1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skövde

Alla lediga lägenheter i Skövde

Via oss når du alla lediga lägenheter i Skövde. Du kan anmäla ditt intresse för att hyra bostad hos alla mindre privata hyresvärdar via vår hemsida eller skicka en ansökan direkt för de lediga lägenheter som ligger ute hos Skövdes större hyresvärdar.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsHyresvärdar


Skövdebostäder
Kommunala hyresvärden Skövdebostäder är största hyresvärd i Skövde och förvaltar 4 600 lägenheter för uthyrning. Man har även studentbostäder i sitt bestånd. Just nu söker man 8 nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Willhem
Genom flera fastighetsförvärv har Willhem etablerat sig som Skövdes största privata hyresvärd. Idag finns över 800 lägenheter i beståndet varav Willhem just nu söker nya hyresgäster till 7 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Skövde


Wennergrens
Familjeägt fastighetsbolag med 120 hyresrätter i Skövde. Merparten av lägenheterna ligger i stadsdelen Norrmalm samt i stadskärnan. Wennergrens har ingen bostadskö utan arbetar med ett intresseregister där sökande med bäst ansökan väljs ut för lägenhetsvisning.

Telefon: 0503-359 91
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se


Settergrens Fastigheter
Settergrens Fastigheter har hyresrätter på Hertig Johansgatan, Sankt Sigfridsgatan, Vasagatan och Ännagatan i Skövde. Fyll i ett kontaktformulär på Settergrens hemsida om du vill hyra lägenhet.

Adress: Hertig Johans Gata 12, Skövde
Telefon: 0708-290651
E-post: johan.settergren@telia.se
Hemsida: www.settergrensfastigheter.se


Jättadalen Fastighet
Jättadalen är en hyresvärd med lägenheter på flera orter i Skaraborg. I Skövde har man totalt 31 lägenheter. Lägenheterna ligger på följande adresser: Frygiigatan, Kapellvägen och Lyckegatan. Sök bostad genom att lämna en intresseanmälan.

Telefon: 0511-59980
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Lorentzon
Privata hyresvärden Lorentzon kan erbjuda hyreslägenheter med bra läge i centrala Skövde och i Vasastaden. Du kan välja på lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Om du vill hyra lägenhet lämnar du en intresseanmälan.

Adress: Vipans Gränd 4, Skövde
Telefon: 0500 - 41 08 05
E-post: info@alorentz.se
Hemsida: www.alorentz.se


Rapp Fastigheter
Merparten av Rapp Fastigheters lägenheter ligger i centrala Skövde men man har också bostäder för uthyrning i bostadsområdet Billingesluttningen och Vasastaden. Din intresseanmälan för att hyra lägenhet lämnar du på hemsidan.

Adress: Rådhusgatan 1, Skövde
Telefon: 0500-44 54 50
E-post: info@rappfastigheter.se
Hemsida: www.rappfastigheter.se


Cederqvist Fastigheter
Privata hyresvärden Cederqvist Fastigheter har lägenheter främst i Tidaholm men även ett litet utbud av hyreslägenheter strax utanför Skövde. I Grevagårdsbyn 10 km utanför Skövde har man lägenheter om 1-4 rum i naturnära områden.

Adress: Hertig Johans Gata 10, Skövde
Telefon: 0500-48 50 08
E-post: info@cederqvistfastigheter.se
Hemsida: www.cederqvistfastigheter.se


Västerhuset
Hyresvärden Västerhuset har ett litet lägenhetsutbud i Skövde. Hos Västerhuset finns ingen regelrätt bostadskö men du kan lämna en generell intresseanmälan. Du kan även ringa till hyresvärden direkt efter ett månadsskifte för att kontrollera om vakanta lägenheter kommit in.

Adress: Käpplundavägen 6, Skövde
Telefon: 0500–48 05 15
E-post: info@vasterhuset.se
Hemsida: www.vasterhuset.se


R-Bostäder
I Skövde kommun har fastighetsbolaget R-Bostäder lägenheter för uthyrning i småorterna Tidan och Ulvåker. Totalt har man 60 hyresrätter. Om du vill ställa dig i kö för att hyra lägenhet kan du fylla i ett intresseformulär på R-Bostäders hemsida.

Telefon: 070-796 14 38
Hemsida: www.r-bostäder.se