1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sigtuna

Bevaka lediga lägenheter i Sigtuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sigtuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sigtuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sigtunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
SigtunaHem
Hyresvärd som regelbundet söker efter nya hyresgäster till lägenhetsvakanser i Sigtuna. Registrera dig som bostadssökande hos Sigtunahem (sigtunahem.se/registrering) för att kunna ansöka om lediga lägenheter. En del lägenheter läggs ut via Bostadssnabben där slumpen avgör vem som kallas till visning.Privata hyresvärdar i Sigtuna


Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter är en av de största privata hyresvärdarna i Stockholm. Med nära 200 hyresrätter i Märsta har de ett brett utbud för dig som bostadssökande. Wåhlin Fastigheter har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av de större hyresvärdarna i kommunen och äger bostäder på sex områden i Sigtuna/Märsta. Förvaltar upp till fyrarummare och de senaste fastigheterna byggdes 2016. Lediga bostäder förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Odensalavägen 36 A, Märsta
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


Malmegårds Fastigheter
Mitt i centrala Märsta i fastigheten Arkaden förvaltar hyresvärden 120 hyresrätter. År 2016 uppfördes ytterligare 68 lägenheter i två punkthus i anslutning till Arkaden. Bergvärme och solceller används för energi till fastigheterna.

Telefon: 08-411 50 20
E-post: info@malmegards.se
Hemsida: www.malmegards.se


Finnjet Fastigheter
I tätorten Märsta i Sigtuna kommun äger Finnjet Fastigheter en stor bostadsfastighet med flertalet hyresrätter. I närheten av fastigheten ligger SL:s pendeltågslinje med regelbunda avgångar till Stockholm City.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


HSB
Nära Märsta centrum förvaltar HSB en fastighet med 57 hyresrätter. De är från 1-3 RoK och samtliga lägenheter har egen balkong. Om du behöver parkering eller garage till din bil är det en separat kö till dem.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: info@hsb.se
Hemsida: hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden/marsta/


Hembla
I Sigtuna kommun har Hembla lägenheter i Bro och Märsta. I Bro har man 537 lägenheter, främst tvåor och treor. I Märsta har man lägenheter på Mjölnergatan, Tingvallavägen och Valstavägen. I Märsta uppgår beståndet till 676 hyreslägenheter.

Adress: Mjölnergatan 5, Märsta
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se