1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skövde

Alla lediga lägenheter i Skövde

Via oss når du alla lediga lägenheter i Skövde. Du kan anmäla ditt intresse för att hyra bostad hos alla mindre privata hyresvärdar via vår hemsida eller skicka en ansökan direkt för de lediga lägenheter som ligger ute hos Skövdes större hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Bilsäljare och sin son som saknar boende
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 9000 kr

Par söker 3 ;a
Sökes: Förstahand | 90 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Skövdebostäder
Kommunala hyresvärden Skövdebostäder är största hyresvärd i Skövde och förvaltar 4 600 lägenheter för uthyrning. Man har även studentbostäder i sitt bestånd. Just nu söker man 8 nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Akelius
Akelius är den största privata hyresvärden i Skövde med ett fastighetsbestånd som omfattar 800 lägenheter. Just nu söker Akelius nya hyresgäster till lediga lägenheter i Skövde. Många av lägenheterna är totalrenoverade.Fler privata hyresvärdar i Skövde


Settergrens Fastigheter
Settergrens Fastigheter har hyresrätter på Hertig Johansgatan, Sankt Sigfridsgatan, Vasagatan och Ännagatan i Skövde. Fyll i ett kontaktformulär på Settergrens hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Hertig Johans Gata 12, Skövde
Telefon: 0708-290651
E-post: johan.settergren@telia.se
Hemsida: www.settergrensfastigheter.se


Jättadalen Fastighet
Jättadalen är en hyresvärd med lägenheter på flera orter i Skaraborg. I Skövde har man totalt 31 lägenheter. Lägenheterna ligger på följande adresser: Frygiigatan, Kapellvägen och Lyckegatan. Sök bostad genom att lämna en intresseanmälan.

Telefon: 0511-59980
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Lorentzon
Privata hyresvärden Lorentzon kan erbjuda hyreslägenheter med bra läge i centrala Skövde och i Vasastaden. Du kan välja på lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Om du vill hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Vipans Gränd 4, Skövde
Telefon: 0500 - 41 08 05
E-post: info@alorentz.se
Hemsida: www.alorentz.se


Rapp Fastigheter
Merparten av Rapp Fastigheters lägenheter ligger i centrala Skövde men man har också bostäder för uthyrning i bostadsområdet Billingesluttningen och Vasastaden. Din intresseanmälan för att hyra lägenhet lämnar du på hemsidan.

Adress: Rådhusgatan 1, Skövde
Telefon: 0500-44 54 50
E-post: info@rappfastigheter.se
Hemsida: www.rappfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
Privata hyresvärden Cederqvist Fastigheter har lägenheter främst i Tidaholm men även ett litet utbud av hyreslägenheter strax utanför Skövde. I Grevagårdsbyn 10 km utanför Skövde har man lägenheter om 1-4 rum i naturnära områden.

Adress: Torggatan 11, Skövde
Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


AP Fastigheter
I Skövde kommun kan bostadsbolaget AP Fastigheter erbjuda lägenheter för uthyrning i orterna Tidan, Timmersdala och Väring. Från samtliga dessa orter har du pendlingsavstånd till Skövde. Du kan välja mellan 1 till 3 rumslägenheter. Lämna en ansökan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0500-41 13 38
E-post: info@apf.nu
Hemsida: www.apf.nu


R-Bostäder
I Skövde kommun har fastighetsbolaget R-Bostäder lägenheter för uthyrning i småorterna Tidan och Ulvåker. Totalt har man 60 hyresrätter. Om du vill ställa dig i kö för att hyra lägenhet kan du fylla i ett intresseformulär på R-Bostäders hemsida.

Telefon: 070-796 14 38
Hemsida: www.r-bostäder.se