1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Skurup

Bevaka lediga lägenheter i Skurup

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Skurup samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Skurup. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Skurups hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Skurupshem
Skurups hem är den kommunala hyresvärden på orten. Förutom lägenheter i centrala Skurup finns i beståndet även bostäder i Skivarp, Abbekås och Rydsgård. Utöver lägenhetsbeståndet som uppgår till 1 000 st förvaltar de även förskolor och gruppboenden i kommunen.Privata hyresvärdar i Skurup


Leny Fastighet
Leny är en av de större privata hyresvärdarna på orten. Hyresrätterna är i storlek 1-4 rum och kök. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats. Fastigheterna är centralt belägna i Skurup vilket ger dig en bra utgångspunkt i staden.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd med bestånd i Skurup och Tomelilla. På CJ Åkesson Fastighetsförvaltnings hemsida har du som bostadssökande möjlighet att fylla i ett formulär med kontakt- och personuppgifter samt bostadsönskemål. Du kontaktas när ledig lägenhet finns.

Adress: Kyrkogatan 19, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Detta företag ägnar sig inte enbart åt torrbruk utan har genom åren även byggt upp ett fastighetsbestånd i centrala Skurup. Man har lägenheter bland annat på Lilla och Södra Torggatan. Ring eller skicka ett e-mail till bolaget om du vill hyra lägenhet.

Adress: Hassle Bösarp 1230B, Skurup
Telefon: 0411-406 55
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


Pörte Fastigheter
I Skurup äger Pörte Fastigheter 90 hyresrätter i centrum och stadsdelarna Hylteberga och Askliden. Av uthyrningspolicyn framgår att sökande skall ha fast inkomst som överstiger månadshyran 4 gånger om. Lediga lägenheter uthyres med hjälp av HSB Skåne.

Telefon: 046-210 84 00
Hemsida: www.pörte.se