Information om Sävebo

Det kommunala bostadsbolaget Sävebo är med sina 298 hyreslägenheter på orten den största hyresvärden. Man förvaltar även lägenheter i de mindre orterna Rörvik, Vrigstad och Stockaryd.

Lägenheterna i centralorten Sävsjö har som regel gångavstånd in till centrum. Om du däremot bor i utkanten av orten kan du smidigt cykla in till de mer centrala delarna. Oavsett vilken storlek på bostad du söker är det mycket möjligt att du hittar en lägenhet här för hela familjen då beståndet omfattar både mindre och större lägenheter.

För att bli aktuell som hyresgäst behöver du vara myndig, ha en stabil inkomst och inte ha några hyresskulder till Sävebo. Du behöver göra en bostadsanmälan för att kunna bli hyresgäst hos hyresvärden. Detta gör du enkelt på hyresvärdens hemsida genom att uppge dina personuppgifter och bostadsönskemål.

Kontakta Sävebo
Adress: Köpmangatan 4, Sävsjö
Telefon: 0382-152 28
E-post: savebo@savsjo.se
Hemsida: www.savebo.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Sävebo men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.savebo.seVisa fler lediga lägenheter i Sävsjö