1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Skurup


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Skurup. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Skurup som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Skurupshem
Skurups hem är den kommunala hyresvärden på orten. Förutom lägenheter i centrala Skurup finns i beståndet även bostäder i Skivarp, Abbekås och Rydsgård. Utöver lägenhetsbeståndet som uppgår till 1 000 st förvaltar de även förskolor och gruppboenden i kommunen.

Leny Fastighet
Leny är en av de större privata hyresvärdarna på orten. Hyresrätterna är i storlek 1-4 rum och kök. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats. Fastigheterna är centralt belägna i Skurup vilket ger dig en bra utgångspunkt i staden.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


CJ Åkesson Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd med bestånd i Skurup och Tomelilla. På CJ Åkesson Fastighetsförvaltnings hemsida har du som bostadssökande möjlighet att fylla i ett formulär med kontakt- och personuppgifter samt bostadsönskemål. Du kontaktas när ledig lägenhet finns.

Adress: Kyrkogatan 25, Skurup
Telefon: 0411-399 59
E-post: jonas@affab.se
Hemsida: www.affab.se


Bösarps Grus & Torrbruk
Förvaltar 80 hyreslägenheter i Skurup. De flesta är centralt belägna med promenadavstånd till Stortorget. Några av lägenheterna är äldre och är utrustade kakelugnar. Om du söker bostad i Skurup är du välkommen att kontakta hyresvärden.

Adress: Hassle Bösarp 1230B, Skurup
Telefon: 0411-406 55
E-post: info@bosarps-grus-torrbruk.se
Hemsida: www.bosarps-grus-torrbruk.se


HSB Skåne
Bostadskooperationen HSB Skåne förvaltar hyreslägenheter i Skurup. De 48 lägenheterna man har till uthyrning ligger i ett attraktivt område på Kullaborgsvägen, fördelade på sex stycken tvåvåningshus. Området är byggt med radhuskaraktär.

Telefon: 046-210 84 00
E-post: info-skane@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter/lagenheter-att-hyra-i-hsb-skane/skurup/urbergetHur hittar jag privata hyresvärdar i Skurup utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Skurup att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Skurup. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Skurup?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Skurup. Hos oss kan du se listor med alla Skurups hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.