1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sigtuna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sigtuna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sigtuna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

SigtunaHem
Kommunala hyresvärden SigtunaHem har ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Sigtuna. Detta innebär att man löpande söker nya hyresgäster. Som bostadssökande behöver du registrera dig på SigtunaHems webbplats innan du kan ansöka om en bostad.

Wåhlin Fastigheter
Wåhlin Fastigheter är en av de största privata hyresvärdarna i Stockholm. Med nära 200 hyresrätter i Märsta har de ett brett utbud för dig som bostadssökande. Wåhlin Fastigheter har ingen egen bostadskö utan lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Rikshem
Rikshem är en av de större hyresvärdarna i kommunen och äger bostäder på sex områden i Sigtuna/Märsta. Förvaltar upp till fyrarummare och de senaste fastigheterna byggdes 2016. Lediga bostäder förmedlas uteslutande via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Odensalavägen 36 A, Märsta
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


Malmegårds Fastigheter
Mitt i centrala Märsta i fastigheten Arkaden förvaltar hyresvärden 120 hyresrätter. År 2016 uppfördes ytterligare 68 lägenheter i två punkthus i anslutning till Arkaden. Bergvärme och solceller används för energi till fastigheterna.

Telefon: 08-411 50 20
E-post: info@malmegards.se
Hemsida: www.malmegards.se


Finnjet Fastigheter
Finnjet förvaltar lägenheter i Märsta som ligger på perfekt läge med flera kommunikationsmöjligheter och närhet till både Stockholm och Uppsala. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida och söks genom att ett mail skickas till Finnjet.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se


HSB
Nära Märsta centrum förvaltar HSB en fastighet med 57 hyresrätter. De är från 1-3 RoK och samtliga lägenheter har egen balkong. Om du behöver parkering eller garage till din bil är det en separat kö till dem.

Telefon: 010-442 11 00
E-post: info@hsb.se
Hemsida: hsb.se/stockholm/bo-i-hsb/vara-hyresratter/omraden/marsta/


Victoriahem
Hyresvärden Victoriahem hyr ut lägenheter i Sigtuna, närmare bestämt i Bro och Märsta. Från båda orterna är det smidigt att ta sig in till centrala Stockholm. Hyresgästerna i Bro har flera lekplatser, boulebana och tennisbana i närområdet för en aktiv livsstil.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Sigtuna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sigtuna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sigtuna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sigtuna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sigtuna. Hos oss kan du se listor med alla Sigtunas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.