Lediga lägenheter SäfflebostäderDet kommunala bostadsbolaget Säfflebostäder är med sina 1 350 bostäder i beståndet den hyresvärd i kommunen som erbjuder flest antal lägenheter. Merparten av beståndet består av lägenheter men man erbjuder även radhus i Svaneholm, Värmlandsbro och Nysäter utanför centralorten.

Hyresvärden förvaltar seniorboenden på fyra adresser i kommunen. Dessa är vanliga lägenheter med anpassad tillgänglighet. Det finns en särskild kö för seniorbostäderna.

För att kunna hyra en av Säfflebostäders lägenheter behöver du registrera dig på egna hemsidan. Du anger i samband med det kriterier och önskemål på ditt nästa boende för att kunna mottaga matchande förslag. Som registrerad samlar du ett köpoäng per dag. Då man använder sig av ett kösystem styr din kötid vilken plats du har i bostadskön. Lediga lägenheter publiceras på Säfflebostäders hemsida.

Kontakta Säfflebostäder
Adress: Hamngatan 4 B, Säffle
Telefon: 0533-68 17 00
E-post: info@safflebostader.se
Hemsida: www.safflebostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Säfflebostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.safflebostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Säffle