1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Skellefteå


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Skellefteå. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Skellefteå som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Skebo
Det kommunala bostadsbolaget Skebo äger och förvaltar runt 5 200 hyreslägenheter i kommunen. Boenden finns i hyreshus, radhus och småhus. Erbjuder förutom vanliga hyresrätter även studentbostäder, ungdomslägenheter, trygghetsboenden och 55+ boenden.

Tribo Fastigheter
I centrala Skellefteå har Tribo Fastigheter 360 hyreslägenheter. Här kan hittas lägenheter nära vattnet och med utsikt över älven. Om du önskar bli hyresgäst hos Tribo Fastigheter behöver du fylla i en intresseanmälan hos hyresvärden.

Adress: Morögatan 17, Skellefteå
Telefon: 0910-77 53 30
E-post: philip@olofssoninvest.se
Hemsida: www.tribo.se


Kvarteret Bostaden
Den privata fastighetsägaren Kvarteret Bostaden har ett antal hyreslägenheter. Bostäderna är belägna på Storgatan, Trädgårdsgatan och Ploggatan. Kösystem tillämpas för vakanta lägenheter, vilket du behöver registrera dig till på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 25, Skellefteå
Telefon: 0910 - 130 30
E-post: info@kvbofast.se
Hemsida: www.kvbofast.se


Älvsbacka Förvaltning
I centrala Skellefteå, på gångavstånd från älven hittar du hyresvärdens fastighetsbestånd. Lägenheterna är upp till 5 rum och kök. Du kan på hemsidan göra en generell intresseanmälan där du fyller i vilken storlek på boende du söker.

Adress: Östra Nygatan 104, Skellefteå
Telefon: 0910-142 20
Hemsida: www.alvsbackafastigheter.se


SilverTallen
Fastighetsbolaget Silvertallen äger fastigheter med bostäder i centrala Skellefteå, Älvsbacka och Norrböle. I tätorten Ursviken förvaltas även två fastigheter. SilverTallen tar emot bostadsansökningar via e-post, tänk på att skriva era person- och kontaktuppgifter samt vad ni söker.

Adress: Älvbackagatan 10A, Skellefteå
Telefon: 0910-123 35
E-post: kontoret@silvertallen.se
Hemsida: www.silvertallen.se


HSB Norr
I de centralaste delarna av Skellefteå har HSB 8 fastigheter bestående av hyresrätter. Lägenheter i flera storlekar erbjuds. Om du har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats eller garage i anslutning till fastigheterna.

Adress: Kanalgatan 51, Skellefteå
Telefon: 010-303 20 00
Hemsida: www.hsb.se/norr/om-boende/vara-hyresratter1/lagenheter-att-hyra-i-hsb-norr/vart-hyresbestand/e1


Norrbostäder
Norrbostäder har lägenheter i Skellefteå och Lövånger. På Anderstorp i Skellefteå bygger de 12 nya hyresrätter med öppen planlösning och och en takhöjd på närmare 3 meter. Lägenheterna som byggs är tvåor och treor. Vid intresse är du välkommen att kontakta Norrbostäder.

Adress: Klostergatan 19, Skellefteå
Telefon: 076-131 00 31
E-post: info@norrbostader.se
Hemsida: www.norrbostader.se


Heimstaden
I stadsdelarna Anderstorp och Sunnanå i Skellefteå har Heimstaden bostäder för uthyrning. Om du är intresserad av att bli hyresgäst behöver du registrera dig i hyresvärdens bostadskö.

Adress: Frögatan 1, Skellefteå
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Soksbo
På Bockholmsvägen i Skellefteå har Soksbo 38 hyresrätter, 8 av dem är fyror och resterande är tvåor. Bostäderna ska vara fri från husdjur och rökning. I Lövångar har fastighetsägaren ett bestånd på 13 lägenheter. Du är välkommen att fylla i en intresseanmälan online.

Adress: Yttervik 33, Skellefteå
Telefon: 070-325 41 40
E-post: stefan@soksbo.se
Hemsida: www.soksbo.se


Hembygdsfastigheter
Mindre fastighetsägare som förvaltar lägenheter till uthyrning i Skelleftehamn och Ursviken utanför Skellefteå. I beståndet hittas även kommersiella lokaler som hyrs ut. För att bli aktuell som hyresgäst kan du fylla i ett formulär på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 070-227 33 38
E-post: info@hembygdsfastigheter.se
Hemsida: www.hembygdsfastigheter.se


DaKi Förvaltning
Privat hyresvärd med bestånd i Skellefteå. De har 21 lägenheter för uthyrning på Bockholmsvägen. För att göra intresseanmälan behöver du besöka hyresvärdens kontor på Nygatan 52 B. Intresseanmälningar via post eller mail godkännes ej.

Adress: Nygatan 52 B, Skellefteå
Telefon: 0910 - 122 66
E-post: info@daki.se
Hemsida: www.daki.se


Nordvestor Fastigheter
Nordvestor har ett utbud av lägenheter med stor variation. Från din blivande lägenhet har du nära till busshållplatser, cykel- och promenadvägar. Om du väljer att fylla i en generell intresseanmälan så hör Nordvestor av sig när det har ett objekt för just dig.

Adress: Stationsgatan 12, Skellefteå
Telefon: 0910-504 00
E-post: info@nordvestor.se
Hemsida: www.nordvestor.se


Thunor Invest
Privat fastighetsbolag med ett hyreshus på Getbergsvägen beläget i stadsdelen Morön. Från området har du gångavstånd till centrum. Skola samt förskola i finns närområdet. I hyran ingår ett basutbud av TV-kanaler, uppvärmning och vatten.

Adress: Brönet 14, Skellefteå
Telefon: 070-697 30 79
E-post: thorbjorn@thunor.se
Hemsida: www.thunor.se


SBF
Privat fastighetsbolag med stort bestånd i staden. Här hittar du trevliga lägenheter belägna i större flerfamiljshus, några med gräsmatta utanför dörren. För att kunna bli hyresgäst behöver du registrera dig som bostadssökande hos hyresvärden.

Telefon: 0771-188 220
E-post: henrik.wessberg@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Skellefteå utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Skellefteå att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Skellefteå. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Skellefteå?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Skellefteå. Hos oss kan du se listor med alla Skellefteås hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.