1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sigtuna

Bevaka lediga lägenheter i Sigtuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sigtuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sigtuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Nygifta par önskar hyras lägenhet i Sigtuna
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sigtunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
SigtunaHem
Hyresvärd som regelbundet söker efter nya hyresgäster till lägenhetsvakanser i Sigtuna. Registrera dig som bostadssökande hos Sigtunahem (sigtunahem.se/registrering) för att kunna ansöka om lediga lägenheter. En del lägenheter läggs ut via Bostadssnabben där slumpen avgör vem som kallas till visning.



Privata hyresvärdar i Sigtuna


Wåhlin Fastigheter
Privata hyresvärden Wåhlin Fastigheter har lägenheter på Stockholmsvägen och Södergatan i Märsta. Från lägenheterna har du 5 minuters promenadavstånd till Märsta centrum. Samtliga lägenheter har balkong.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Märsta har man lägenheter på Norrbackavägen, Odensalavägen, Sleipnergatan och Steninge backe. I Sigtuna stad har Rikshem lägenheter på Falkvägen och Ormbergsvägen.

Adress: Odensalavägen 36 A, 195 43 Märsta
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.sigtuna@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Malmegårds Fastigheter
Hyresvärden Malmegårds Fastigheter äger Arkaden i centrala Märsta. I fastigheten finns totalt 120 hyreslägenheter. Hyresgästerna har tillgång till garage- och parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Telefon: 08-411 50 20
E-post: info@malmegards.se
Hemsida: www.malmegards.se


Finnjet Fastigheter
I tätorten Märsta i Sigtuna kommun äger Finnjet Fastigheter en stor bostadsfastighet med flertalet hyresrätter. I närheten av fastigheten ligger SL:s pendeltågslinje med regelbunda avgångar till Stockholm City.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


HSB
I Märsta äger HSB ett 3-våningshus med sammanlagt 57 hyresrätter i storlek från ett till tre rum och kök. Alla lägenheter i fastigheten har egen balkong. I anslutning till fastigheten finns ett parkeringsgarage. Från området är det nära till Märsta centrum och pendeltågsstationen.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: info@hsb.se
Hemsida: hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden/marsta/


Hembla
I Sigtuna kommun har Hembla lägenheter i Bro och Märsta. I Bro har man 537 lägenheter, främst tvåor och treor. I Märsta har man lägenheter på Mjölnergatan, Tingvallavägen och Valstavägen. I Märsta uppgår beståndet till 676 hyreslägenheter.

Adress: Mjölnergatan 5, 195 53 Märsta
Telefon: 08-522 966 00
E-post: norrastockholm@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se