1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Simrishamn

Sök lediga lägenheter i Simrishamn

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Simrishamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Simrishamn.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Simrishamns Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Simrishamns Bostäder dominerar marknaden av hyresbostäder i kommunen. Förutom lägenheter inne i Simrishamn återfinns delar av beståndet i 5 andra orter. Vakanser kan ansökas på hyresvärdens hemsida efter registrering.Privata hyresvärdar i Simrishamn


HKM Fastighet
HKM Fastighet förvaltar hyreslägenheter på flera adresser i centrala Simrishamn. Intresseanmälan behöver fyllas i på hyresvärdens hemsida för att kunna bli hyresgäst hos HKM Fastighet.

Adress: Storgatan 23, Simrishamn
Telefon: 0414-174 80
E-post: kontakt@hkmgruppen.com
Hemsida: www.hkm.nu/hkm-fastigheter


Salana Group
Hyresvärd med bostäder som fokuserat på området Österlen. I Simrishamn har man fastigheter på tolv adresser, bland annat på centrala Storgatan och vid Rosentorget, längs Peder Mörcks väg och Jonebergsvägen. Vakanser publiceras löpande på Salanas hemsida.

Telefon: 0417-196 90
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Kanslihuset
Fastighetsförvaltare med ett stort bestånd av hyresrätter i centrala Simrishamn. Kanslihuset ansvarar för uthyrning och lägenhetsförvaltning åt privata hyresvärdar i Simrishamn.

Telefon: 040-547100
E-post: info@kanslihuset.se
Hemsida: www.kanslihuset.se/vara-fastigheter/simrishamn


Fritid Österlen
I Simrishamn förvaltar Fritid Österlen runt 130 hyreslägenheter i staden. Utöver det erbjuds även fritidsaktiviteter och fritidsboende. Lägenheter finns bland annat längs Storgatan i centrala staden och Yngve Östbergsväg. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar på sin hemsida.

Adress: Backgatan 50, Simrishamn
Telefon: 0709-414 109
E-post: carina@fritidosterlen.se
Hemsida: www.fritidosterlen.se