1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Ronneby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Ronneby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Ronneby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Ronnebyhus
Kommunägt bostadsbolag som förvaltar lägenheter för uthyrning i kommunen. Är samtidigt den hyresvärd som har störst utbud av bostäder i kommunen. Förutom lägenheter i Ronneby förvaltas fastigheter i flera av kommunens tätorter.

Bo Bra Förvaltning
I centrala Ronneby har denna privata hyresvärd ett fåtal hyreslägenheter. Man hyr ut parhus på flera mindre orter i kommunen, bland annat i Listerby och Kallinge. Denna boendeform är särskilt omtyckt av familjer som vill hyra en bostad med egen trädgård i markplan.

Adress: Industrigatan 9, Ronneby
Telefon: 0733-544 637
E-post: info@bobraironneby.nu
Hemsida: www.bobraironneby.nu


Havsklippan
Havsklippan är en privat hyresvärd som förvaltar lägenheter i Karlskrona och Ronneby. Boenden erbjuds både i centrala Ronneby och närliggande mindre orter där även radhus hittas. Intresseanmälan kan göras på vakanser direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0733 – 33 97 03
E-post: info@havsklippan.se
Hemsida: www.havsklippan.se


Emaljen Fastigheter
Emaljen är ett familjebolag verksamt inom fastighetssektorn. I Ronneby förvaltas cirka 70 lägenheter som hyrs ut samt ett antal företagsytor. Lägenheter upp till fyrarummare finns i beståndet och några av dem är charmiga etagelägenheter.

Adress: Emaljervägen 7, Ronneby
Telefon: 0457 - 176 00
E-post: info@emaljen.se
Hemsida: www.emaljen.se


Flamingons Fastigheter
På Strandgatan invid ån ligger en fastighet innehållandes 7 hyresrätter upp till 113 kvm. I beståndet återfinns även 49 lägenheter på Västra Torgatan med egen innergård för hyresgästerna. För dig som önskar mer enskilt boende finns ett flerbostadshus på Övre Brunnsvägen.

Adress: Strandgatan 8, Ronneby
Telefon: 0457-127 35
E-post: info@flamingon.se
Hemsida: www.flamingon.se


Lindström Property
Privat fastighetsägare med fastigheter i Skåne och Blekinge. Man förvlatar både kommersiella lokaler och hyreslägenheter. I Ronneby erbjuds centralt boende med ortens serviceutbud utanför dörren. Vakanser läggs ut på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Möllan Fastigheter
Familjebolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter i bland annat Ronneby. Lägenheterna håller alla god standard och underhålls löpande. Förvaltar marklägenheter på två adresser och lägenheter i flerbostadshus på tre adresser i staden.

Telefon: 0708-40 47 64
E-post: mollan.fastigheter@telia.com
Hemsida: www.mollanfastigheter.se


Zebran Fastigheter
Förvaltar ett bestånd om cirka 70 hyreslägenheter där majoriteten återfinns i Ronneby. Man har bostadsfastigheter på Karlskronagatan, Kungsgatan, Västra Torggatan och Nedre Brunnsvägen. Via ett formulär på Zebrans hemsida låter du veta hyresvärden att du söker bostad.

Adress: Nedre Brunnsvägen 10, Ronneby
Telefon: 0457-663 86
E-post: jan.mathiasson@gmail.com
Hemsida: www.zebran.nu


SBB
SBB förvärvade ett stort antal hyresfastigheter i Ronneby under 2019 och etablerade sig därmed på orten. Som fastighetsbolag har man bostadsbestånd i cirka 30 svenska städer. I Ronneby erbjuds lägenheter för de flesta behov och önskemål, lediga objekt ses på SBBs hemsida.

Adress: Kungsgatan 11, Ronneby
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.ronneby@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Ronneby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Ronneby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Ronneby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Ronneby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Ronneby. Hos oss kan du se listor med alla Ronnebys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.