1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säffle

Bevaka lediga lägenheter i Säffle

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Säffle samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Säffle. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Säffles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Säfflebostäder
Som kommunal hyresvärd kan man erbjuda både radhus och lägenheter till uthyrning i Säffle. Inom kommunens gränser förvaltar man 1 350 lägenheter. Förutom boende i centralorten förvaltar radhus i Svaneholm, Värmlandsbro och Nysäter.Privata hyresvärdar i Säffle


Albèr Fastigheter
Den privata hyresvärden Albér Fastigheter erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i staden. Fastighetsägaren tillämpar inget kösystem utan ber dig skicka in en allmän intresseanmälan via deras hemsida så kontaktar de dig inom två månader när de har ett matchande objekt.

Telefon: 054–21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Byälven Bostäder
Den privata hyresvärden Byälven Bostäder har hyresrätter på sju adresser i centrala Säffle. Lägenheterna är samtliga i bra skick och ligger när till skolor, butiker och idrottsplatser. Intresseanmälan finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
På Gärdet och Annelund i Säffle förvaltar Bratex hyreslägenheter. Samtliga är centralt belägna och i Annelundslägenheterna renoverades kök och badrum 2015. Hela beståndet håller hög standard.

Telefon: 0532 - 121 20
E-post: fastighet@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se/saffle


Rohman Wall Fastigheter
Den privata hyresvärden Rohman Wall Fastigheter har valt att fokusera sitt bestånd till utvalda stadsdelar i Säffle. Man förvaltar fem fastigheter i staden och när någon av lägenheterna i dessa blir tillgängliga publiceras det på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sundgatan 17, Säffle
Telefon: 070-738 12 10
E-post: sandra.rohmanwall@gmail.com
Hemsida: www.rohmanwall.com


JO Bostad
JO Bostad är en av Säffles mindre hyresvärdar. De förvaltar en fastighet som rymmer 30 hyresrätter. I fastigheten finns även lokaler, garage och parkeringsplatser. Vid intresse av vakanser kan anmälan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-776 33 39
E-post: info@jobostad.se
Hemsida: www.jobostad.se


Klaraborgs Fastigheter
Klaraborgs Fastigheter erbjuder hyreslägenheter i centrala Säffle, både i äldre trähus och i mindre gårdshus. Du kan på hyresvärdens hemsida skriva upp dig i deras bostadskö, de hör då av sig till dig när något blir vakant som matchar dina kriterier.

Adress: Villa Billerud, Säffle
Telefon: 0533 - 330 24
E-post: kontakt@klaraborg.se
Hemsida: www.klaraborg.se