1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skara

Alla lediga lägenheter i Skara

I Skara finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Hos oss kan du skicka en intresseanmälan för att hyra bostad i Skara till alla privata hyresvärdar på orten. Via vårt system kan du även se vilka lediga lägenheter som finns på orten. Om du använder dig av oss är det aldrig svårt att hitta en ledig lägenhet i Skara.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Centrumbostäder
Kommunala hyresvärden Centrumbostäder har 400 lägenheter i Skara för uthyrning. Just nu söker Centrumbostäder nya hyresgäster till ett stort utbud av lediga lägenheter. Du kan skicka en lägenhetsansökan för specifika lediga lägenheter eller lämna en generell bostadsansökan.Privata hyresvärdar i Skara


Senäte
Privata fastighetsägaren förvaltar 27 bostadsfastigheter med över 100 hyreslägenheter i Skara. Just nu söker man nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter. Du skickar in din ansökan om att få hyra bostad via Senätes hemsida.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter är ett av de största privata bostadsbolagen i Skara med lägenhet på Bommagatan, Frejgatan, Folkungagatan, Hindsbogatan, Hötorgsgatan, Klostergatan, Järnvägsgatan, Oxbacksgatan, Sankt Larsgatan, Skaraborgsgatan, Skolgatan, Stenkilsgatan, Stenåsgatan och Svartbrödragatan. Totalt har man hundratals lägenheter varav nästan 20 ligger ute för uthyrning.

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-441020
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Bygg-Fast i Skara
Bygg-Fast i Skara har ett stort utbud av lediga lägenheter i Skara. Du anmäler ditt intresse för dessa lägenheter direkt på deras hemsida då vi ännu inte listar Bygg-Fasts lediga lägenheter i vår databas. Totalt har Bygg-Fast 430 hyresrätter i Skara.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0511-211 89
E-post: info@byggfastiskara.se
Hemsida: www.byggfastiskara.se


Winsarp Fastigheter
Privata bostadsbolaget Winsarp Fastigheter förvaltar lägenheter för uthyrning i Halmstad och Skara. I Skara har man hyresrätter på följande adresser: Tullportagatan, Marumsgatan och Skaraborgsgatan. Ring till Winsarp om du är intresserad av att hyra lägenhet i Skara.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com