1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sandviken


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sandviken. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sandviken som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Sandvikenhus
Det kommunala bostadsbolaget i kommunen är Sandvikenhus som förvaltar så många som 4 500 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan Sandviken och tre andra tätorter. Ett varierat utbud av bostäder erbjuds. Nu söks nya hyresgäster till 85 lediga lägenheter.

Gästrike Fastigheter
Gästrike Fastigheter är en privat hyresvärd med stort antal hyresrätter i Sandviken. Fastigheterna är centralt belägna i staden och bostäder upp till femrummare finns i beståndet. Utöver lägenheter hyr fastighetsägaren även ut lokaler till företag.

Heimstaden
I Sandviken har fastighetsägaren Heimstaden ett stort bestånd av lägenheter. Senast hösten 2019 utökades beståndet genom ett förvärv och nu uppgår totalt antal hyresrätter till över 800 stycken. På Heimstadens hemsida läggs lediga lägenheter ut.

Adress: Smultronbacken 14, Sandviken
Telefon: 0770-111 050
E-post: gavle@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Landsbergs Fastigheter
Ett mindre utbud av lägenheter erbjuder Landsbergs Fastigheter. På Högbovägen i centrala Sandviken ligger lägenheterna varifrån du har nära till kommunikation, butiker och övrig service. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

Telefon: 070-8871407
E-post: fredrik@landbergs.nu
Hemsida: www.landbergs.nu


Fastor
Fastor är en privat fastighetsägare med lägenheter i Gävle och Sandviken. Ortens hyreslägenheter är belägna på Hyttgatan där även kontor och butiker inrymms. Fastor använder inget kösystem till lediga bostäder utan de söks skriftligen hos hyresvärden.

Telefon: 026-654700
E-post: info@fastor.se
Hemsida: www.fastor.se


Svealandsbostäder
Svealandsbostäder förvaltar flera fastigheter i kommunen, varav två är centralt belägna i Sandviken. De trivsamma och välskötta lägenheterna ligger på Svarvargatan /Parkvägen och Allévägen. Lediga lägenheter läggs ut på hyresvärdens hemsida där du även kan visa ditt intresse.

Telefon:  070-676 08 08
E-post: johan@svealandsbostader.se
Hemsida: www.svealandsbostader.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Sandviken utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sandviken att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sandviken. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sandviken?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sandviken. Hos oss kan du se listor med alla Sandvikens hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.