Information om Ronnebyhus

Ronnebyhus ägs av Ronneby kommun och har ett bestånd av ungefär 2 800 lägenheter som uthyres. I kommunen hittas boenden i Ronneby, Hallabro, Eringsboda, Backaryd, Bräkne-Hoby, Kallinge, Johannishus och Listerby.

Fastigheterna i Ronneby återfinns i en rad områden men har alla nära till kommunikationer, natur och service. Bostäderna utanför centralorten har vanligen en liten trädgård i anslutning till fastigheten och finns i olika utföranden, exempelvis marklägenheter vilka är omtyckta av nyblivna barnfamiljer.

Ett utbud av omsorgsboenden och trygghetsboenden förvaltas av Ronnebyhus. Dessa är anpassade efter äldres behov av tillgänglighet och tillgång till gemensamhetsutrymmen i byggnaden.

Om du önskar bli hyresgäst hos Ronnebyhus behöver du börja med att anmäla dig till bostadskön på deras hemsida. Du är därefter välkommen att ansöka om vakanta lägenheter.

Hos Ronnebyhus kan du nu hitta 5 lediga lägenheter.

Kontakta Ronnebyhus
Adress: Gångbrogatan 3, Ronneby
Telefon: 0457-61 70 50
E-post: info@ronnebyhus.se
Hemsida: www.ronneby.se/ronnebyhus

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ronnebyhus men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ronneby.se/ronnebyhusVisa fler lediga lägenheter i Ronneby