1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skurup

Bevaka lediga lägenheter i Skurup

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skurup samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skurup. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Usk som har börjat jobba i Skurups Kommun
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 17000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skurups hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Skurupshem
Kommunal hyresvärd med nära 1 000 lägenheter i det egna bostadsbeståndet, merparten i Skurup men man har hyresrätter även i närliggande småorterna Abbekås, Skivarp och Rydsgård.
    Om du vill hyra bostad av Skurupshem behöver du först registrera dig i deras bostadskö. Du skriver ut en intresseanmälan på deras hemsida och skickar in per post. Du måste förnya din plats i bostadskön minst en gång per år.Privata hyresvärdar i Skurup


Leny Fastighet
En av de större privata hyresvärdarna i Skurup med lägenheter på följande adresser: Bergsgatan, Järnvägsgatan, Lilla Torggatan, Prästgatan, Stora Torggatan, Trädgårdsgatan och Östra Hornsgatan.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Liten familjeägd hyresvärd med säte i Skurup och Tomelilla. Som bostadssökande har du möjlighet att fylla i en intresseanmälan där du anger maxhyra och önskad lägenhetsstorlek. Hyresvärden kontaktar dig vid lägenhetsvakanser.

Adress: Kyrkogatan 19, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Detta företag ägnar sig inte enbart åt torrbruk utan har genom åren även byggt upp ett fastighetsbestånd i centrala Skurup. Man har lägenheter bland annat på Lilla och Södra Torggatan. Ring eller skicka ett e-mail till bolaget om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 070-5640171
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


Pörte Fastigheter
I Skurup äger Pörte Fastigheter 90 hyresrätter i centrum och stadsdelarna Hylteberga och Askliden. Av uthyrningspolicyn framgår att sökande skall ha fast inkomst som överstiger månadshyran 4 gånger om. Lediga lägenheter uthyres med hjälp av HSB Skåne.

Telefon: 046-210 84 00
Hemsida: www.pörte.se