1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sigtuna

Alla lediga lägenheter i Sigtuna/Märsta

Via oss når du 6 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig hyresrätter i Sigtuna och Märsta. Kontakta samtliga hyresvärdar i Sigtuna/Märsta för att öka din chans till förstahandskontrakt. Medlemmar får automatiskt information när nya lediga lägenheter publiceras.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


SigtunaHem
Hyresvärd som regelbundet tar in nya hyresgäster till lediga lägenheter i Sigtuna. Registrera dig som bostadssökande hos Sigtunahem för att få erbjudanden om lediga lägenheter. En del lägenheter läggs ut via Bostadssnabben och kan ansökas enligt principen Först-till-kvarn.Privata hyresvärdar i Sigtuna


Wåhlin Fastigheter
Privata hyresvärden Wåhlin Fastigheter har lägenheter på Stockholmsvägen och Södergatan i Märsta. Från lägenheterna har du 5 minuters promenadavstånd till Märsta centrum. Samtliga lägenheter har balkong.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av Sveriges största hyresvärdar för privatpersoner. I Märsta har man lägenheter på Norrbackavägen, Odensalavägen, Sleipnergatan och Steninge backe. I Sigtuna stad har Rikshem lägenheter på Falkvägen och Ormbergsvägen.

Adress: Odensalavägen 36 A, 195 43 Märsta
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.sigtuna@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Malmegårds Fastigheter
Hyresvärden Malmegårds Fastigheter äger Arkaden i centrala Märsta. I fastigheten finns totalt 120 hyreslägenheter. Hyresgästerna har tillgång till garage- och parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Telefon: 08-411 50 20
E-post: info@malmegards.se
Hemsida: www.malmegards.se


Finnjet Fastigheter
I tätorten Märsta i Sigtuna kommun äger Finnjet Fastigheter en stor bostadsfastighet med flertalet hyresrätter. I närheten av fastigheten ligger SL:s pendeltågslinje med regelbunda avgångar till Stockholm City.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


HSB
I Märsta äger HSB ett 3-våningshus med sammanlagt 57 hyresrätter i storlek från ett till tre rum och kök. Alla lägenheter i fastigheten har egen balkong. I anslutning till fastigheten finns ett parkeringsgarage. Från området är det nära till Märsta centrum och pendeltågsstationen.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: info@hsb.se
Hemsida: hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden/marsta/


Hembla
I Sigtuna kommun har Hembla lägenheter i Bro och Märsta. I Bro har man 537 lägenheter, främst tvåor och treor. I Märsta har man lägenheter på Mjölnergatan, Tingvallavägen och Valstavägen. I Märsta uppgår beståndet till 676 hyreslägenheter.

Adress: Mjölnergatan 5, 195 53 Märsta
Telefon: 08-522 966 00
E-post: norrastockholm@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se