1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ronneby

Sök alla lediga lägenheter i Ronneby

I Ronneby finns just nu 10 lediga lägenheter. Med Hyrabostad.se bevakar du förstahand- och andrahandskontrakt från 9 hyresvärdar i Ronneby och blir direkt informerad när nya lägenheter kommer in.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Ronnebyhus
Hos kommunala hyresvärden Ronnebyhus finns idag lediga lägenheter i Ronneby och i de närliggande småorterna. Med ett fastighetsbestånd om 2 800 lägenheter kan Ronnebyhus nästan alltid erbjuda lediga lägenheter för dig som söker bostad.

Amasten
Ronnebys största privata hyresvärd med 584 lägenheter. Fyll i en bostadsansökan så får du via e-mail riktade erbjudande när lägenheter som matchar dina önskemål blir lediga. Amasten välkomnar även ansökningar från studenter.

Havsklippan
Privat hyresvärd i Ronneby som på sin hemsida just nu har ute en ledig lägenhet. Havsklippans lägenheter i Ronneby ligger alla i de centrala delarna. Ofta finns möjlighet till egen parkeringsplats i anslutning till lägenheten.Fler privata hyresvärdar i Ronneby


Bo Bra Förvaltning
Familjeägt fastighetsbolag med hyresrätter i centrum av Ronneby och Kallinge. I din intresseansökan för att hyra bostad anger du önskad lägenhetsstorlek från 1 till 4 rum och kök.

Telefon: 0733-544 637
E-post: info@bobraironneby.nu
Hemsida: www.bobraironneby.nu


Emaljen Fastigheter
Familjeägda hyresvärden Emaljen Fastigheter grundades 1991 och äger 90 lägenheter i centrala Ronneby som man hyr ut till privatpersoner. Man har hyresrätter på följande eftertraktade adresser: Kungsgatan, Järnvägsgatan och Karlskronavägen.

Adress: Emaljervägen 7, Ronneby
Telefon: 0457 - 176 00
E-post: info@emaljen.se
Hemsida: www.emaljen.se


Flamingons Fastigheter
I centrala Ronneby, vid Ronneby Torg, förvaltar den privata hyresvärden Flamingons Fastigheter ett mindre utbud av hyreslägenheter. Hyresvärden har lägenheter på attraktiva Strandgatan.

Adress: Strandgatan 8, Ronneby
Telefon: 0457-127 35
E-post: jonas.gustafsson@flamingon.se
Hemsida: www.flamingon.se


Lindström Property
Hyresvärd med lägenheter på flera orter i Blekinge. Förvaltar ett par hyresfastigheter med bostäder i Ronneby. Om du vill hyra kan du fylla i en bostadsansökan och beskriva närmare vad du söker. Lindström Property värdesätter goda referenser från tidigare hyresvärdar.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Möllan Fastigheter
Hos Möllan Fastigheter kan du ansöka om bostad i Ronneby samt i de närliggande samhällen Backaryd, Kallinge, Nättraby och Bräkne-Hoby. Hyresrätterna i Ronneby är från 35 till 100 kvm och från 1 till 4 rum.

Telefon: 0708-40 47 64
E-post: mollan.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.mollanfastigheter.se


Zebran Fastigheter
Det lilla bostadsbolaget Zebran Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning i Ronneby på följande bostadsadresser: Karlskronagatan, Kungsgatan, Nedre Brunnsvägen och Västra Torggatan. I Ronneby söker man ofta en eller par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Nedre Brunnsvägen 10, Ronneby
Telefon: 0457-663 86
E-post: jan.mathiasson@gmail.com
Hemsida: www.zebran.nu