1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skurup

Sök lediga lägenheter i Skurup

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Skurup. Du kan fritt söka bland de 16 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Skurup.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Lägenhet sökes i skurupskommun
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Skurupshem
Skurups hem är den kommunala hyresvärden på orten. Förutom lägenheter i centrala Skurup finns i beståndet även bostäder i Skivarp, Abbekås och Rydsgård. Utöver lägenhetsbeståndet som uppgår till 1 000 st förvaltar de även förskolor och gruppboenden i kommunen.Privata hyresvärdar i Skurup


Leny Fastighet
Leny är en av de större privata hyresvärdarna på orten. Hyresrätterna är i storlek 1-4 rum och kök. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats. Fastigheterna är centralt belägna i Skurup vilket ger dig en bra utgångspunkt i staden.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd med bestånd i Skurup och Tomelilla. På CJ Åkesson Fastighetsförvaltnings hemsida har du som bostadssökande möjlighet att fylla i ett formulär med kontakt- och personuppgifter samt bostadsönskemål. Du kontaktas när ledig lägenhet finns.

Adress: Kyrkogatan 19, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Förvaltar 80 hyreslägenheter i Skurup. De flesta är centralt belägna med promenadavstånd till Stortorget. Några av lägenheterna är äldre och är utrustade kakelugnar. Om du söker bostad i Skurup är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Hassle Bösarp 1230B, Skurup
Telefon: 0411-406 55
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


HSB Skåne
Bostadskooperationen HSB Skåne förvaltar hyreslägenheter i Skurup. De 48 lägenheterna man har till uthyrning ligger i ett attraktivt område på Kullaborgsvägen, fördelade på sex stycken tvåvåningshus. Området är byggt med radhuskaraktär.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/skurup/urberget