1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sandviken

Sök lediga lägenheter i Sandviken

I Sandviken finns 17 lediga lägenheter att hyra. Via oss når du alla fastighetsägare som kan erbjuda dig boende i Sandviken. Vårt mål är att du omgående skall kunna få ett erbjudande om att hyra en bostad som passar dina behov. Via oss når du 8 hyresvärdar i Sandviken som du kan ansöka om bostad hos.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Köksansvarig söker bostad i Gästrike Hammarby, Storvik eller Kungsgården.
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

2-3-4 rum sökes av skötsam och rökfri 61årig man
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Sandvikenhus
Kommunalt fastighetsbolag och största hyresvärden i Sandviken med 4 300 lägenheter. Hos Sandvikenhus är det aldrig svårt att hyra bostad och många av de lediga bostäderna har omgående inflyttning. Sandvikenhus erbjuder dig som bostadssökande de största valmöjligheterna.

Gästrike Fastigheter
Privata hyresvärden Gästrike har ett par lediga lägenheter i Sandviken. Om du har särskilt ömmande skäl för att snabbt få hyra bostad kan du uppge detta vid din ansökan. Gästrike uppskattar om du som söker bostad även skriver ned en kort presentation om dig själv när du skickar in din ansökan om bostad.Fler privata hyresvärdar i Sandviken


Framfast
Hyresvärd med 2 stora fastigheter med totalt 65 lägenheter i Sandviken, båda fastigheterna ligger längsmed Sveagatan. Merparten av lägenheterna är ettor om 26-36 kvm men man har också ett par treor om 70 kvm. Är du singel och ute i förstahand efter en mindre lägenhet kan du skicka en intresseanmälan per e-post.

Telefon: 08-754 75 22
E-post: info@framfast.se
Hemsida: www.framfast.se


Landsbergs Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med ett mindre lägenhetsutbud i Sandviken. Lägenheterna ligger på Högbovägen med närhet till sjöområdet. För att kunna bli hyresgäst hos Landsbergs Fastigheter krävs att du är myndig och har en fast inkomst från arbete, pension eller studiestöd.

Telefon: 070-8871407
E-post: fredrik@landbergs.nu
Hemsida: www.landbergs.nu


Trebeko
Hyresvärden Trebeko är det personliga fastighetsbolaget i Sandviken som värnar om goda relationer med var och en av sina hyresgäster. Fastighetsbeståndet omfattar 196 lägenheter för uthyrning på flera adresser i centrala Sandviken. Om du söker boende kan du ta kontakt med Trebeko via e-post och skicka in en bostadsansökan.

Adress: Hyttgatan 32, Sandviken
Telefon: 026-27 43 00
E-post: info@trebeko.se
Hemsida: www.trebeko.se


Allfa
Fastighetsbolaget AllFa har centralt på Storgatan i Sandviken 41 lägenheter för uthyrning. I bottenplan ligger kontors- och butikslokaler och på de tre övre våningsplanen ligger hyresrätterna. Storgatan anses av många vara den mest eftertraktade bostadsadressen ii Sandviken.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.se


Sigvardsson Fastigheter
I tätoten Kungsgården, strax utanför Sandviken, har hyresvärd Sigvardsson Fastigheter ett brett utbud av fastigheter med lägenheter. Totalt har Sigvardssons 148 bostäder för uthyrning till privatpersoner.Om du söker boende fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om något ledigt kommer in.

Telefon: 0290-378 14
E-post: info@sigvardsson.com
Hemsida: www.sigvardsson.com


Svealandsbostäder
På 2 centrala adresser i Sandviken kan hyresvärden Svealandsbostäder erbjuda lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger längsmed Allévägen och Parkvägen. Svealandsbostäder har även hyreslägenheter i närliggande orter inom pendlingsavstånd till Sandviken. Lämna en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du söker.

Telefon: 070-338 52 08
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se