1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sandviken

Bevaka lediga lägenheter i Sandviken

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sandviken samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sandviken. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sandvikens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sandvikenhus
Hos hyresvärden Sandvikenhus är all uthyrning av lediga lägenheter internetbaserad. Alla ansökningar och erbjudanden om uthyrning av lägenheter sker via Sandvikenhus webbuthyrning. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter.

Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är en privat hyresvärd med stort antal hyresrätter i Sandviken. Fastigheterna är centralt belägna i staden och bostäder upp till femrummare finns i beståndet. Utöver lägenheter hyr fastighetsägaren även ut lokaler till företag.Fler privata hyresvärdar i Sandviken


Provinsfastigheter
Stort utbud av lägenheter i centrala Sandviken. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Bostäder finns i storlek från 1-5 rum och kök. Merparten av bostäderna har balkong.

Telefon: 08-522 172 00
E-post: bostad@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Heimstaden
I Sandviken har fastighetsägaren Heimstaden ett stort bestånd av lägenheter. Senast hösten 2019 utökades beståndet genom ett förvärv och nu uppgår totalt antal hyresrätter till över 800 stycken. På Heimstadens hemsida läggs lediga lägenheter ut.

Adress: Smultronbacken 14, Sandviken
Telefon: 0770-111 050
E-post: gavle@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Landsbergs Fastigheter
Ett mindre utbud av lägenheter erbjuder Landsbergs Fastigheter. På Högbovägen i centrala Sandviken ligger lägenheterna varifrån du har nära till kommunikation, butiker och övrig service. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

Telefon: 070-8871407
E-post: fredrik@landbergs.nu
Hemsida: www.landbergs.nu


Fastor
Fastor är en privat fastighetsägare med lägenheter i Gävle och Sandviken. Ortens hyreslägenheter är belägna på Hyttgatan där även kontor och butiker inrymms. Fastor använder inget kösystem till lediga bostäder utan de söks skriftligen hos hyresvärden.

Telefon: 026-654700
E-post: info@fastor.se
Hemsida: www.fastor.se


Sigvardsson Fastigheter
I tätorten Kungsgården, strax utanför Sandviken, har hyresvärd Sigvardsson Fastigheter ett brett utbud av fastigheter med lägenheter. Totalt har Sigvardssons 148 bostäder för uthyrning till privatpersoner.Om du söker boende fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om något ledigt kommer in.

Telefon: 0290-378 14
E-post: info@sigvardsson.com
Hemsida: www.sigvardsson.com


Svealandsbostäder
På två centrala adresser i Sandviken förvaltar hyresvärden Svealandsbostäder hyresrätter. Lägenheterna ligger längsmed Allévägen och Parkvägen. Svealandsbostäder har även hyreslägenheter i närliggande orter inom pendlingsavstånd till Sandviken. Lämna en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du söker.

Telefon:  070-676 08 08
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se