1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Skövde


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Skövde. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Skövde som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Skövdebostäder
Skövdebostäder ägs av kommunen och dominerar hyresmarknaden i Skövde. Man har över 5 000 lägenheter i kommunen som hyrs ut i olika storlekar, priser, standard och lägen. Just nu söks nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Willhem
Rikstäckande hyresvärden Willhem har via fastighetsförvärv kommit att bli Skövdes största fastighetsägare bland de privata hyresvärdarna. Beståndet är fördelat mellan fyra områden i staden. Lediga lägenheter publiceras och söks direkt på Willhems hemsida.

Balder
Balder har ett utbud av lägenheter i Skövde. Hyresvärden har arbetat för att förbättra utemiljön med grönska och lekytor. Lediga lägenheter publiceras på Balders hemsida där du även har möjlighet att göra intresseanmälan.

Adress: Timmervägen 7B, Skövde
Telefon: 0500-47 88 50
E-post: info.skovde@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Blank & Söner
Hyresvärd som förvärvat ett större bestånd av hyreslägenheter i Skövde. Beståndet är blandat med inslag av både nyproduktion och äldre bostadsfastigheter. Du kan anmäla intresse för en specifik ledig lägenheter alternativt skicka en allmän ansökan och låta hyresvärden ta kontakt med dig vid matchande vakanser.

Telefon: 0511-44 10 10
E-post: info@blanksoner.se
Hemsida: www.blanksoner.se


Fortinova
Fortinova förvaltar fem bostadsfastigheter med totalt 138 hyresrätter i Skövde. I beståndet finns tvåor upp till fyror. Hyresvärden har en egen kostnadsfri bostadskö. Hyresgäster hos Fortinova har möjlighet att uppgradera standarden på sin hyresrätt mot en högre månadsavgift.

Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


Gladsheim Fastigheter
Gladsheim erbjuder ljusa och trevliga lägenheter i Skövde. Många lägenheter som hyrs ut efter det att en tidigare hyresgäst flyttat ut totalrenoveras till nyproduktionsstandard. I Skövde söker Gladsheim regelbundet efter nya hyresgäster.

Adress: Skaraborgsgatan 11, Skövde
Telefon: 010-207 82 80
E-post: vast@gladsheim.se
Hemsida: www.gladsheim.se


HSB Nordvästra Götaland
HSB Nordvästra Götaland har ett bestånd av fastigheter med hyresrätter i Skövde. Samtliga är centralt belägna med närhet till service, butiker och kommunikationer. Kontakta HSB om du söker information om lediga lägenheter.

Telefon: 010-442 44 00
E-post: info.ng@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se


Jättadalen Fastighet
Förvaltar lägenheter i Skövde på tre adresser. På Frostaliden finns en nybyggd fastighet med 80 hyresrätter, i storlek 2-4 rum och kök. Ett färre antal lägenheter, om 2-3 rum och kök, är belägna på Frygiigatan och Lyckegatan i flerbostadshus.

Telefon: 0708-569711
E-post: info@jattadalen.se
Hemsida: www.jattadalen.se


Lorentzon
Lorentzon har 300 lägenheter, majoriteten av dessa i Skövde. Ettor till femmor finns i beståndet. Så sent som 2021 färdigställde Lorentzon ytterligare 30 hyresrätter med hög standard med centralt läge i Skövde. Ansökan om lediga lägenheter samt kommande nyproduktion görs via Lorentzons hemsida.

Adress: Vipans Gränd 4, Skövde
Telefon: 0500 - 41 08 05
E-post: info@alorentz.se
Hemsida: www.alorentz.se


NeoBo
Bostadsbolag som aktivt söker nya hyresgäster till sitt lägenhetsbestånd i Skövde. I en del av lägenheterna ingår bredband, ett TV-paket från Telia och hushållsel. Intill de flesta bostadsfastigheter finns möjlighet att hyra parkering.

