Information om Hammaröbostäder

Det är kommunen som äger Hammaröbostäder, vilket är ett allmännyttigt bostadsbolag som ska erbjuda prisvärda och bra boenden till kommunens invånare. Lägenhetsantalet uppgår till cirka 1 000 hyresrätter som är fördelade mellan områden i kommunen, men de flesta i centrala Skoghall.

För blivande hyresgäst som fyllt 55 år erbjuds två boenden. Det ena är erbjuder lägenheter om 1-3 rum och kök, i markplan med egen uteplats. Ett annat 55+ boende ligger i hyreshus med hiss, samtliga bostäder här har inglasad balkong. Lägenheter för denna målgrupp har vanligen öppna och anpassade planlösningar. De erbjuder även övernattningslägenhet och gemensamhetslokaler. Hyresgäster över 70 år har möjlighet att bo i Hammaröbostäders trygghetsboende. Boendet ligger precis vid hamnen och består av trerumslägenheter.

För att kunna söka bostad hos hyresvärden behöver alla registrera sig i deras intressebank vilket görs på Hammaröbostäders hemsida. Minst en gång om året behöver ansökan uppdateras för att vara fortsatt aktiv.

Kontakta Hammaröbostäder
Adress: Björkhagsgatan 6, Skogahall
Telefon: 054-51 54 40
E-post: bostader@hammaro.se
Hemsida: www.hammarobostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Hammaröbostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hammarobostader.seVisa fler lediga lägenheter i Skoghall