1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sandviken

Bevaka lediga lägenheter i Sandviken

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sandviken samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sandviken. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sandvikens hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sandvikenhus
Hos hyresvärden Sandvikenhus är all uthyrning av lediga lägenheter internetbaserad. Alla ansökningar och erbjudanden om uthyrning av lägenheter sker via Sandvikenhus webbuthyrning. På hyresvärdens hemsida hittar du 15 lediga lägenheter.

Gästrike Fastigheter
Privata hyresvärden Gästrike ett stort lägenhetsbestånd i Sandviken. Hyresvärden tillämpar inte bostadskö men du kan lämna intresseanmälningar på vakanta lägenheter på Gästrikes hemsida.Fler privata hyresvärdar i Sandviken


Provinsfastigheter
Stort utbud av lägenheter i centrala Sandviken. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Bostäder finns i storlek från 1-5 rum och kök. Merparten av bostäderna har balkong.

Telefon: 08-522 172 00
E-post: bostad@provinsfastigheter.se
Hemsida: www.provinsfastigheter.se


Landsbergs Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med ett mindre lägenhetsutbud i Sandviken. Lägenheterna ligger på Högbovägen med närhet till sjöområdet. För att kunna bli hyresgäst hos Landsbergs Fastigheter krävs att du är myndig och har en fast inkomst från arbete, pension eller studiestöd.

Telefon: 070-8871407
E-post: fredrik@landbergs.nu
Hemsida: www.landbergs.nu


Trebeko
Hyresvärden Trebeko är det personliga fastighetsbolaget i Sandviken som värnar om goda relationer med var och en av sina hyresgäster. Fastighetsbeståndet omfattar 196 lägenheter för uthyrning på flera adresser i centrala Sandviken. Om du söker boende kan du ta kontakt med Trebeko via e-post och skicka in en bostadsansökan.

Adress: Hyttgatan 32, Sandviken
Telefon: 026-27 43 00
E-post: info@trebeko.se
Hemsida: www.trebeko.se


Allfa
Fastighetsbolaget AllFa har centralt på Storgatan i Sandviken 41 lägenheter för uthyrning. I bottenplan ligger kontors- och butikslokaler och på de tre övre våningsplanen ligger hyresrätterna. Storgatan anses av många vara den mest eftertraktade bostadsadressen ii Sandviken.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.se


Sigvardsson Fastigheter
I tätoten Kungsgården, strax utanför Sandviken, har hyresvärd Sigvardsson Fastigheter ett brett utbud av fastigheter med lägenheter. Totalt har Sigvardssons 148 bostäder för uthyrning till privatpersoner.Om du söker boende fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig om något ledigt kommer in.

Telefon: 0290-378 14
E-post: info@sigvardsson.com
Hemsida: www.sigvardsson.com


Svealandsbostäder
På två centrala adresser i Sandviken förvaltar hyresvärden Svealandsbostäder hyresrätter. Lägenheterna ligger längsmed Allévägen och Parkvägen. Svealandsbostäder har även hyreslägenheter i närliggande orter inom pendlingsavstånd till Sandviken. Lämna en bostadsansökan där du anger vilken lägenhetsstorlek du söker.

Telefon:  070-676 08 08
E-post: info@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.se