1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sigtuna

Alla lediga lägenheter i Sigtuna/Märsta

Via oss når du i Sigtuna kommun 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig bostäder att hyra. Utöver tätorterna Märsta och Sigtuna finns det även lägenheter för uthyrning i de närbelägna småorterna Rosersberg, Steningehöjden och Valsta. Vår rekommendation är att du tar kontakt med alla hyresvärdar i Sigtuna/Märsta och anmäler ditt intresse för bostad. Vi har kontaktuppgifter till de 4 största hyresvärdarna i Sigtuna kommun.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


SigtunaHem
Hyresvärd som regelbundet tar in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Sigtuna. Registrera dig som bostadssökande hos Sigtunahem för att få erbjudanden om lediga lägenheter. En del lägenheter läggs ut via Bostadssnabben och kan ansökas enligt principen Först-till-kvarn.Privata hyresvärdar i Sigtuna


Wåhlin Fastigheter
Privata hyresvärden Wåhlin Fastigheter har lägenheter på Stockholmsvägen och Södergatan i Märsta. Från lägenheterna har du 5 minuters promenadavstånd till Märsta centrum. Samtliga lägenheter har balkong.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Märsta har man lägenheter på Norrbackavägen, Odensalavägen, Sleipnergatan och Steninge backe. I Sigtuna stad har Rikshem lägenheter på Falkvägen och Ormbergsvägen.

Adress: Odensalavägen 36 A, 195 43 Märsta
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.sigtuna@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


D Carnegie
I Sigtuna kommun har D. Carnegie lägenheter i Bro och Märsta. I Bro har man 537 lägenheter, främst tvåor och treor. I Märsta har man lägenheter på Mjölnergatan, Tingvallavägen och Valstavägen. I Märsta uppgår beståndet till 676 hyreslägenheter.

Adress: Tingvallavägen 9 M, 195 31 Märsta
Telefon: 08-522 966 00
E-post: info@dcarnegie.se
Hemsida: www.dcarnegie.se