1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Simrishamn

Bevaka lediga lägenheter i Simrishamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Simrishamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Simrishamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Simrishamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Simrishamns Bostäder
Hos Simrishamns Bostäder finns lägenheter som passar alla: Från centrala bostäder i stadskärnan väl lämpade för singel och sambohushåll till familjevänliga marklägenheter med liten tomt i ytterområdena. Just nu bygger Simrishamns Bostäder flera moderna hyresrätter i centrum med fin utsikt över staden.Privata hyresvärdar i Simrishamn


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden är Simrishamns största privata hyresvärd med 330 lägenheter. Garage- eller parkeringsplats finns att hyra via separat kö. Alla lägenheter har balkong. I anslutning till varje fastighet finns tvättstuga som hyresgästerna delar på.

Telefon: 0415-300 671
E-post: henrik.wessberg@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


HKM Fastighet
En av Simrishamns större privata hyresvärdar med lägenheter på flera centrala adresser. Om du vill bli placerad i HKMs väntelista för bostad skickar du in en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Storgatan 23, 272 31 Simrishamn
Telefon: 0414-174 80
E-post: kontakt@hkmgruppen.com
Hemsida: www.hkmgruppen.com


Salana Group
Privat fastighetsägare i Österlen med hyreslägenheter på Jonebergsvägen och Stortorget i Simrishamn. Hyresvärden sätter stor vikt vid goda referenser från tidigare hyresvärdar när man väljer blivande hyresgäster.

Telefon: 0417-196 90
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Fritid Österlen
Många hyresfastigheter och lägenheter längsmed Storgatan men även Afzegången, Yngve Östbergs väg, Museigatan, Järnvägsgatan och Stenbocksgatan i Simrishamn. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Adress: Backgatan 50, Simrishamn
Telefon: 0709-414 109
E-post: info@fritidosterlen.se
Hemsida: www.fritidosterlen.se