1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sigtuna

Sök lediga lägenheter i Sigtuna

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sigtuna. Du kan fritt söka bland de 19 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Sigtuna.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Elektriker med familj.En sambo och två barn
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 14000 kr

Hyresvärdar

SigtunaHem
Kommunala hyresvärden SigtunaHem har ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Sigtuna. Detta innebär att man löpande söker nya hyresgäster. Som bostadssökande behöver du registrera dig på SigtunaHems webbplats innan du kan ansöka om en bostad.Privata hyresvärdar i Sigtuna


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter är en av de största privata hyresvärdarna i Stockholm. Med nära 200 hyresrätter i Märsta har de ett brett utbud för dig som bostadssökande. Wåhlin Fastigheter har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av de större hyresvärdarna i kommunen och äger bostäder på sex områden i Sigtuna/Märsta. Förvaltar upp till fyrarummare och de senaste fastigheterna byggdes 2016. Lediga bostäder förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Odensalavägen 36 A, Märsta
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


Malmegårds Fastigheter
Mitt i centrala Märsta i fastigheten Arkaden förvaltar hyresvärden 120 hyresrätter. År 2016 uppfördes ytterligare 68 lägenheter i två punkthus i anslutning till Arkaden. Bergvärme och solceller används för energi till fastigheterna.

Telefon: 08-411 50 20
E-post: info@malmegards.se
Hemsida: www.malmegards.se


Finnjet Fastigheter
Finnjet förvaltar lägenheter i Märsta som ligger på perfekt läge med flera kommunikationsmöjligheter och närhet till både Stockholm och Uppsala. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida och söks genom att ett mail skickas till Finnjet.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


HSB
Nära Märsta centrum förvaltar HSB en fastighet med 57 hyresrätter. De är från 1-3 RoK och samtliga lägenheter har egen balkong. Om du behöver parkering eller garage till din bil är det en separat kö till dem.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: info@hsb.se
Hemsida: hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden/marsta/


Hembla
Hyresvärden Hembla hyr ut lägenheter i Sigtuna, närmare bestämt i Bro och Märsta. Från båda orterna är det smidigt att ta sig in till centrala Stockholm. Hyresgästerna i Bro har flera lekplatser, boulebana och tennisbana i närområdet för en aktiv livsstil.

Adress: Mjölnergatan 5, Märsta
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se