1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skurup

Bevaka lediga lägenheter i Skurup

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skurup samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skurup. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Söker lägenhet omgående
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skurups hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Skurupshem
Kommunal hyresvärd med nära 1 000 lägenheter i det egna bostadsbeståndet, merparten i Skurup men man har hyresrätter även i närliggande småorterna Abbekås, Skivarp och Rydsgård.
    Om du vill hyra bostad av Skurupshem behöver du först registrera dig i deras bostadskö. Du skriver ut en intresseanmälan på deras hemsida och skickar in per post. Du måste förnya din plats i bostadskön minst en gång per år.Privata hyresvärdar i Skurup


Leny Fastighet
En av de större privata hyresvärdarna i Skurup med lägenheter på följande adresser: Bergsgatan, Järnvägsgatan, Lilla Torggatan, Prästgatan, Stora Torggatan, Trädgårdsgatan och Östra Hornsgatan.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Liten familjeägd hyresvärd med säte i Skurup och Tomelilla. Som bostadssökande har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan där du anger maxhyra och önskad lägenhetsstorlek. Hyresvärden kontaktar dig vid lägenhetsvakanser.

Adress: Kyrkogatan 19, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Detta företag ägnar sig inte enbart åt torrbruk utan har genom åren även byggt upp ett fastighetsbestånd i centrala Skurup. Man har lägenheter bland annat på Lilla och Södra Torggatan. Ring eller skicka ett e-mail till bolaget om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 070-5640171
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


Pörte Fastigheter
I Skurup äger Pörte Fastigheter 90 hyresrätter i centrum och stadsdelarna Hylteberga och Askliden. Av uthyrningspolicyn framgår att sökande skall ha fast inkomst som överstiger månadshyran 4 gånger om. Lediga lägenheter uthyres med hjälp av HSB Skåne.

Telefon: 046-210 84 00
Hemsida: www.pörte.se