1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ronneby

Sök lediga lägenheter i Ronneby

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ronneby. Du kan fritt söka bland de 29 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Ronneby.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Ronnebyhus
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar lägenheter för uthyrning i kommunen. Är samtidigt den hyresvärd som har störst utbud av bostäder i kommunen. Förutom lägenheter i Ronneby förvaltas fastigheter i flera av kommunens tätorter.Privata hyresvärdar i Ronneby


Bo Bra Förvaltning
I centrala Ronneby har denna privata hyresvärd ett fåtal hyreslägenheter. Man hyr ut parhus på flera mindre orter i kommunen, bland annat i Listerby och Kallinge. Denna boendeform är särskilt omtyckt av familjer som vill hyra en bostad med egen trädgård i markplan.

Adress: Industrigatan 9, Ronneby
Telefon: 0733-544 637
E-post: info@bobraironneby.nu
Hemsida: www.bobraironneby.nu


Havsklippan
Havsklippan är en privat hyresvärd som förvaltar lägenheter i Karlskrona och Ronneby. Boenden erbjuds både i centrala Ronneby och närliggande mindre orter där även radhus hittas. Intresseanmälan kan göras på vakanser direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0733 – 33 97 03
E-post: info@havsklippan.se
Hemsida: www.havsklippan.se


Emaljen Fastigheter
Emaljen är ett familjebolag verksamt inom fastighetssektorn. I Ronneby förvaltas cirka 70 lägenheter som hyrs ut samt ett antal företagsytor. Lägenheter upp till fyrarummare finns i beståndet och några av dem är charmiga etagelägenheter.

Adress: Emaljervägen 7, Ronneby
Telefon: 0457 - 176 00
E-post: info@emaljen.se
Hemsida: www.emaljen.se


Flamingons Fastigheter
På Strandgatan invid ån ligger en fastighet innehållandes 7 hyresrätter upp till 113 kvm. I beståndet återfinns även 49 lägenheter på Västra Torgatan med egen innergård för hyresgästerna. För dig som önskar mer enskilt boende finns ett flerbostadshus på Övre Brunnsvägen.

Adress: Strandgatan 8, Ronneby
Telefon: 0457-127 35
E-post: info@flamingon.se
Hemsida: www.flamingon.se


Lindström Property
Privat fastighetsägare med fastigheter i Skåne och Blekinge. Man förvlatar både kommersiella lokaler och hyreslägenheter. I Ronneby erbjuds centralt boende med ortens serviceutbud utanför dörren. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Möllan Fastigheter
Familjebolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter i bland annat Ronneby. Lägenheterna håller alla god standard och underhålls löpande. Förvaltar marklägenheter på två adresser och lägenheter i flerbostadshus på tre adresser i staden.

Telefon: 0708-40 47 64
E-post: mollan.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.mollanfastigheter.se


Zebran Fastigheter
Förvaltar ett bestånd om cirka 70 hyreslägenheter där majoriteten återfinns i Ronneby. Man har bostadsfastigheter på Karlskronagatan, Kungsgatan, Västra Torggatan och Nedre Brunnsvägen. Via ett formulär på Zebrans hemsida låter du veta hyresvärden att du söker bostad.

Adress: Nedre Brunnsvägen 10, Ronneby
Telefon: 0457-663 86
E-post: jan.mathiasson@gmail.com
Hemsida: www.zebran.nu


SBB
SBB förvärvade ett stort antal hyresfastigheter i Ronneby under 2019 och etablerade sig därmed på orten. Som fastighetsbolag har man bostadsbestånd i cirka 30 svenska städer. I Ronneby erbjuds lägenheter för de flesta behov och önskemål, lediga objekt ses på SBBs hemsida.

Adress: Kungsgatan 11, Ronneby
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.ronneby@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se