1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Simrishamn

Alla lediga lägenheter i Simrishamn

Simrishamn är en liten ort på landsbyggden där du som bostadssökande har övertaget medan hyresvärdarna anstränger sig hårt för att hitta hyresgäster. Enbart hos den kommunala hyresvärden Simrishamns Bostäder finns det 12 lediga lägenheter. Via oss når du 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Simrishamn.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Simrishamns Bostäder
Kommunala hyresvärden Simrishamns Bostäder är den största hyresvärden på orten. Utöver tätorten Simrishamn har man även lägenheter för uthyrning i Borrby, Gärsnäs, Hammenhög, och Kivik.
    Just nu söker man hyresgäster till 7 lediga lägenheter. En del av hyresrätterna kan fås med omgående inflyttning.Privata hyresvärdar i Simrishamn


HKM Fastighet
Simrishamns största privata hyresvärd med lägenheter på flera centrala adresser. Om du vill bli placerad i HKMs väntelista för bostad skickar du in en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Besöksadress Storgatan 23, 272 31 Simrishamn
E-post kontakt@hkmgruppen.com
Telefon 0414 174 80
Hemsida www.hkmgruppen.com


Fritid Österlen
Många hyresfastigheter och lägenheter längsmed Storgatan men även Afzegången, Yngve Östbergs väg, Museigatan, Järnvägsgatan och Stenbocksgatan i Simrishamn. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

E-post info@fritidosterlen.se
Telefon 0414-41 27 70
Hemsida www.fritidosterlen.se