1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säffle

Alla lediga lägenheter i Säffle

Söker du bostad i Säffle? Utbudet av lediga lägenheter är stort i staden och som bostadssökande har du många hyresvärdar att välja mellan. Via oss når du alla hyresvärdar i Säffle med bostäder att hyra. Just nu hittar du 4 lägenheter där nya hyresgäster är välkomna att flytta in.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Säfflebostäder
Erbjuder hyreslägenheter i storlek 1-5 rum i centrala Säffle samt radhus i närområdena utanför stadskärnan. Tar in cirka 10 nya hyresgäster varje månad. Unga vuxna som flyttar hemifrån har möjlighet att få ungdomsrabatt på månadshyran. Skall du flytta till Säffle för arbete eller studier kan du ansöka om förtur till lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Säffle


Albèr Fastigheter
Albér är en Säffles största privata hyresvärd med ett omfattande utbud av lägenheter i innerstaden. Du kan ansöka om hyresrätter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar.

Telefon: 054–21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Byälven Bostäder
I centrala Säffle, i nära anslutning till sjukhuset, förvaltar privata hyresvärden Byälven Bostäder flera hyresfastigheter. Just nu har man flera lediga lägenheter som man vill hyra ut. Kanske är Byälven Bostäder den hyresvärd du söker om du vill arbeta inom vården och ha gångavstånd till arbetsplatsen.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
Privat hyresvärd med ett par lediga lägenheter, varav en är nyrenoverad. Bratex kan erbjuda lägenheter att hyra på Stationsgatan och Järnvägsgatan i Säffle.

Adress: Box 40, 662 21 Åmål
Telefon: 0532 - 121 20
E-post: fastighet@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se


Rohman Wall Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som värnar om sina hyresgäster och eftersträvar sökande som vill bo kvar länge i lägenheterna. I Säffle har man 6 större bostadsfastigheter. Hyresvärden ställer sig positiv till lägenhetsbyten.

Adress: Sundgatan 17, Säffle
Telefon: 070-738 12 10
Hemsida: www.rohmanwall.com