Information om SigtunaHem

SigtunaHem är en kommunal hyresvärd som äger och förvaltar runt 4 800 hyresrätter i Sigtuna. Lägenheter återfinns i samtliga av kommunens stadsdelar: Märsta, Rosersberg, Valsta, Sigtuna och Steninge. Med tanke på variationen av läge och bostäder kan du välja om du föredrar att bo nära natur eller närmare centrum. Kommunikationer nås smidigt oavsett var du väljer att bosätta dig hos hyresvärden.

Utöver vanliga hyreslägenheter har man även bostäder anpassade för äldres behov. För personer över 55 år finns Seniorboenden där ens grannar är jämnåriga. Trygghetsboende är för personer som fyllt 65 år och söker ökad gemenskap och trygghet.

Yngre personer har möjlighet att dela sitt boende med en eller flera kompisar. Detta koncept kallas Kompisbo och vänder sig till dig mellan 18 och 24 år. Det är den sammanlagda inkomsten som man söker på men den med störst inkomst kommer att stå på kontraktet.

Hyresvärden producerar löpande nya bostäder. De kommande åren planerar man att årligen bygga 150-200 nya hyreslägenheter för att kunna möta den växande efterfrågan på attraktiva bostäder att hyra.

Vid fördelning av lägenheter använder sig SigtunaHem av ett poängsystem vilket bygger på att du som registrerad bostadssökande får ett poäng per dag i den elektroniska kön. Systemet bygger även på att du själv aktivt söker bland de lediga lägenheterna på hyresvärdens hemsida.

Kontakta SigtunaHem
Adress: Stationsgatan 6A, Märsta
Telefon: 08-591 796 00
E-post: info@sigtunahem.se
Hemsida: www.sigtunahem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos SigtunaHem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.sigtunahem.seVisa fler lediga lägenheter i Sigtuna