1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderhamn

Sök lediga lägenheter i Söderhamn

I Söderhamn har du som söker bostad hela 31 lediga lägenheter att välja mellan. Som bostadssökande kan du söka boende hos 3 privata hyresvärdar och det allmännyttiga bostadsbolaget. Via oss hittar du alltid alla lediga lägenheter hos hyresvärdarna som söker nya hyresgäster i Söderhamn.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Faxeholmen
Med ett stort utbud av lediga lägenheter är Faxeholmen det naturliga valet för alla som söker bostad i Söderhamn. Faxeholmen ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag med 3 500 lägenheter för uthyrning. Registrera dig för att lämna ansökningar på de bostäder du vill hyra.Privata hyresvärdar i Söderhamn


Helsingehus
Hyresvärden Helsingehus har totalt 400 lägenheter för uthyrning. Många av bostäderna ligger med centralt läge i vackra fastigheter i Söderhamn. Har du frågor om att hyra lägenhet ringer du till bolaget.

Adress: Kyrkogatan 16, Söderhamn
Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Husö Fastighet
Privatägda bostadsbolaget Husö Fastighet förvaltar ett stort utbud av bostäder och kommersiella lokaler i Söderhamn. Deras mest eftertraktade hyresfastighet ligger på Fredsgatan och rymmer 25 lägenheter om 1.5 till 4 rum och kök. Husö Fastigheter söker ofta nya hyresgäster och lägenheterna håller genomgående hög kvalitet.

Adress: Södra Hamngatan 34, Söderhamn
Telefon: 0270-105 05
E-post: huso@soderhamn.com
Hemsida: www.huso.se


Stenhus
Hyresbolaget Stenhus strävar efter att sätta dig som hyresgäst i centrum. Målsättningen är nöjda och glada hyresgäster som stannar som hyresgäster under många år och som trivs med sitt boende. Stenhus har lägenheter för uthyrning i centrala Söderhamn och Stugsund. Lämna en intresseanmälan så återkommer man till dig så fort som möjligt.

Adress: Kungsgatan 23, Söderhamn
Telefon: 0270-70555
E-post: info@stenhusab.se
Hemsida: www.stenhusab.se