1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderköping

Bevaka lediga lägenheter i Söderköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Söderköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Söderköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Söderköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ramunderstaden
Söderköpings kommunala bostadsbolag vid namn Ramunderstaden förvaltar över 800 hyreslägenheter i staden. Bostäder finns i åtta olika områden i staden. För att söka en bostad hos hyresvärden behöver du göra en allmän intresseanmälan där du kort berättar om dig själv.Privata hyresvärdar i Söderköping


HSB Östra
Med 230 hyreslägenheter fördelade på tre adresser erbjuds boenden i alla storlekar, upp till femrummare. Fastigheter har grönområden utanför, lekplatser för de små och umgängesytor för den som önskar. Ett utbud av parkeringsmöjligheter är tillgängliga.

Telefon: 010 - 442 56 00
E-post: info.ostra@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostra


Söderstaden
I centrala Söderköping återfinns Söderstadens lägenhetsbestånd. Majoriteten av fastigheterna är nyligen renoverade och är omgivna av vackra miljöer i den mysiga staden. Intresseanmälan fylls i på hyresvärdens hemsida och de kontaktar dig när vakans finns.

Telefon: 010-703 71 66
E-post: Info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Sahlin Fastigheter
med ett bestånd bestående av 30 lägenheter i varierande storlekar finns något för alla. Fastigheterna är belägna i stilla områden med trädgårdar och planteringsmöjligheter. Lägenheterna ligger nära centrala Söderköping.

Telefon: 0702-110 553
E-post: info@sahlinfastigheterab.se
Hemsida: www.sahlinfastigheterab.se


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Hyresvärdens bestånd består av lägenheter i centrala Söderköping och radhus i Storängen och Alboga. Merparten av radhusen är fyrarummare men även mindre ingår i beståndet. Lägenheterna i centrum är 1-5 RoK.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Slussvakten
Mindre fastighetsägare som förvaltar lokaler och lägenheter i Söderköping. Förvaltar lägenheter i flerbostadshus och radhus med mindre trädgård. Söker du bostad kan du fylla i ett formulär på Slussvakten hemsida och anmäla ditt bostadsintresse.

Adress: Ågatan 21A, Söderköping
Telefon: 0493-670 34
E-post: gunilla@slussvakten.se
Hemsida: www.slussvakten.se


Westerberg Fastigheter
Westerbergs Fastigheters lägenhetsbestånd består av lägenheter upp till sex rum och kök i Söderköping. Förutom vanliga hyresrätter och butikslokaler erbjudes även seniorboende. Fastigheterna är byggda mellan 1700- och 1980-talet.

Telefon: 011-18 13 40
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se