1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Simrishamn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Simrishamn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Simrishamn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Simrishamns Bostäder
Det kommunala bostadsbolaget Simrishamns Bostäder dominerar marknaden av hyresbostäder i kommunen. Förutom lägenheter inne i Simrishamn återfinns delar av beståndet i 5 andra orter. Vakanser kan ansökas på hyresvärdens hemsida efter registrering.

HKM Fastighet
HKM Fastighet förvaltar hyreslägenheter på flera adresser i centrala Simrishamn. Intresseanmälan behöver fyllas i på hyresvärdens hemsida för att kunna bli hyresgäst hos HKM Fastighet.

Adress: Storgatan 23, Simrishamn
Telefon: 0414-174 80
E-post: kontakt@hkmgruppen.com
Hemsida: www.hkm.nu/hkm-fastigheter


Salana Group
Hyresvärd med bostäder som fokuserat på området Österlen. I Simrishamn har man fastigheter på tolv adresser, bland annat på centrala Storgatan och vid Rosentorget, längs Peder Mörcks väg och Jonebergsvägen. Vakanser publiceras löpande på Salanas hemsida.

Telefon: 0417-196 90
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Kanslihuset
Fastighetsförvaltare med ett stort bestånd av hyresrätter i centrala Simrishamn. Kanslihuset ansvarar för uthyrning och lägenhetsförvaltning åt privata hyresvärdar i Simrishamn.

Telefon: 040-547100
E-post: info@kanslihuset.se
Hemsida: www.kanslihuset.se/vara-fastigheter/simrishamn


Fritid Österlen
I Simrishamn förvaltar Fritid Österlen runt 130 hyreslägenheter i staden. Utöver det erbjuds även fritidsaktiviteter och fritidsboende. Lägenheter finns bland annat längs Storgatan i centrala staden och Yngve Östbergsväg. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar på sin hemsida.

Adress: Backgatan 50, Simrishamn
Telefon: 0709-414 109
E-post: carina@fritidosterlen.se
Hemsida: www.fritidosterlen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Simrishamn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Simrishamn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Simrishamn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Simrishamn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Simrishamn. Hos oss kan du se listor med alla Simrishamns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.