1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Södertälje

Bevaka lediga lägenheter i Södertälje

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Södertälje samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Södertälje. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Familj söker 3:a lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 13000 kr

Liten familj söker hyreslägenhet i centrala Södertälje
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 13000 kr

Kvinna med två tonåringar söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 14000 kr

Lärare söker permanentbostad
Sökes: Förstahand | 70 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Södertäljes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Telge
Det kommunägda bostadsbolaget Telge Bostäder är den största hyresvärden i Södertälje. Förutom i själva Södertälje har man lägenheter i Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Just nu finns det 1 lediga lägenheter på Telges hemsida att söka.

Hembla
Privata hyresvärden Hembla förvaltar lägenheter om 1 - 7 rum och kök i de västra stadsdelarna Geneta och Ronna i Södertälje. Du kan ansöka till hyresvärden via deras hemsida Hembla.se

HSB
Bostadskooperation HSB äger över 500 hyresrätter i Södertälje. Lägenheterna håller genomgående mycket god standard. HSB-medlemmar har förtur till lediga lägenheter framför allmänheten.Fler privata hyresvärdar i Södertälje


Berg & Co
På promenadavstånd från Södertälje centrum, med naturområden alldeles intill ligger Västergård där Berg & Co har sitt lägenhetsbestånd i staden. Lägenheterna har upp till 4 rum och kök och är belägna på Lundbygatan, Liljevalchsgatan och Erikshällsgatan.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Finnjet Fastigheter
I stadsdelen Mariekäll, inom tio minuters gångavstånd till centrala Södertälje, förvaltar Finnjet Fastigheter 78 hyresrätter. Fastigheten ligger i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se/soderta.html


Gustafssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som förvaltar ett trevåningshus med hyresrätter på Midgårdsgatan i Södertälje. Alla lägenheter ovanför markplan har tillgång till egen balkong. Bostadssökande är välkomna att kontakta Gustafssons Fastigheter i förstahand via e-post.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Jörgensens Fastigheter
Erbjuder hyresbostäder i Södertälje centrum och stadsdelen Mariekälla. I centrala delarna av staden förvaltas cirka 60 lägenheter i varierande storlek. Det är möjligt att hyra parkeringsplats i närheten av bostaden för den som har bil.

Adress: Brogatan 8, Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 1 500 lägenheter. Har bostäder framförallt i stadsdelarna Mariekälla och Saltskog. Skicka en bostadsansökan så tar Lundbergs kontakt med dig om en ledig lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Telefon: 011 - 21 65 78
E-post: lena.tornqvist@lundbergs.se
Hemsida: lundbergs.se/lagenheter/sodertalje


Rikshem
Rikshem är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 96 lägenheter i stadskärnan. Hyresvärden förvaltar även bostäder i stadsdelarna Karlhov i norr, Södertälje hamn samt Saltskog i söder.

Adress: Storgatan 1, Södertälje
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: rikshem.se/om-oss/vara-fastigheter/sodertalje


Rygrans Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyreslägenheter i Södertälje. För hyresgäster som äger bil finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats i anslutning till de flesta fastigheter. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i ett formulär om du söker bostad.

Adress: Övre Torekällgatan 35, Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Äger en hyresfastighet med utsikt över Södertälje kanal. Från lägenheterna är det gångavstånd till kommunala transporter och butiker. Fastigheten är byggd på 50-talet men nyligen totalrenoverad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


SPP Fastigheter
Som pensionssparare hos SPP har du möjlighet att ställa dig i deras bostadskö för nybyggda hyreslägenheter i Södertälje. De 441 lägenheterna stod klara under 2019. Lägenheterna fördelas mellan hyresvärdens bostadskö och den allmänna bostadskön.

Telefon: 0771-533 533
Hemsida: www.spp.se/privat/kampanjsida/bostad