1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Simrishamn

Bevaka lediga lägenheter i Simrishamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Simrishamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Simrishamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Simrishamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Simrishamns Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Simrishamns Bostäder dominerar marknaden av hyresbostäder i kommunen. Förutom lägenheter inne i Simrishamn återfinns delar av beståndet i 5 andra orter. Vakanser kan ansökas på hyresvärdens hemsida efter registrering.Privata hyresvärdar i Simrishamn


HKM Fastighet
HKM Fastighet förvaltar hyreslägenheter på flera adresser i centrala Simrishamn. Intresseanmälan behöver fyllas i på hyresvärdens hemsida för att kunna bli hyresgäst hos HKM Fastighet.

Adress: Storgatan 23, Simrishamn
Telefon: 0414-174 80
E-post: kontakt@hkmgruppen.com
Hemsida: www.hkm.nu/hkm-fastigheter


Salana Group
Hyresvärd med bostäder som fokuserat på området Österlen. I Simrishamn har man fastigheter på tolv adresser, bland annat på centrala Storgatan och vid Rosentorget, längs Peder Mörcks väg och Jonebergsvägen. Vakanser publiceras löpande på Salanas hemsida.

Telefon: 0417-196 90
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Fritid Österlen
I Simrishamn förvaltar Fritid Österlen runt 130 hyreslägenheter i staden. Utöver det erbjuds även fritidsaktiviteter och fritidsboende. Lägenheter finns bland annat längs Storgatan i centrala staden och Yngve Östbergsväg. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar på sin hemsida.

Adress: Backgatan 50, Simrishamn
Telefon: 0709-414 109
E-post: carina@fritidosterlen.se
Hemsida: www.fritidosterlen.se