Information om Skebo

Kommunalägda hyresbolaget Skebo är den största hyresvärden i Skellefteå med 7000 lägenheter i det egna beståndet. Hyresvärden har flera olika typer av bostadsformer och förvaltar utöver vanliga hyresrätter ett mindre utbud av radhus och småhus.

Skebo förvaltar även studentbostäder som kan ansökas av dig som är antagen till en eftergymnasial utbildning. I beståndet finns även seniorbostäder som kan ansökas av dig över 55 år, samtliga dessa lägenheter finns i fastigheter med hiss och extra utomhusbelysning för ett tryggare och säkrare boende.

På den egna hemsidan Skebo.nu har hyresvärden publicerat lediga lägenheter. För att tilldelningen av lediga lägenheter skall ske rättvist har Skebo.nu en bostadskö som vi rekommenderar att du registrerar dig i.

Kontakta Skebo
Adress: Skeppargatan 8, Skellefteå
Telefon: 0910-73 65 00
E-post: info@skebo.com
Hemsida: www.skebo.nu

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Skebo men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.skebo.nu.Visa fler lediga lägenheter i Skellefteå