1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skellefteå

Bevaka lediga lägenheter i Skellefteå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skellefteå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skellefteå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skellefteås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 7 av 8 | Visa alla

Skebo
Skebo är den kommunala hyresvärden i Skellefteå och med sina 7 000 hyresrätter är man stadens största hyresvärd. Skebo satsar stort på nybyggnation i Skellefteå och bygger många nya fastigheter som kommer inrymma hyreslägenheter i centrala Skellefteå. Skebo söker just nu nya hyresgäster till 5 av sina lägenheter.

Utöver centrala Skellefteå förvaltar Skebo även lägenheter i Anderstorp, Bergsbyn, Degerbyn, Erikslid, Klintfors, Morö Backe, Norrböle, Prästbordet, Sjungande Dalen, Sunnanå och Sörböle.Privata hyresvärdar i Skellefteå


Tribo Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 330 hyresrätter i centrala områden av Skellefteå. Hyresvärden värnar om hyresgästernas trivsel och lägenheterna håller hög kvalitet. För att bli hyresgäst krävs att du lämnar en intresseanmälan.

Adress: Morögatan 17, Skellefteå
Telefon: 0910-77 53 30
Hemsida: www.tribo.se


Kvarteret Bostaden
Privatägd hyresvärd med ett stort antal lägenheter på Brogatan, Brandells väg, Hantverkargatan, Storgatan och Östra Nygatan. Om du vill hyra bostad skickar du en intresseanmälan där du anger hur många rum och på vilken adress du vill hyra.

Adress: Storgatan 25, 931 32 Skellefteå
Telefon: 0910-130 30
Hemsida: www.kvbofast.se


Älvsbacka Förvaltning
Liten hyresvärd i Skellefteå med 10 bostadsfassstigheter, varje fastighet har mellan 2 till 10 lägenheter för uthyrning. Om du vill fyller du i en intresseanmälan där du anger om du vill hyra en 1:a, 2:a, 3:a, 4:a eller 5:a.

Adress: Östra Nygatan 104, 931 35 Skellefteå
Telefon: 0910-142 20
Hemsida: www.alvsbackafastigheter.se


SilverTallen
En av de mindre hyresvärdarna i Skellefteå, har lägenheter på Strandgatan. Söker du boende skickar du ett e-mail där du beskriver vilken typ av lägenhet du letar efter.

Adress: Älvbackagatan 10A, Skellefteå
Telefon: 0910-123 35
E-post: kontoret@silvertallen.se
Hemsida: www.silvertallen.se


Skellefteå Egendom
För dig som kan tänka dig pendlingsavstånd in till Skellefteå så har denna hyresvärd lägenheter för uthyrning i Byske, Ersmark, Fällfors, Jörn och Lövånger. Hyresvärden förvaltar även seniorlägenheter.

Adress: Snickarevägen 1, 934 41 Ersmark
Telefon: 0910-72 33 40
E-post: info@egendom.se
Hemsida: www.egendom.se


Hembygdsfastigheter
Hyresvärd med flera bostadsfastigheter i Skelleftehamn. För att bli erbjuden hyreskontrakt behöver du registrera dig i bostadskön och ange önskemål på den lägenhet du söker samt en kort presentation av dig själv.

Telefon: 070-227 33 38
E-post: info@hembygdsfastigheter.se
Hemsida: www.hembygdsfastigheter.se