1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säffle

Bevaka lediga lägenheter i Säffle

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Säffle samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Säffle. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Säffles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Säfflebostäder
Förvaltar hyreslägenheter i storlek 1-5 rum i centrala Säffle samt radhus i närområdena utanför stadskärnan. Av hyresvärdens uthyrningspolicy framgår att sökande som avser flytta till Säffle för arbete eller studier kan ansöka om förtur till lediga lägenheter på Safflebostader.sePrivata hyresvärdar i Säffle


Albèr Fastigheter
Albér är en Säffles största privata hyresvärd med ett omfattande utbud av lägenheter i innerstaden. Du kan ansöka om hyresrätter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar.

Telefon: 054–21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Byälven Bostäder
I centrala Säffle, i nära anslutning till sjukhuset, förvaltar privata hyresvärden Byälven Bostäder flera hyresfastigheter. Just nu har man flera lediga lägenheter som man vill hyra ut. Kanske är Byälven Bostäder den hyresvärd du söker om du vill arbeta inom vården och ha gångavstånd till arbetsplatsen.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
Privat hyresvärd som förvaltar lägenheter på Stationsgatan och Järnvägsgatan i Säffle. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida bratexab.se/lediga-lagenheter

Adress: Box 40, 662 21 Åmål
Telefon: 0532 - 121 20
E-post: fastighet@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se


Rohman Wall Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som värnar om sina hyresgäster och eftersträvar sökande som vill bo kvar länge i lägenheterna. I Säffle har man 6 större bostadsfastigheter. Hyresvärden ställer sig positiv till lägenhetsbyten.

Adress: Sundgatan 17, Säffle
Telefon: 070-738 12 10
Hemsida: www.rohmanwall.com