1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderköping

Bevaka lediga lägenheter i Söderköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Söderköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Söderköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Söderköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ramunderstaden
Alla som letar efter en lägenhet att hyra i Söderköping rekommenderas att kontrollera utbudet av lediga lägenheter hos det kommunala bostadsbolaget Ramunderstaden som har 800 bostäder i det egna lägenhetsbeståndet.Privata hyresvärdar i Söderköping


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
I Söderköping förvaltar man 64 lägenheter fördelade mellan Storgatan, Storängsparken och Vänsögatan. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Har du en positiv referens från en tidigare hyresvärd väger detta till din fördel när du ansöker om att få hyra bostad.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Slussvakten
Privata hyresvärden Slussvakten har lägenheter på flera adresser i Söderköping. Du kan fylla i en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet. Om man får in en ledig lägenhet som passar dina behov tar man kontakt med dig.

Adress: Ågatan 21A, 614 34 Söderköping
Telefon: 0493-670 34
E-post: gunilla@slussvakten.se
Hemsida: www.slussvakten.se


Westerberg Fastigheter
Lägenheter från 1 till 6 rum och kök i Söderköping för uthyrning. Totalt 7 fastigheter med ett dussintal lägenheter i varje fastighet. Är du bostadssökande lämnar du en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Telefon: 011-18 13 40
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Kanalhamnen Fastigheter
Det privatägda bostadsbolaget Kanalhamnen Fastigheter äger ett par hyresfastigheter i Söderköping med totalt 70 bostadslägenheter. Tar emot din intresseanmälan för bostad på sin hemsida.

Adress: Kanalhamnen 3, 614 34 Söderköping
Telefon: 070-555 00 96
Hemsida: www.kanalhamnen.se


Doupé Förvaltning
Fastighetsförvaltare som förvaltar ett mindre bestånd av hyreslägenheter i Söderköping. Samtliga lägenheter ligger centralt i Söderköping på Storgatan 6 och 10. Du kan fylla i och skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Box 59, 614 22 Söderköping
Telefon: 0121-213 19
E-post: info@doupeforvaltning.se
Hemsida: www.doupeforvaltning.se