1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ronneby

Sök alla lediga lägenheter i Ronneby

Hos oss kan du söka bostad hos alla hyresvärdar i Ronneby. Via oss når du de 8 största hyresvärdarna i Ronneby med totalt just nu 20 lediga lägenheter. Här nedan hittar du alla de hyresvärdar som kan erbjuda dig en hyresrätt i Ronneby.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Ronnebyhus
Hos kommunala hyresvärden Ronnebyhus finns idag 15 lediga lägenheter i Ronneby och i de närliggande småorterna. Med ett fastighetsbestånd om 2 800 lägenheter kan Ronnebyhus nästan alltid erbjuda lediga lägenheter för dig som söker bostad.

Heimstaden
I utkanten av centrala Ronneby förvaltar den privata hyresvärden Heimstaden ett stort lägenhetsutbud i stadsdelen Blasius. Heimstaden kan ofta erbjuda lediga lägenheter och söker just nya hyresgäster.

Havsklippan
Privat hyresvärd i Ronneby som på sin hemsida just nu har ute en ledig lägenhet. Havsklippans lägenheter i Ronneby ligger alla i de centrala delarna. Ofta finns möjlighet till egen parkeringsplats i anslutning till lägenheten.Fler privata hyresvärdar i Ronneby


Blekinge Bostäder
Blekinge Bostäder har lägenheter i stadsdelen Parkdala i Ronneby. I Parkdala ligger Ronneby Soft Center som Ronnebys största byggnad och en samlingspunkt för företagare i staden och länet. Från stadsdelen har du även gångavstånd till Ronneby Brunnspark som anses vara en av Sveriges vackraste parker. Om du är intresserad av att hyra lägenhet hos Blekinge Bostäder lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Folkparksvägen 20, 372 40 Ronneby
Telefon: 0457-616 040
E-post: magnus@blekingebostader.se
Hemsida: www.blekingebostader.se


Emaljen Fastigheter
Familjeägda hyresvärden Emaljen Fastigheter grundades 1991 och äger 90 lägenheter i centrala Ronneby som man hyr ut till privatpersoner. Man har hyresrätter på följande eftertraktade adresser: Kungsgatan, Järnvägsgatan och Karlskronavägen.

Adress: Kallingevägen 5, Ronneby
Telefon: 0457 - 176 00
E-post: info@emaljen.se
Hemsida: www.emaljen.se


Flamingons Fastigheter
I centrala Ronneby, vid Ronneby Torg, förvaltar den privata hyresvärden Flamingons Fastigheter ett mindre utbud av hyreslägenheter.

Adress: Strandgatan 8, Ronneby
Telefon: 0457-127 35
E-post: jonas.gustafsson@flamingon.se
Hemsida: www.flamingon.se


Möllan Fastigheter
Hos Möllan Fastigheter kan du ansöka om bostad i Ronneby samt i de närliggande samhällen Backaryd, Kallinge, Nättraby och Bräkne-Hoby. Hyresrätterna i Ronneby är från 35 till 100 kvm och från 1 till 4 rum.

Telefon: 0457-312 24
E-post: mollan.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.mollanfastigheter.se


Nordbell Fastigheter
Privat hyresvärd som kan erbjuda lägenheter i de till Ronneby närliggande småorterna: Holmsjö, Kallinge,T orhamn och Tving. Om du har tillgång till bil och kan tänka dig att bo på ett par minuters bilavstånd till Ronneby har Nordbell Fastigheter lägenheter i naturnära bostadsområden som kan passa dig.

Telefon: 0708-186362
Hemsida: www.nordbell.se


Zebran Fastigheter
Det lilla bostadsbolaget Zebran Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning i Ronneby på följande bostadsadresser: Karlskronagatan, Kungsgatan, Nedre Brunnsvägen och Västra Torggatan. I Ronneby söker man ofta en eller par nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Adress: Nedre Brunnsvägen 10, Ronneby
Telefon: 0457-663 86
E-post: jan.mathiasson@gmail.com
Hemsida: www.zebran.nu