1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderhamn

Bevaka lediga lägenheter i Söderhamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Söderhamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Söderhamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Söderhamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Faxeholmen
Faxeholmen ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag i Söderhamn med 3500 lägenheter i det egna beståndet. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida (marknad.faxeholmen.se).Privata hyresvärdar i Söderhamn


Helsingehus
Hyresvärden Helsingehus har totalt 400 lägenheter för uthyrning. Många av bostäderna ligger med centralt läge i vackra fastigheter i Söderhamn. Har du frågor om att hyra lägenhet ringer du till bolaget.

Adress: Kyrkogatan 16, Söderhamn
Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Husö Fastighet
Privatägda bostadsbolaget Husö Fastighet förvaltar ett stort utbud av bostäder och kommersiella lokaler i Söderhamn. Deras mest eftertraktade hyresfastighet ligger på Fredsgatan och rymmer 25 lägenheter om 1.5 till 4 rum och kök. Husö Fastigheter söker ofta nya hyresgäster och lägenheterna håller genomgående hög kvalitet.

Adress: Södra Hamngatan 34, Söderhamn
Telefon: 0270-105 05
E-post: huso@soderhamn.com
Hemsida: www.huso.se


Stenhus
Hyresbolaget Stenhus strävar efter att sätta dig som hyresgäst i centrum. Målsättningen är nöjda och glada hyresgäster som stannar som hyresgäster under många år och som trivs med sitt boende. Stenhus har lägenheter för uthyrning i centrala Söderhamn och Stugsund. Lämna en intresseanmälan så återkommer man till dig så fort som möjligt.

Adress: Kungsgatan 23, Söderhamn
Telefon: 0270-70555
E-post: info@stenhusab.se
Hemsida: www.stenhusab.se