1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Södertälje

Sök lediga lägenheter i Södertälje

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Södertälje. Du kan fritt söka bland de 104 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Södertälje.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Lägenhet sökes södertälje
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Telge
Det kommunägda bostadsbolaget Telge Bostäder är den största hyresvärden i Södertälje. Förutom i själva Södertälje har man lägenheter i Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Just nu finns det 9 lediga lägenheter på Telges hemsida att söka.

Hembla
Vid Mälaren och på pendlingsavstånd från Stockholm ligger Södertälje där hyresvärden Hembla har ett stort bestånd av bostäder. Lägenheterna återfinns i centrum, Ronna, Geneta, Fornhöjden och Mariekäll. När en bostad blir ledig publiceras den på Hemslas hemsida.

HSB
HSB är en bostadskooperation med ett bestånd som omfattar mer än 500 hyreslägenheter i Södertälje. Lägenheterna återfinns i Brunnsäng, Västergård och Centrum. Bosparare och medlemmar och förtur till lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Södertälje


Berg & Co
På promenadavstånd från Södertälje centrum, med naturområden alldeles intill ligger Västergård där Berg & Co har sitt lägenhetsbestånd i staden. Lägenheterna har upp till 4 rum och kök och är belägna på Lundbygatan, Liljevalchsgatan och Erikshällsgatan.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Finnjet Fastigheter
Sedan år 2011 äger och förvaltar Finnjet Fastigheter 78 hyreslägenehter i Södertälje. Lägenehterna är belägna längs Kolonigatan och Erikshällsgatan i stadsdelen Mariehäll. Centrum och dess utbud nås på en tiominuters promenad.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se/soderta.html


Gustafssons Fastigheter
Gustafssons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag som i Södertälje äger och förvaltar en fastighet med hyreslägenheter. Fastigheten ligger på Midgårdsgatan på promenadavstånd från centrum. Bostadssökande är välkomna att maila en intresseanmälan till hyresvärden.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Jörgensens Fastigheter
Erbjuder hyresbostäder i Södertälje centrum och stadsdelen Mariekälla. I centrala delarna av staden förvaltas cirka 60 lägenheter i varierande storlek. Det är möjligt att hyra parkeringsplats i närheten av bostaden för den som har bil.

Adress: Brogatan 8, Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
I staden förvaltar Lundbergs runt 1 500 hyresrätter. Beståndet är huvudsakligen koncentrerat till Saltskog och Västergård. Radhusområde finns i Saltskog medan bostäderna i Västergård framför allt är belägna i hyreshus. Intresseanmälan görs direkt på hemsidan.

Telefon: 011 - 21 65 78
E-post: lena.tornqvist@lundbergs.se
Hemsida: lundbergs.se/lagenheter/sodertalje


Rikshem
En av stadens större privata hyresvärdar som har runt 780 hyreslägenheter i staden. De är belägna i följande områden: Västra Blombacka, Södertälje Hamn, Saltskog, Karlhov och Centrum. Man erbjuder lägenheter i storlek från 1-5 rum och kök.

Adress: Storgatan 1, Södertälje
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: rikshem.se/om-oss/vara-fastigheter/sodertalje


Rygrans Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyreslägenheter i Södertälje. För hyresgäster som äger bil finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats i anslutning till de flesta fastigheter. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i ett formulär om du söker bostad.

Adress: Övre Torekällgatan 35, Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Hyresvärden äger en hyresfastighet på Värdsholmsgatan. Fastigheten ligger nära kommunikationer och övrig service. Hyresvärden publicerar lediga lägenheter på sin hemsida. Man tillämpar inget kösystem utan gör en bedömning på sökandes profiler för att välja nästa hyresgäst.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


SPP Fastigheter
Som pensionssparare hos SPP har du möjlighet att ställa dig i deras bostadskö för nybyggda hyreslägenheter i Södertälje. De 441 lägenheterna stod klara under 2019. Lägenheterna fördelas mellan hyresvärdens bostadskö och den allmänna bostadskön.

Telefon: 0771-533 533
Hemsida: www.spp.se/privat/kampanjsida/bostad