Information om Havsklippan

Privata hyresvärden Havsklippan har som målsättning att vara branschledande och ett föredöme för andra fastighetsbolag när det kommer till nöjda hyresgäster. Havsklippan förvaltar många äldre bostadsfastigheter i den centrala stadskärnan i Ronneby.

Om du vill hyra bostad kan du göra en generell intresseanmälan på hyresvärdens hemsida Havsklippan.se där du beskriver vilken typ av lägenhet du vill hyra. Efter att du lämnat din ansökan på hyresvärdens hemsida tar Havsklippan kontakt med dig om man får in en lägenhet som är i överensstämmelse med dina önskemål.

Havsklippan har totalt närmare 200 lägenheter i sitt bestånd och lägenheter i storlek från 1 till 4 rum och kök. I merparten av lägenheterna finns fiberanslutning via Telia eller stadsnätet.

Kontakta Havsklippan
Telefon: 0733 – 33 97 03
E-post: info@havsklippan.se
Hemsida: www.havsklippan.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Havsklippan men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.havsklippan.se.Visa fler lediga lägenheter i Ronneby