1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sandviken

Sök lediga lägenheter i Sandviken

I Sandviken finns 12 lediga lägenheter att hyra. Via oss når du alla fastighetsägare som kan erbjuda dig boende i Sandviken. Vårt mål är att du omgående skall kunna få ett erbjudande om att hyra en bostad som passar dina behov. Via oss når du 8 hyresvärdar i Sandviken som du kan ansöka om bostad hos.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Sandvikenhus
Hos hyresvärden Sandvikenhus är all uthyrning av lediga lägenheter internetbaserad. Alla ansökningar och erbjudanden om uthyrning av lägenheter sker via Sandvikenhus webbuthyrning. Bostadssökande kan idag välja mellan 10 lediga lägenheter.

Gästrike Fastigheter
Privata hyresvärden Gästrike har ett par lediga lägenheter i Sandviken. Om du har särskilt ömmande skäl för att snabbt få hyra bostad kan du uppge detta vid din ansökan. Gästrike uppskattar om du som söker bostad även skriver ned en kort presentation om dig själv när du skickar in din ansökan om bostad.Fler privata hyresvärdar i Sandviken


Provinsfastigheter
Stort utbud av lägenheter i centrala Sandviken. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Bostäder finns i storlek från 1-5 rum och kök. Merparten av bostäderna har balkong.

Telefon: 08-522 172 00
E-post: bostad@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Landsbergs Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med ett mindre lägenhetsutbud i Sandviken. Lägenheterna ligger på Högbovägen med närhet till sjöområdet. För att kunna bli hyresgäst hos Landsbergs Fastigheter krävs att du är myndig och har en fast inkomst från arbete, pension eller studiestöd.

Telefon: 070-8871407
E-post: fredrik@landbergs.nu
Hemsida: www.landbergs.nu


Trebeko
Hyresvärden Trebeko är det personliga fastighetsbolaget i Sandviken som värnar om goda relationer med var och en av sina hyresgäster. Fastighetsbeståndet omfattar 196 lägenheter för uthyrning på flera adresser i centrala Sandviken. Om du söker boende kan du ta kontakt med Trebeko via e-post och skicka in en bostadsansökan.

Adress: Hyttgatan 32, Sandviken
Telefon: 026-27 43 00
E-post: info@trebeko.se
Hemsida: www.trebeko.se


Allfa
Fastighetsbolaget AllFa har centralt på Storgatan i Sandviken 41 lägenheter för uthyrning. I bottenplan ligger kontors- och butikslokaler och på de tre övre våningsplanen ligger hyresrätterna. Storgatan anses av många vara den mest eftertraktade bostadsadressen ii Sandviken.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.se


Sigvardsson Fastigheter
I tätoten Kungsgården, strax utanför Sandviken, har hyresvärd Sigvardsson Fastigheter ett brett utbud av fastigheter med lägenheter. Totalt har Sigvardssons 148 bostäder för uthyrning till privatpersoner.Om du söker boende fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om något ledigt kommer in.

Telefon: 0290-378 14
E-post: info@sigvardsson.com
Hemsida: www.sigvardsson.com


Svealandsbostäder
På 2 centrala adresser i Sandviken kan hyresvärden Svealandsbostäder erbjuda lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger längsmed Allévägen och Parkvägen. Svealandsbostäder har även hyreslägenheter i närliggande orter inom pendlingsavstånd till Sandviken. Lämna en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du söker.

Telefon:  070-676 08 08
E-post: info@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se