1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skövde

Bevaka lediga lägenheter i Skövde

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skövde samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skövde. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Söker studentboende i Skövde
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Student söker bostad för studier
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skövdes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Skövdebostäder
Kommunala hyresvärden Skövdebostäder är största hyresvärd i Skövde och förvaltar 4 600 lägenheter. Man har även studentbostäder i sitt bestånd. På hyresvärdens hemsida hittar du 13 lediga lägenheter.

Willhem
Genom flera fastighetsförvärv har Willhem etablerat sig som Skövdes största privata hyresvärd. Idag finns över 800 lägenheter i beståndet. Du kan se lägenhetsvakanser i Skövde på hyresvärdens hemsida Willhem.seFler privata hyresvärdar i Skövde


Wennergrens
Familjeägt fastighetsbolag med 120 hyresrätter i Skövde. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelen Norrmalm samt i stadskärnan. Wennergrens har ingen bostadskö utan arbetar med ett intresseregister där sökande med bäst ansökan väljs ut för lägenhetsvisning.

Telefon: 0503-359 91
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se


Settergrens Fastigheter
Settergrens Fastigheter har hyresrätter på Hertig Johansgatan, Sankt Sigfridsgatan, Vasagatan och Ännagatan i Skövde. Fyll i ett kontaktformulär på Settergrens hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Hertig Johans Gata 12, Skövde
Telefon: 0708-290651
E-post: johan.settergren@telia.se
Hemsida: www.settergrensfastigheter.se


Jättadalen Fastighet
Bygger just nu 80 moderna hyreslägenheter i ett 8-våningshus i stadsdelen Norrmalm. Samtliga lägenheter kommer att ha stora balkonger med fin utsikt. Du anmäler ditt intresse för att hyra i nyproduktionen direkt till Jättadalen Fastighet.

Telefon: 0511-59980
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Lorentzon
Privata hyresvärden Lorentzon förvaltar hyreslägenheter med bra läge i centrala Skövde och i Vasastaden. I beståndet finns lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Om du vill hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Vipans Gränd 4, Skövde
Telefon: 0500 - 41 08 05
E-post: info@alorentz.se
Hemsida: www.alorentz.se


Rapp Fastigheter
Merparten av Rapp Fastigheters lägenheter ligger i centrala Skövde men man har också bostäder för uthyrning i bostadsområdet Billingesluttningen och Vasastaden. Din intresseanmälan för att hyra lägenhet lämnar du på hemsidan.

Adress: Rådhusgatan 1, Skövde
Telefon: 0500-44 54 50
E-post: info@rappfastigheter.se
Hemsida: www.rappfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
Privata hyresvärden Cederqvist Fastigheter har lägenheter främst i Tidaholm men även ett litet utbud av hyreslägenheter strax utanför Skövde. I Grevagårdsbyn 10 km utanför Skövde har man lägenheter om 1-4 rum i naturnära områden.

Adress: Hertig Johans Gata 10, Skövde
Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Västerhuset
Hyresvärden Västerhuset har ett litet lägenhetsutbud i Skövde. Hos Västerhuset finns ingen regelrätt bostadskö men du kan lämna en generell intresseanmälan. Du kan även ringa till hyresvärden direkt efter ett månadsskifte för att kontrollera om vakanta lägenheter kommit in.

Adress: Käpplundavägen 6, Skövde
Telefon: 0500–48 05 15
E-post: info@vasterhuset.se
Hemsida: www.vasterhuset.se


R-Bostäder
I Skövde kommun har fastighetsbolaget R-Bostäder lägenheter för uthyrning i småorterna Tidan och Ulvåker. Totalt har man 60 hyresrätter. Om du vill ställa dig i kö för att hyra lägenhet kan du fylla i ett intresseformulär på R-Bostäders hemsida.

Telefon: 070-796 14 38
Hemsida: www.r-bostäder.se