1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skara

Bevaka lediga lägenheter i Skara

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skara samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skara. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skaras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Centrumbostäder
Centrumbostäder är Skaras allmännytiga bostadsbolag och förvaltar över 500 lägenheter. Hyresvärden erbjuder tre olika typer av boendeformer: vanliga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter.Privata hyresvärdar i Skara


Senäte
Senäte är en privat hyresvärd verksam i staden. I beståndet har de bostäder både i centrum och i mer familjevänliga områden i utkanten av staden. Senäte har ingen bostadskö utan du kan anmäla dig till deras intressebank, där din ansökan är aktuell i 6 månader.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter har ett stort fastighetsbestånd i Skara. Du kan här hitta bostäder centralt belägna eller i lugnare områden med närhet till kollektivtrafik. Lägenheter i storlek 1-6 rum och kök erbjuds. På hyresgästens hemsida har kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Winsarp Fastigheter
Privata bostadsbolaget Winsarp Fastigheter förvaltar lägenheter för uthyrning i Halmstad och Skara. I Skara har man hyresrätter på följande adresser: Tullportagatan, Marumsgatan och Skaraborgsgatan. Ring till Winsarp om du är intresserad av att hyra lägenhet i Skara.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com


Emprender
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i centrala Skara. Äger flera äldre och charmiga hyreshus i centrum. Hyresvärden förvaltar även bostäder på attraktiva adresser som Folkungagatan, Malmgatan och Sturegatan. Skicka ett e-mail eller ring om du vill hyra bostad.

Telefon: 070-653 4098
E-post: info@emprender.se
Hemsida: www.emprender.se


SBB
SBB har ett fastighetsbestånd på 430 lägenheter i Skara. De tillhandahåller även en rad affärslokaler tillgängliga för företag. På fastighetsbolagets hemsida listas lägenhetsvakanser.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.skara@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


TimBanken
TimBanken har i Skara 18 hyresrätter i sitt bestånd. De är fördelade i tre fastigheter belägna på Domaregatan, Kinnekullegatan och Stenkilsgatan. Hyresvärden erbjuder tvåor, treor och fyror. För dig med bil har de även garage för uthyrning.

Adress: Järnvägsgatan 10, Skara
Telefon: 0735-087 207
E-post: Tim@timbankenfastigheter.se
Hemsida: www.timbankenfastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
HSB har i Skara ett litet lägenhetsbestånd. På Järnvägsgatan i centrala staden är de 21 hyresrätterna belägna. Du har härifrån nära till både affärsutbudet i stan, skolor, vårdcentral och kommunikationer.

Adress: Järnvägsgatan 16, Skara
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/