1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Söderhamn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Söderhamn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Söderhamn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Faxeholmen
Det kommunala bostadsbolaget Faxeholmen är kommunens största hyresvärd. Beståndet av lägenheter uppgår till cirka 3 000 hyresrätter. Det stora utbudet ger valmöjligheter gällande område, storlek och bostadstyp. Lediga lägenheter läggs ut på Faxeholmens hemsida.

Helsingehus
I Söderhamn förvaltar privata hyresvärden Helsingehus ett gediget utbud av hyreslägenheter. Utöver lägenheter äger hyresvärden även kommersiella fastigheter. Beståndet omfattar lägenheter upp till fem rum och kök vilket passande för familjer.

Adress: Kyrkogatan 16, Söderhamn
Telefon: 0270-149 10
E-post: pia@helsingehus.se
Hemsida: www.helsingehus.se


Husö Fastighet
En av få privata hyresvärdar med lägenheter för uthyrning i Söderhamn. Husö Fastighet förvaltar 33 lägenheter i storlek om 1,5 - 4 rum och kök. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till de två fastigheterna.

Adress: Södra Hamngatan 34, Söderhamn
Telefon: 070 621 89 12
E-post: info@huso.se
Hemsida: www.huso.se


Stenhus
Stenhus är en av flera privata hyresvärdar i Söderhamn. Man strävar efter att erbjuda attraktiva och bra boenden till sina hyresgäster. Hyresvärden har bland annat lägenheter att erbjuda i den ståtliga fastigheten på Brädgårdsgatan från 1870-talet.

Adress: Kungsgatan 23, Söderhamn
Telefon: 0270-70555
E-post: info@stenhusab.se
Hemsida: www.stenhusab.se


Thyrs Fastighets
Thyrs är ett familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. I Söderhamn har hyresvärden två fastigheter med totalt 29 lägenheter. Du som söker boende på orten är välkommen att skicka ett mail till hyresvärden där du beskriver vad du söker.

Telefon: 070-6008001
E-post: info@thyrsfastigheter.se
Hemsida: www.thyrsfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Söderhamn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Söderhamn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Söderhamn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Söderhamn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Söderhamn. Hos oss kan du se listor med alla Söderhamns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.