1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skara

Alla lediga lägenheter i Skara

I Skara finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Hos oss kan du skicka en intresseanmälan för att hyra bostad i Skara till alla privata hyresvärdar på orten. Via vårt system kan du även se vilka lediga lägenheter som finns på orten. Om du använder dig av oss är det aldrig svårt att hitta en ledig lägenhet i Skara.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Centrumbostäder
Centrumbostäder har kort kötid till lediga lägenheter i Skara. Som bostadssökande kan du välja mellan hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter. Vill du uppgradera din lägenhet finns ett antal standardhöjande åtgärder som du kan begära i samband med inflyttning.Privata hyresvärdar i Skara


Senäte
Privata fastighetsägaren förvaltar 27 bostadsfastigheter med över 100 hyreslägenheter i Skara. Just nu söker man nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter. Du skickar in din ansökan om att få hyra bostad via Senätes hemsida.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter är ett av de största privata bostadsbolagen i Skara med lägenhet på Bommagatan, Frejgatan, Folkungagatan, Hindsbogatan, Hötorgsgatan, Klostergatan, Järnvägsgatan, Oxbacksgatan, Sankt Larsgatan, Skaraborgsgatan, Skolgatan, Stenkilsgatan, Stenåsgatan och Svartbrödragatan. Totalt har man hundratals lägenheter varav nästan 20 ligger ute för uthyrning.

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Bygg-Fast i Skara
Bygg-Fast i Skara har ett stort utbud av lediga lägenheter i Skara. Du anmäler ditt intresse för dessa lägenheter direkt på deras hemsida då vi ännu inte listar Bygg-Fasts lediga lägenheter i vår databas. Totalt har Bygg-Fast 430 hyresrätter i Skara.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info@byggfastiskara.se
Hemsida: www.byggfastiskara.se


Winsarp Fastigheter
Privata bostadsbolaget Winsarp Fastigheter förvaltar lägenheter för uthyrning i Halmstad och Skara. I Skara har man hyresrätter på följande adresser: Tullportagatan, Marumsgatan och Skaraborgsgatan. Ring till Winsarp om du är intresserad av att hyra lägenhet i Skara.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com


Emprender
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i centrala Skara. Äger flera äldre och charmiga hyreshus i centrum. Hyresvärden kan erbjuda boende på attraktiva adresser som Folkungagatan, Malmgatan och Sturegatan. Skicka ett e-mail eller ring om du vill hyra bostad.

Telefon: 070-575 7218
E-post: info@emprender.se
Hemsida: www.emprender.se