1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Säter


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Säter. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Säter som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Säterbostäder
Säterbostäder är kommunens fastighetsbolag lägenheter och lokaler i beståndet. Hyresrätterna återfinns dels i Säter tätort men även i övriga delar av kommunen. Hyresvärden har bostäder i ett 30-tal bostadsområden runt om i kommunen.

LCI Fastigheter
LCI Fastigheter AB äger fastigheter i Säter, Dalarna. Beståndet består av sekelskiftesfastighet placerad i de centrala delarna av Säter med gångavstånd till torget. Fastigheten rymmer sex lägenheter i storlekarna 52-118 kvm med tillhörande garage/carport.

Telefon: 070-092 3408
E-post: lcifastigheter@outlook.com


Säter Hem
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Säter. Lägenheter i storlek upp till 4 rum och kök finns i beståndet. Dalgården, som är en av flera fastigheter i beståndet, har tidigare vunnit pris för "Kommunens vackraste hus".

Adress: Norrbygatan 19, Säter
Telefon: 0767-854495
E-post: kontakt@saterhem.se
Hemsida: www.saterhem.se


SBB
En av Dalarnas största fastighetsägare, SBB, har fastigheter i Säter. SBB renoverar vanligen en lägenhet när den blir ledig och innan nästa hyresgäst flyttar in. För att vara aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, ha en bra månadsinkomst och vara fri från betalningsanmärkningar.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Säter utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Säter att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Säter. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Säter?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Säter. Hos oss kan du se listor med alla Säters hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.