1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skara

Bevaka lediga lägenheter i Skara

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skara samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skara. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skaras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Centrumbostäder
Centrumbostäder är Skaras allmännytiga bostadsbolag och förvaltar över 500 lägenheter. Hyresvärden erbjuder tre olika typer av boendeformer: vanliga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter.Privata hyresvärdar i Skara


Senäte
Privata fastighetsägaren förvaltar 27 bostadsfastigheter med över 100 hyreslägenheter i Skara. Just nu söker man nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter. Du skickar in din ansökan om att få hyra bostad via Senätes hemsida.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter är ett av de största privata bostadsbolagen i Skara med lägenheter på Bommagatan, Frejgatan, Folkungagatan, Hindsbogatan, Hötorgsgatan, Klostergatan, Järnvägsgatan, Oxbacksgatan, Sankt Larsgatan, Skaraborgsgatan, Skolgatan, Stenkilsgatan, Stenåsgatan och Svartbrödragatan. Du kan se lägenhetsvakanser på hyresvärdens hemsida Goransfastigheter.se

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Bygg-Fast i Skara
Bygg-Fast i Skara har ett stort utbud av lediga lägenheter i Skara. Du anmäler ditt intresse för dessa lägenheter direkt på deras hemsida då vi ännu inte listar Bygg-Fasts lediga lägenheter i vår databas. Totalt har Bygg-Fast 430 hyresrätter i Skara.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info@byggfastiskara.se
Hemsida: www.byggfastiskara.se


Winsarp Fastigheter
Privata bostadsbolaget Winsarp Fastigheter förvaltar lägenheter för uthyrning i Halmstad och Skara. I Skara har man hyresrätter på följande adresser: Tullportagatan, Marumsgatan och Skaraborgsgatan. Ring till Winsarp om du är intresserad av att hyra lägenhet i Skara.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com


Emprender
Familjeägt bostadsbolag med lägenheter i centrala Skara. Äger flera äldre och charmiga hyreshus i centrum. Hyresvärden förvaltar även bostäder på attraktiva adresser som Folkungagatan, Malmgatan och Sturegatan. Skicka ett e-mail eller ring om du vill hyra bostad.

Telefon: 070-575 7218
E-post: info@emprender.se
Hemsida: www.emprender.se