1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Säffle


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Säffle. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Säffle som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Säfflebostäder
Som kommunal hyresvärd kan man erbjuda både radhus och lägenheter till uthyrning i Säffle. Inom kommunens gränser förvaltar man 1 350 lägenheter. Förutom boende i centralorten förvaltar radhus i Svaneholm, Värmlandsbro och Nysäter.

Albèr Fastigheter
Den privata hyresvärden Albér Fastigheter erbjuder ett stort utbud av hyreslägenheter i staden. Fastighetsägaren tillämpar inget kösystem utan ber dig skicka in en allmän intresseanmälan via deras hemsida så kontaktar de dig inom två månader när de har ett matchande objekt.

Telefon: 054–21 70 75
E-post: karen@alber.se
Hemsida: www.alber.se


Byälven Bostäder
Den privata hyresvärden Byälven Bostäder har hyresrätter på sju adresser i centrala Säffle. Lägenheterna är samtliga i bra skick och ligger när till skolor, butiker och idrottsplatser. Intresseanmälan finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 076-760 33 44
Hemsida: www.byalvenbostader.se


Bratex
På Gärdet och Annelund i Säffle förvaltar Bratex hyreslägenheter. Samtliga är centralt belägna och i Annelundslägenheterna renoverades kök och badrum 2015. Hela beståndet håller hög standard.

Telefon: 0532 - 121 20
E-post: fastighet@bratexab.se
Hemsida: www.bratexab.se/saffle


Rohman Wall Fastigheter
Den privata hyresvärden Rohman Wall Fastigheter har valt att fokusera sitt bestånd till utvalda stadsdelar i Säffle. Man förvaltar fem fastigheter i staden och när någon av lägenheterna i dessa blir tillgängliga publiceras det på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sundgatan 17, Säffle
Telefon: 070-738 12 10
E-post: sandra.rohmanwall@gmail.com
Hemsida: www.rohmanwall.com


JO Bostad
JO Bostad är en av Säffles mindre hyresvärdar. De förvaltar en fastighet som rymmer 30 hyresrätter. I fastigheten finns även lokaler, garage och parkeringsplatser. Vid intresse av vakanser kan anmälan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-776 33 39
E-post: info@jobostad.se
Hemsida: www.jobostad.se


Klaraborgs Fastigheter
Klaraborgs Fastigheter erbjuder hyreslägenheter i centrala Säffle, både i äldre trähus och i mindre gårdshus. Du kan på hyresvärdens hemsida skriva upp dig i deras bostadskö, de hör då av sig till dig när något blir vakant som matchar dina kriterier.

Adress: Villa Billerud, Säffle
Telefon: 0533 - 330 24
E-post: kontakt@klaraborg.se
Hemsida: www.klaraborg.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Säffle utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Säffle att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Säffle. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Säffle?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Säffle. Hos oss kan du se listor med alla Säffles hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.