E-post: info.skovde@neobo.se
Hemsida: www.neobo.se


Onevest Fastigheter
I bostadsområdet Trädgårdsstaden i Skövde förvaltar Onevest Fastigheter 24 hyreslägenheter som stod färdiga 2022. Alla lägenheter har samma storlek om 3 rum och kök med yta om 71 kvm. Om du vill komma på visning eller anmäla intresse för att hyra kan du via hyresvärdens hemsida skicka in en bostadsansökan.

Hemsida: www.onevestfastigheter.se


Rapp Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter. I Skövde erbjuds hyreslägenheter i centrala staden, Vasastaden och Billingesluttningen. Lägenheter i samtliga storlekar hittas upp till sju rum och kök på 150 kvm.

Adress: Rådhusgatan 1, Skövde
Telefon: 0500-44 54 50
E-post: info@rappfastigheter.se
Hemsida: www.rappfastigheter.se


Ruwack Fastighetsförvaltning
Ruwack är en privat fastighetsägare med två fastigheter i Skövde. Lägenheterna är belägna på Varnhemsgatan och Vasagatan. Fastigheterna är av äldre karaktär vilket bevarats trots renoveringar. 14 lägenheter erbjuds.

Telefon: 0511-635 05
E-post: info@ruwack.se
Hemsida: www.ruwack.se


Settergrens Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter i centrala Skövde. Fastigheterna är belägna på Hertig Johans Gata, Vasagatan, Sankt Sigfridsgatan och Ännagatan. Du som söker en bostad i staden är välkommen att fylla i formuläret på hyresvärdens hemsida.

Adress: Hertig Johans Gata 12, Skövde
Telefon: 0708-290651
E-post: info@settergrensfastigheter.se
Hemsida: www.settergrensfastigheter.se


Skövde Blocks
I Norrmalm i Skövde har denna hyresvärd seniorlägenheter som kan hyras av sökande över 55 år. Alla lägenheter har 2 rum och kök med yta om 56 kvm. Vill du hyra kan du fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida så kontaktar Skövde Blocks dig för visning om du uppfyller ålderkravet.

Adress: Mariestadsvägen 98, Skövde
E-post: info@skovdeblocks.se
Hemsida: www.skovdeblocks.se


Skövdehem
Förvaltar 12 fastigheter med hyreslägenheter i stadsdelen Norrmalm i Skövde. Gångavstånd till stadskärnan, Högskolan och övrigt serviceutbud samt natur. Totala antalet lägenheter uppgår till ungefär 100 stycken om 2-4 rum och kök.

Adress: Gustav Adolfs gata 46A, Skövde
Telefon: 0706-06 01 35
E-post: kontakt@skovdehem.se
Hemsida: www.skovdehem.se


Sterner Stenhus Fastigheter
Fastighetsägare som bygger 35 mindre lägenheter på Kungsgatan / Kyrkogatan i Skövde. Fastigheten har tidigare inrymt kontor men byggs nu om. Lägenheterna vänder sig främst till studenter i staden, de är på 1 RoK 19-48 kvm. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 08-18 80 08
E-post: forvaltning@stenhusfastigheter.se
Hemsida: www.sternerstenhus.se


Trähusstaden
I Trädgårdsstaden i Skövde hittas Trähusstadens 45 nybyggda bostäder. Lägenheterna är på 1-5 rum och kök och stod klara hösten 2019. Trähusstaden har som mål att bygga fler bostäder kommande år. En generell lägenhetsansökan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 010-456 44 80
E-post: info@trahusstaden.se
Hemsida: www.trahusstaden.se


Wennergrens
Familjeföretag som eftersträvar att erbjuda bra och prisvärda boenden i bland annat Skövde. I staden förvaltas hyresfastigheter i Centrum och på Norrmalm. Erbjuder exempelvis lägenheter i en av stadens vackra hörnfastigheter från 1800-talet på Kungsgatan / Drottninggatan.

Telefon: 0503-359 91
E-post: nina.gumaelius@wennergrens.se
Hemsida: www.wennergrens.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Skövde utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Skövde att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Skövde. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Skövde?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Skövde. Hos oss kan du se listor med alla Skövdes hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.