1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Skara


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Skara. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Skara som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Centrumbostäder
Det kommunala bostadsbolaget Centrumbostäder äger och förvaltar strax över 500 hyreslägenheter. Majoriteten av bostäderna är belägna nära Skara Centrum. Bostäderna varierar i storlek men de är vanligen ljusa, rymliga och har balkong alternativt uteplats.

Senäte
Senäte är en privat hyresvärd verksam i staden. I beståndet har de bostäder både i centrum och i mer familjevänliga områden i utkanten av staden. Senäte har ingen bostadskö utan du kan anmäla dig till deras intressebank, där din ansökan är aktuell i 6 månader.

Adress: Axvallagatan 4, Skara
Telefon: 0511-144 10
E-post: skara@senate.se
Hemsida: www.senate.se


Görans Fastigheter
Görans Fastigheter har ett stort fastighetsbestånd i Skara. Du kan här hitta bostäder centralt belägna eller i lugnare områden med närhet till kollektivtrafik. Lägenheter i storlek 1-6 rum och kök erbjuds. På hyresgästens hemsida har kan du fylla i en intresseanmälan.

Adress: Skaraborgsgatan 34 B, Skara
Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@goransfastigheter.se
Hemsida: www.goransfastigheter.se


Winsarp Fastigheter
På sex adresser äger och förvaltar den privata hyresvärden Winsarp Fastigheter hyreslägenheter i Skara. Beståndet i staden omfattar 165 lägenheter i storlek från 1-5 RoK. På Winsarps hemsida är du välkommen att fylla i en lägenhetsansökan.

Adress: Tullportagatan 13, Skara
Telefon: 0511-34 59 60
E-post: winsarp-fast@winsarp.com
Hemsida: www.winsarp.com


Emprender
Mindre hyresvärd i Skara som är familjeägd. Äger och erbjuder lägenheter i attraktiva och i några av stadens vackraste fastigheter. Byggnaderna har renoverats i vissa fall men deras ursprungliga charm har bevarats. En allmän intresseanmälan kan skickas in via hemsidan.

Telefon: 070-653 4098
E-post: info@emprender.se
Hemsida: www.emprender.se


SBB
SBB har ett fastighetsbestånd på 430 lägenheter i Skara. De tillhandahåller även en rad affärslokaler tillgängliga för företag. På fastighetsbolagets hemsida listas lägenhetsvakanser.

Adress: Klostergatan 7, Skara
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.skara@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


TimBanken
TimBanken har i Skara 18 hyresrätter i sitt bestånd. De är fördelade i tre fastigheter belägna på Domaregatan, Kinnekullegatan och Stenkilsgatan. Hyresvärden erbjuder tvåor, treor och fyror. För dig med bil har de även garage för uthyrning.

Adress: Järnvägsgatan 10, Skara
Telefon: 0735-087 207
E-post: Tim@timbankenfastigheter.se
Hemsida: www.timbankenfastigheter.se


HSB Nordvästra Götaland
HSB har i Skara ett litet lägenhetsbestånd. På Järnvägsgatan i centrala staden är de 21 hyresrätterna belägna. Du har härifrån nära till både affärsutbudet i stan, skolor, vårdcentral och kommunikationer.

Adress: Järnvägsgatan 16, Skara
Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter/Hur hittar jag privata hyresvärdar i Skara utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Skara att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Skara. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Skara?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Skara. Hos oss kan du se listor med alla Skaras hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.