1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säffle

Bevaka lediga lägenheter i Säffle

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Säffle samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Säffle. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Säffles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Säfflebostäder
Förvaltar hyreslägenheter i storlek 1-5 rum i centrala Säffle samt radhus i närområdena utanför stadskärnan. Av hyresvärdens uthyrningspolicy framgår att sökande som avser flytta till Säffle för arbete eller studier kan ansöka om förtur till lediga lägenheter på Safflebostader.sePrivata hyresvärdar i Säffle


Albèr Fastigheter
Albér är en Säffles största privata hyresvärd med ett omfattande utbud av lägenheter i innerstaden. Du kan ansöka om hyresrätter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Hyresvärden välkomnar intresseanmälningar.

Telefon: 054–21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Byälven Bostäder
Den privata hyresvärden Byälven Bostäder har hyresrätter på sju adresser i centrala Säffle. Lägenheterna är samtliga i bra skick och ligger när till skolor, butiker och idrottsplatser. Intresseanmälan finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
På Gärdet och Annelund i Säffle förvaltar Bratex hyreslägenheter. Samtliga är centralt belägna och i Annelundslägenheterna renoverades kök och badrum 2015. Hela beståndet håller hög standard.

Telefon: 0532 - 121 20
E-post: fastighet@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se/saffle


Rohman Wall Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som värnar om sina hyresgäster och eftersträvar sökande som vill bo kvar länge i lägenheterna. I Säffle har man 6 större bostadsfastigheter. Hyresvärden ställer sig positiv till lägenhetsbyten.

Adress: Sundgatan 17, Säffle
Telefon: 070-738 12 10
E-post: sandra.rohmanwall@gmail.com
Hemsida: www.rohmanwall.com


JO Bostad
JO Bostad är en av Säffles mindre hyresvärdar. De förvaltar en fastighet som rymmer 30 hyresrätter. I fastigheten finns även lokaler, garage och parkeringsplatser. Vid intresse av vakanser kan anmälan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-776 33 39
E-post: info@jobostad.se
Hemsida: www.jobostad.se


Klaraborgs Fastigheter
Klaraborgs Fastigheter erbjuder hyreslägenheter i centrala Säffle, både i äldre trähus och i mindre gårdshus. Du kan på hyresvärdens hemsida skriva upp dig i deras bostadskö, de hör då av sig till dig när något blir vakant som matchar dina kriterier.

Adress: Villa Billerud, Säffle
Telefon: 0533 - 330 24
E-post: kontakt@klaraborg.se
Hemsida: www.klaraborg.se