1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderhamn

Sök lediga lägenheter i Söderhamn

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Söderhamn. Du kan fritt söka bland de 17 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Söderhamn.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Faxeholmen
Det kommunala bostadsbolaget Faxeholmen är kommunens största hyresvärd. Beståndet av lägenheter uppgår till cirka 3 000 hyresrätter. Det stora utbudet ger valmöjligheter gällande område, storlek och bostadstyp. Lediga lägenheter läggs ut på Faxeholmens hemsida.Privata hyresvärdar i Söderhamn


Helsingehus
I Söderhamn förvaltar privata hyresvärden Helsingehus ett gediget utbud av hyreslägenheter. Utöver lägenheter äger hyresvärden även kommersiella fastigheter. Beståndet omfattar lägenheter upp till fem rum och kök vilket passande för familjer.

Adress: Kyrkogatan 16, Söderhamn
Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Husö Fastighet
En av få privata hyresvärdar med lägenheter för uthyrning i Söderhamn. Husö Fastighet förvaltar 33 lägenheter i storlek om 1,5 - 4 rum och kök. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till de två fastigheterna.

Adress: Södra Hamngatan 34, Söderhamn
Telefon: 070 621 89 12
E-post: info@huso.se
Hemsida: www.huso.se


Stenhus
Stenhus är en av flera privata hyresvärdar i Söderhamn. Man strävar efter att erbjuda attraktiva och bra boenden till sina hyresgäster. Hyresvärden har bland annat lägenheter att erbjuda i den ståtliga fastigheten på Brädgårdsgatan från 1870-talet.

Adress: Kungsgatan 23, Söderhamn
Telefon: 0270-70555
E-post: info@stenhusab.se
Hemsida: www.stenhusab.se


Thyrs Fastighets
Thyrs är ett familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. I Söderhamn har hyresvärden två fastigheter med totalt 29 lägenheter. Du som söker boende på orten är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden där du beskriver vad du söker.

Telefon: 070-6008001
E-post: info@thyrsfastigheter.se
Hemsida: www.thyrsfastigheter.se