1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Söderköping

Alla lediga lägenheter i Söderköping

I Söderköping har du som söker bostad hela 7 privata hyresvärdar att välja mellan. Via oss når du alla hyresvärdar i Söderköping som kan erbjuda dig boende. När du använder dig av oss är det aldrig svårt att hitta en bostad att hyra i Söderköping. Lämna din ansökan till samtliga hyresvärdar så har du snart ett erbjudande om bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


AndrahandHyresvärdar


Ramunderstaden
Alla som letar efter en lägenhet att hyra i Söderköping rekommenderas att kontrollera utbudet av lediga lägenheter hos det kommunala bostadsbolaget Ramunderstaden som har 800 lägenheter för uthyrning. Man tar regelbundet in nya hyresgäster.Privata hyresvärdar i Söderköping


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
I Söderköping förvaltar man 64 lägenheter fördelade mellan Storgatan, Storängsparken och Vänsögatan. Lägenheter finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Har du en positiv referens från en tidigare hyresvärd väger detta till din fördel när du ansöker om att få hyra bostad.

E-post charlotta@bygg-gg.se
Telefon 011-36 46 80
Hemsida www.ggfastigheter.se


Slussvakten
Privata hyresvärden Slussvakten har lägenheter på flera adresser i Söderköping. Du kan fylla i en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet. Om man får in en ledig lägenhet som passar dina behov tar man kontakt med dig.

Besöksadress Ågatan 21A, 614 34 Söderköping
E-post gunilla@slussvakten.se
Telefon 0121-142 96
Hemsida www.slussvakten.se


Westerberg Fastigheter
Lägenheter från 1 till 6 rum och kök i Söderköping för uthyrning. Totalt 7 fastigheter med ett dussintal lägenheter i varje fastighet. Är du bostadssökande lämnar du en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

E-post anders@westerbergfastigheter.se
Telefon 011-18 13 40
Hemsida www.westerbergfastigheter.se


Kanalhamnen Fastigheter
Det privatägda bostadsbolaget Kanalhamnen Fastigheter äger ett par hyresfastigheter i Söderköping med totalt 70 bostadslägenheter. Tar emot din intresseanmälan för bostad på sin hemsida.

Besöksadress Kanalhamnen 3, 614 34 Söderköping
E-post ml.fyhr@kanalhamnen.se
Telefon 070-555 00 96
Hemsida www.kanalhamnen.se


Doupé Förvaltning
Fastighetsförvaltare som kan erbjuda ett mindre utbud av hyreslägenheter i Söderköping. Samtliga lägenheter ligger centralt i Söderköping på Storgatan 6 och 10. Du kan fylla i och skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att hyra bostad.

Besöksadress Box 59, 614 22 Söderköping
E-post info@doupeforvaltning.se
Telefon 0121-213 19
Hemsida www.doupeforvaltning.se