Information om Centrumbostäder

Kommunala hyresvärden Centrumbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som i kommunen äger och förvaltar 508 hyreslägenheter. Bostäderna i beståndet är rymliga och ljusa, majoriteten har balkong eller egen uteplats. Storlek varierar vilket innebär att man har något för de flesta behov.

I centrala Skara erbjuder man boende i för stadens studenter. Du kan välja mellan att bo i lägenhet eller i studentrum. Från området där bostäderna ligger tar det lika lång tid att gå till skolan som till centrum vilket tar cirka 10 minuter. Man kan erbjuda både möblerade och omöblerade boenden för studenterna.

Centrumbostäder förvaltar ett seniorboende i Axvall utanför Skara. Lägenheterna som erbjuds är rymliga och välplanerade. De bostäder som inte ligger i markplan nås vanligtvis med hiss för att underlätta för hyresgästerna. Som boende här har du antingen balkong eller altan där du kan njuta av den friska luften.

Lediga lägenheter listas på hyresvärdens hemsida där du kan göra intresseanmälan på en specifik lägenhet. Du har även möjlighet att göra en generell bostadsansökan där du anger vad du söker för bostad.

Kontakta Centrumbostäder
Adress: Biskop Turgots Gata 4, Skara
Telefon: 0511-32560
E-post: centrumbostad@skara.se
Hemsida: www.centrumbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Centrumbostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.centrumbostader.seVisa fler lediga lägenheter i Skara