor. Lägenheter upp till fyrarummare finns i beståndet och några av dem är charmiga etagelägenheter.

Adress: Emaljervägen 7, Ronneby
Telefon: 0457 - 176 00
E-post: info@emaljen.se
Hemsida: www.emaljen.se


Flamingons Fastigheter
På Strandgatan invid ån ligger en fastighet innehållandes 7 hyresrätter upp till 113 kvm. I beståndet återfinns även 49 lägenheter på Västra Torgatan med egen innergård för hyresgästerna. För dig som önskar mer enskilt boende finns ett flerbostadshus på Övre Brunnsvägen.

Adress: Strandgatan 8, Ronneby
Telefon: 0457-127 35
E-post: info@flamingon.se
Hemsida: www.flamingon.se


Lindström Property
Hyresvärd med lägenheter på flera orter i Blekinge. Förvaltar ett par hyresfastigheter med bostäder i Ronneby. Om du vill hyra kan du fylla i en bostadsansökan och beskriva närmare vad du söker. Lindström Property värdesätter goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Möllan Fastigheter
Hos Möllan Fastigheter kan du ansöka om bostad i Ronneby samt i de närliggande samhällen Backaryd, Kallinge, Nättraby och Bräkne-Hoby. Hyresrätterna i Ronneby är från 35 till 100 kvm och från 1 till 4 rum.

Telefon: 0708-40 47 64
E-post: mollan.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.mollanfastigheter.se


Zebran Fastigheter
Det lilla bostadsbolaget Zebran Fastigheter förvaltar lägenheter i Ronneby på följande bostadsadresser: Karlskronagatan, Kungsgatan, Nedre Brunnsvägen och Västra Torggatan. I Ronneby söker man ofta en eller par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Nedre Brunnsvägen 10, Ronneby
Telefon: 0457-663 86
E-post: jan.mathiasson@gmail.com
Hemsida: www.zebran.nu