1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skurup

Bevaka lediga lägenheter i Skurup

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skurup samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skurup. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Lägenhet sökes pga separation med barn, 2:a-3:a i Skurup
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skurups hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Skurupshem
Skurups hem är den kommunala hyresvärden på orten. Förutom lägenheter i centrala Skurup finns i beståndet även bostäder i Skivarp, Abbekås och Rydsgård. Utöver lägenhetsbeståndet som uppgår till 1 000 st förvaltar de även förskolor och gruppboenden i kommunen.Privata hyresvärdar i Skurup


Leny Fastighet
Leny är en av de större privata hyresvärdarna på orten. Hyresrätterna är i storlek 1-4 rum och kök. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats. Fastigheterna är centralt belägna i Skurup vilket ger dig en bra utgångspunkt i staden.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd med bestånd i Skurup och Tomelilla. På CJ Åkesson Fastighetsförvaltnings hemsida har du som bostadssökande möjlighet att fylla i ett formulär med kontakt- och personuppgifter samt bostadsönskemål. Du kontaktas när ledig lägenhet finns.

Adress: Kyrkogatan 19, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Förvaltar 80 hyreslägenheter i Skurup. De flesta är centralt belägna med promenadavstånd till Stortorget. Några av lägenheterna är äldre och är utrustade kakelugnar. Om du söker bostad i Skurup är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Hassle Bösarp 1230B, Skurup
Telefon: 0411-406 55
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


HSB Skåne
Bostadskooperationen HSB Skåne förvaltar hyreslägenheter i Skurup. De 48 lägenheterna man har till uthyrning ligger i ett attraktivt område på Kullaborgsvägen, fördelade på sex stycken tvåvåningshus. Området är byggt med radhuskaraktär.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/skurup/urberget