1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Säter

Sök lediga lägenheter i Säter

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Säter. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Säter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Säterbostäder
Säterbostäder är kommunens fastighetsbolag lägenheter och lokaler i beståndet. Hyresrätterna återfinns dels i Säter tätort men även i övriga delar av kommunen. Hyresvärden har bostäder i ett 30-tal bostadsområden runt om i kommunen.Privata hyresvärdar i Säter


LCI Fastigheter
LCI Fastigheter AB äger fastigheter i Säter, Dalarna. Beståndet består av sekelskiftesfastighet placerad i de centrala delarna av Säter med gångavstånd till torget. Fastigheten rymmer sex lägenheter i storlekarna 52-118 kvm med tillhörande garage/carport.

Telefon: 070-092 3408
E-post: lcifastigheter@outlook.com


Säter Hem
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Säter. Lägenheter i storlek upp till 4 rum och kök finns i beståndet. Dalgården, som är en av flera fastigheter i beståndet, har tidigare vunnit pris för "Kommunens vackraste hus".

Adress: Norrbygatan 19, Säter
Telefon: 0767-854495
E-post: kontakt@saterhem.se
Hemsida: www.saterhem.se


SBB
En av Dalarnas största fastighetsägare, SBB, har fastigheter i Säter. SBB renoverar vanligen en lägenhet när den blir ledig och innan nästa hyresgäst flyttar in. För att vara aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, ha en bra månadsinkomst och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se