Vasavägen

Saltsjöbaden
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasavägen, Saltsjöbaden
Hyrdes ut: 2022-04-27
HyraHyra:

13000 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

40 m2

Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet uthyres fullt möblerad, snarast över sommaren med ev. förlängning. Mycket charmig, genomgående lägenhet med ingång i markplan från lummig innergård i liten brf om 18 lgh. Suterräng ger en fin, stor balkong i söder om ca 6 m2.
Välplanerad, ljus och trevlig med kök med öppen planlösning i anslutning till hall med garderobsvägg med gott om förvaring.
Entré och hall i anslutning till nytt IKEA-kök i varm grå färg med inbyggd diskmaskin och fullhöjds kylfrys. Litet klaffbord med barstol. Litet fönster mot lummig innergård.
Stort badrum med dusch och badkar. I anslutning till balkong i söder ligger ett rymligt vardagsrum med generös bäddsoffa med god sittkomfort. Sängen har även numer vanliga sängben till. Matbord/ arbetsbord med 4 stolar och bokhylla samt 140 cm bred säng av god kvalité och ett fint, antikt nattduksbord.

Liten, personlig brf "Baggen i Nacka" intill Café Kringelgården och 2 minuters gångväg från Neglinge station där Saltsjöbanan går direkt till Stockholm på ca 25 min. Bil tar ca 15-20 min till Slussen. Nära natur och hav med fina strövområden och badplatser.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Saltsjöbaden

Rapportera fel