1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Söderköping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Söderköping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Söderköping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Ramunderstaden
Söderköpings kommunala bostadsbolag vid namn Ramunderstaden förvaltar över 800 hyreslägenheter i staden. Bostäder finns i åtta olika områden i staden. För att söka en bostad hos hyresvärden behöver du göra en allmän intresseanmälan där du kort berättar om dig själv.

HSB Östra
Har 230 lägenheter i Söderköping för uthyrning till privatpersoner. Fastigheterna är belägna på Ågatan, Alviksgatan och Höjdgatan. Storleksmässigt kan du här hitta en bostad med 1-5 rum och kök. Ansökan om bostad kan göras på egna hemsida.

Telefon: 010 - 442 56 00
E-post: info.ostra@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostra


Gunnar Gunnarssons Fastigheter
Hyresvärdens bestånd består av lägenheter i centrala Söderköping och radhus i Storängen och Alboga. Merparten av radhusen är fyrarummare men även mindre ingår i beståndet. Lägenheterna i centrum är 1-5 RoK.

Telefon: 011-36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Slussvakten
Mindre fastighetsägare som förvaltar lokaler och lägenheter i Söderköping. Förvaltar lägenheter i flerbostadshus och radhus med mindre trädgård. Söker du bostad kan du fylla i ett formulär på Slussvakten hemsida och anmäla ditt bostadsintresse.

Adress: Ågatan 21A, Söderköping
Telefon: 0493-670 34
E-post: gunilla@slussvakten.se
Hemsida: www.slussvakten.se


Westerberg Fastigheter
Westerbergs Fastigheters lägenhetsbestånd består av lägenheter upp till sex rum och kök i Söderköping. Förutom vanliga hyresrätter och butikslokaler erbjudes även seniorboende. Fastigheterna är byggda mellan 1700- och 1980-talet.

Telefon: 011-18 13 40
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Söderstaden
I centrala Söderköping återfinns Söderstadens lägenhetsbestånd. Majoriteten av fastigheterna är nyligen renoverade och är omgivna av vackra miljöer i den mysiga staden. Intresseanmälan fylls i på hyresvärdens hemsida och de kontaktar dig när vakans finns.

Telefon: 010-703 71 66
E-post: Info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Sahlin Fastigheter
med ett bestånd bestående av 30 lägenheter i varierande storlekar finns något för alla. Fastigheterna är belägna i stilla områden med trädgårdar och planteringsmöjligheter. Lägenheterna ligger nära centrala Söderköping.

Telefon: 0702-110 553
E-post: info@sahlinfastigheterab.se
Hemsida: www.sahlinfastigheterab.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Söderköping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Söderköping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Söderköping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Söderköping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Söderköping. Hos oss kan du se listor med alla Söderköpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.