1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Södertälje

Alla lediga lägenheter i Södertälje

Hyra Bostad bevakar alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Södertälje. I Södertälje finns 11 stora privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig att hyra bostad. Just nu kan du söka bland 98 lediga lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 7 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Skötsam tjej söker 1a i Södertälje/Stockholm
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Trädgårdsmästare/lagerarbetare söker! Akut!
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 11000 kr

Civilingenjör söker boende nära Scania-Chassiporten
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Markarbetere från Jämtland söker boende runt centrala Södertälje
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 9000 kr

22 år tjej som söker lägenhet
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Telge
Telge Bostäder är Södertäljes största hyresvärd och ägs av kommunen. I beståndet finns 9 100 bostäder varav 650 radhus. Hyresvärden erbjuder även studentbostäder och seniorlägenheter. Just nu kan du som söker bostad välja mellan 6 lediga lägenheter.

Hembla
Privata hyresvärden Hembla erbjuder lägenheter om 1 - 7 rum och kök i de västra stadsdelarna Geneta och Ronna i Södertälje. Hos Carnegie finns smålägenheter/ettor som passar singelhushållet ända upp till sjurumslägenheter för de stora barnfamiljerna.

HSB
Bostadskooperation HSB äger över 500 hyresrätter i Södertälje. Lägenheterna håller genomgående mycket god standard. HSB-medlemmar har förtur till lediga lägenheter framför allmänheten. Ett absolut krav för att kunna bli hyresgäst är att sökande har fast inkomst.Fler privata hyresvärdar i Södertälje


Berg & Co
Hyresvärden Berg & Co äger flera bostadsfastigheter i stadsdelen Västergård i Södertälje. Fastigheterna ligger i ett lugnt grönområde men ändå inom promenadavstånd till stadskärnan. Lägenheterna har genomgått löpande underhåll och renoveringar under de senaste åren.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Finnjet Fastigheter
I stadsdelen Mariekäll, inom tio minuters gångavstånd till centrala Södertälje, förvaltar Finnjet Fastigheter 78 hyresrätter. Fastigheten ligger i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se/soderta.html


Gustafssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som förvaltar ett trevåningshus med hyresrätter på Midgårdsgatan i Södertälje. Alla lägenheter ovanför markplan har tillgång till egen balkong. Bostadssökande är välkomna att kontakta Gustafssons Fastigheter i förstahand via e-post.

Telefon: 070-323 46 02
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Jörgensens Fastigheter
I centrala Södertälje har Jörgensens Fastigheter 60 hyreslägenheter. Alldeles intill fastigheterna hittar du stadens butiker. Jörgensens kan även erbjuda över 200 hyresrätter i den lugna stadsdelen Mariekälla i Södertälje. Hyresgäster kan hyra parkeringsplats i mån av plats.

Adress: Brogatan 8, 151 44 Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 1.500 lägenheter. Har bostäder framförallt i stadsdelarna Mariekälla och Saltskog. Skicka en bostadsansökan så tar Lundbergs kontakt med dig om en ledig lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Förvaltarvägen 2, Södertälje
Telefon: 08-550 343 60
E-post: sodertalje@lundbergs.se
Hemsida: lundbergs.se/lagenheter/sodertalje


Magnolia Bostad
I centrala Södertälje uppför Magnolia Bostad just nu 441 moderna hyresrätter med inflyttning under vintern 2018. Merparten av lägenheterna kommer att utgöras av tvåor och ha tillgång till en egen glasbalkong. Bostadsområdet ligger strax norr om Stortorget.

Telefon: 08-470 50 80
E-post: info@magnoliabostad.se
Hemsida: magnoliabostad.se/portfolio/slandan-etapp-1/


Rikshem
Rikshem är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 96 lägenheter i stadskärnan. Hyresvärden kan även erbjuda hyresbostäder i stadsdelarna Karlhov i norr, Södertälje hamn samt Saltskog i söder.

Adress: Storgatan 1, Södertälje
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: rikshem.se/om-oss/vara-fastigheter/sodertalje


Rygrans Fastigheter
Fastighetsförvaltare med över 400 hyresrätter i Södertälje. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband. Hyresgäster har möjlighet att ställa sig i kö till p-plats. Rygrans välkomnar din bostadsansökan där du anger vilken typ av lägenhet du letar efter.

Adress: Övre Torekällgatan 35, Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Äger en hyresfastighet med utsikt över Södertälje kanal. Från lägenheterna är det gångavstånd till kommunala transporter och butiker. Fastigheten är byggd på 50-talet men nyligen totalrenoverad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: info@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se