1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderhamn

Bevaka lediga lägenheter i Söderhamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Söderhamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Söderhamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Söderhamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Faxeholmen
Det kommunala bostadsbolaget Faxeholmen är kommunens största hyresvärd. Beståndet av lägenheter uppgår till cirka 3 000 hyresrätter. Det stora utbudet ger valmöjligheter gällande område, storlek och bostadstyp. Lediga lägenheter läggs ut på Faxeholmens hemsida.Privata hyresvärdar i Söderhamn


Helsingehus
Hyresvärden Helsingehus har totalt 400 lägenheter för uthyrning. Många av bostäderna ligger med centralt läge i vackra fastigheter i Söderhamn. Har du frågor om att hyra lägenhet ringer du till bolaget.

Adress: Kyrkogatan 16, Söderhamn
Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Husö Fastighet
En av få privata hyresvärdar med lägenheter för uthyrning i Söderhamn. Husö Fastighet förvaltar 33 lägenheter i storlek om 1,5 - 4 rum och kök. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till de två fastigheterna.

Adress: Södra Hamngatan 34, Söderhamn
Telefon: 070 621 89 12
E-post: info@huso.se
Hemsida: www.huso.se


Stenhus
Hyresbolaget Stenhus strävar efter att sätta dig som hyresgäst i centrum. Målsättningen är nöjda och glada hyresgäster som stannar som hyresgäster under många år och som trivs med sitt boende. Stenhus har lägenheter för uthyrning i centrala Söderhamn och Stugsund. Lämna en intresseanmälan så återkommer man till dig så fort som möjligt.

Adress: Kungsgatan 23, Söderhamn
Telefon: 0270-70555
E-post: info@stenhusab.se
Hemsida: www.stenhusab.se


Thyrs Fastighets
Thyrs är ett familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. I Söderhamn har hyresvärden två fastigheter med totalt 29 lägenheter. Du som söker boende på orten är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden där du beskriver vad du söker.

Telefon: 070-6008001
E-post: info@thyrsfastigheter.se
Hemsida: www.thyrsfastigheter.se