1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säffle

Alla lediga lägenheter i Säffle

Söker du bostad i Säffle? Utbudet av lediga lägenheter är stort i staden och som bostadssökande har du många hyresvärdar att välja mellan. Via oss når du alla hyresvärdar i Säffle med bostäder att hyra. Just nu hittar du 2 lägenheter där nya hyresgäster är välkomna att flytta in.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Säfflebostäder
Det kommunala bostadsbolaget i Säffle har alltid ett stort och brett utbud av lägenheter för uthyrning. Idag söker man nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter. Totalt har man 1 300 lägenheter och utöver vanliga hyreslägenheter hyr man även ut radhus.Privata hyresvärdar i Säffle


Byälven Bostäder
I centrala Säffle, i nära anslutning till sjukhuset, förvaltar privata hyresvärden Byälven Bostäder flera hyresfastigheter. Just nu har man flera lediga lägenheter som man vill hyra ut. Kanske är Byälven Bostäder den hyresvärd du söker om du vill arbeta inom vården och ha gångavstånd till arbetsplatsen.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
Privat hyresvärd med ett par lediga lägenheter, varav en är nyrenoverad. Bratex kan erbjuda lägenheter att hyra på Stationsgatan och Järnvägsgatan i Säffle.

Adress: Box 40, 662 21 Åmål
Telefon: 0532 - 121 20
E-post: lerman@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se


Bolia
Fastighetsägare med lägenheter för uthyrning i Åmål och Säffle. Om du vill komma på visning av en lägenhet tar du enklast kontakt med bolaget genom att ringa.

Telefon: 0532-60 81 80
E-post: info@bolia.se
Hemsida: www.bolia.se