1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Skövde


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Skövde. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Skövde som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Skövdebostäder
Skövdebostäder ägs av kommunen och dominerar hyresmarknaden i Skövde. Man har över 5 000 lägenheter i kommunen som hyrs ut i olika storlekar, priser, standard och lägen. Just nu söks nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Willhem
Rikstäckande hyresvärden Willhem har via fastighetsförvärv kommit att bli Skövdes största fastighetsägare bland de privata hyresvärdarna. Beståndet är fördelat mellan fyra områden i staden. Lediga lägenheter publiceras och söks direkt på Willhems hemsida.

Settergrens Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Skövde. Fastigheterna är belägna på Hertig Johans Gata, Vasagatan, Sankt Sigfridsgatan och Ännagatan. Du som söker en bostad i staden är välkommen att fylla i formuläret på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hertig Johans Gata 12, Skövde
Telefon: 0708-290651
E-post: info@settergrensfastigheter.se
Hemsida: www.settergrensfastigheter.se


Wennergrens
Familjeföretag som eftersträvar att erbjuda bra och prisvärda boenden i bland annat Skövde. I staden förvaltas hyresfastigheter i Centrum och på Norrmalm. Erbjuder exempelvis lägenheter i en av stadens vackra hörnfastigheter från 1800-talet på Kungsgatan / Drottninggatan.

Telefon: 0503-359 91
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.se


Jättadalen Fastighet
Förvaltar lägenheter i Skövde på tre adresser. På Frostaliden finns en nybyggd fastighet med 80 hyresrätter, i storlek 2-4 rum och kök. Ett färre antal lägenheter, om 2-3 rum och kök, är belägna på Frygiigatan och Lyckegatan i flerbostadshus.

Telefon: 0511-59980
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Lorentzon
Lorentzon har 300 lägenheter, majoriteten av dessa i Skövde. Ettor till femmor finns i beståndet. Nybyggnationerna Linnean och Soldaten beräknas vara klara 2019 respektive 2021. Ansökan om lediga lägenheter samt nyproducerade görs via Lorentzons hemsida.

Adress: Vipans Gränd 4, Skövde
Telefon: 0500 - 41 08 05
E-post: info@alorentz.se
Hemsida: www.alorentz.se


Rapp Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter. I Skövde erbjuds hyreslägenheter i centrala staden, Vasastaden och Billingesluttningen. Lägenheter i samtliga storlekar hittas upp till sju rum och kök på 150 kvm.

Adress: Rådhusgatan 1, Skövde
Telefon: 0500-44 54 50
E-post: info@rappfastigheter.se
Hemsida: www.rappfastigheter.se


Balder
Balder har ett utbud av lägenheter i Skövde. Hyresvärden har arbetat för att förbättra utemiljön med grönska och lekytor. Lediga lägenheter publiceras på Balders hemsida där du även har möjlighet att göra intresseanmälan.

Adress: Timmervägen 9 A, Skövde
Telefon: 0500-47 88 50
E-post: info.skovde@balder.se
Hemsida: www.balder.se


HSB Nordvästra Götaland
HSB Nordvästra Götaland har ett bestånd av fastigheter med hyresrätter i Skövde. Samtliga är centralt belägna med närhet till service, butiker och kommunikationer. Kontakta HSB om du söker information om lediga lägenheter.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


SBF
Fastighetsägare med lägenheter i Skövde. Beståndet i staden uppgår till 61 hyresrätter. Fastigheterna är belägna på Eriksdalsgatan, Grenanders gata och Gudheims gränd. Intresseanmälan på vakanta lägenheter kan göras på SBFs hemsida efter att du registrerat dig.

Telefon: 0771-188 220
E-post: kundtjanst@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Skövdehem
Förvaltar 12 fastigheter med hyreslägenheter i stadsdelen Norrmalm i Skövde. Gångavstånd till stadskärnan, Högskolan och övrigt serviceutbud samt natur. Totala antalet lägenheter uppgår till ungefär 100 stycken om 2-4 rum och kök.

Adress: Kapellvägen 62, Skövde
Telefon: 0706-72 85 33
E-post: kontakt@skovdehem.se
Hemsida: www.skovdehem.se


Sterner Stenhus Fastigheter
Fastighetsägare som bygger 35 mindre lägenheter på Kungsgatan / Kyrkogatan i Skövde. Fastigheten har tidigare inrymt kontor men byggs nu om. Lägenheterna vänder sig främst till studenter i staden, de är på 1 RoK 19-48 kvm. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-18 80 08
E-post: forvaltning@stenhusfastigheter.se
Hemsida: www.sternerstenhus.se


Trähusstaden
I Trädgårdsstaden i Skövde hittas Trähusstadens 45 nybyggda bostäder. Lägenheterna är på 1-5 rum och kök och stod klara hösten 2019. Trähusstaden har som mål att bygga fler bostäder kommande år. En generell lägenhetsansökan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-456 44 80
E-post: info@trahusstaden.se
Hemsida: ww.trahusstaden.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
Ruwack är en privat fastighetsägare med två fastigheter i Skövde. Lägenheterna är belägna på Varnhemsgatan och Vasagatan. Fastigheterna är av äldre karaktär vilket bevarats trots renoveringar. 14 lägenheter erbjuds.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se


NeoBo
Bostadsbolag som aktivt söker nya hyresgäster till sitt lägenhetsbestånd i Skövde. I en del av lägenheterna ingår bredband, ett TV-paket från Telia och hushållsel. Intill de flesta bostadsfastigheter finns möjlighet att hyra parkering.

E-post: annika.andersson@neobo.se
Hemsida: www.neobo.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Skövde utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Skövde att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Skövde. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Skövde?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Skövde. Hos oss kan du se listor med alla Skövdes hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.