1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skara

Sök lediga lägenheter i Skara

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Skara. Du kan fritt söka bland de 39 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Skara.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Centrumbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Centrumbostäder äger och förvaltar strax över 500 hyreslägenheter. Majoriteten av bostäderna är belägna nära Skara Centrum. Bostäderna varierar i storlek men de är vanligen ljusa, rymliga och har balkong alternativt uteplats.Privata hyresvärdar i Skara


Senäte
Senäte är en privat hyresvärd verksam i staden. I beståndet har de bostäder både i centrum och i mer familjevänliga områden i utkanten av staden. Senäte har ingen bostadskö utan du kan anmäla dig till deras intressebank, där din ansökan är aktuell i 6 månader.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter har ett stort fastighetsbestånd i Skara. Du kan här hitta bostäder centralt belägna eller i lugnare områden med närhet till kollektivtrafik. Lägenheter i storlek 1-6 rum och kök erbjuds. På hyresgästens hemsida har kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Winsarp Fastigheter
På sex adresser äger och förvaltar den privata hyresvärden Winsarp Fastigheter hyreslägenheter i Skara. Beståndet i staden omfattar 165 lägenheter i storlek från 1-5 RoK. På Winsarps hemsida är du välkommen att fylla i en lägenhetsansökan.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com


Emprender
Mindre hyresvärd i Skara som är familjeägd. Äger och erbjuder lägenheter i attraktiva och i några av stadens vackraste fastigheter. Byggnaderna har renoverats i vissa fall men deras ursprungliga charm har bevarats. En allmän intresseanmälan kan skickas in via hemsidan.

Telefon: 070-653 4098
E-post: info@emprender.se
Hemsida: www.emprender.se


SBB
SBB har ett fastighetsbestånd på 430 lägenheter i Skara. De tillhandahåller även en rad affärslokaler tillgängliga för företag. På fastighetsbolagets hemsida listas lägenhetsvakanser.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.skara@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


TimBanken
TimBanken har i Skara 18 hyresrätter i sitt bestånd. De är fördelade i tre fastigheter belägna på Domaregatan, Kinnekullegatan och Stenkilsgatan. Hyresvärden erbjuder tvåor, treor och fyror. För dig med bil har de även garage för uthyrning.

Adress: Järnvägsgatan 10, Skara
Telefon: 0735-087 207
E-post: Tim@timbankenfastigheter.se
Hemsida: www.timbankenfastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
HSB har i Skara ett litet lägenhetsbestånd. På Järnvägsgatan i centrala staden är de 21 hyresrätterna belägna. Du har härifrån nära till både affärsutbudet i stan, skolor, vårdcentral och kommunikationer.

Adress: Järnvägsgatan 16, Skara
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/