1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Södertälje

Bevaka lediga lägenheter i Södertälje

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Södertälje samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Södertälje. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Bibliotekarie söker boende från 1 februari
Sökes: Första- & andrahand

Lärare söker permanentbostad
Sökes: Förstahand | 70 m2

Jag behöver en lägenhet från första hand, på lång sikt
Sökes: Första- & andrahand | 90 m2 | Maxhyra 8000 kr

Arbetssökande söker 1a eller 2a i Södertälje
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Södertäljes hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Telge
Telge Bostäder är Södertäljes största hyresvärd och ägs av kommunen. I beståndet finns 9 100 bostäder varav 650 radhus. Hyresvärden förvaltar även studentbostäder och seniorlägenheter. På Telges hemsida hittar du 7 lediga lägenheter i Södertälje.

Hembla
Privata hyresvärden Hembla förvaltar lägenheter om 1 - 7 rum och kök i de västra stadsdelarna Geneta och Ronna i Södertälje. Du kan ansöka till hyresvärden via deras hemsida Hembla.se

HSB
Bostadskooperation HSB äger över 500 hyresrätter i Södertälje. Lägenheterna håller genomgående mycket god standard. HSB-medlemmar har förtur till lediga lägenheter framför allmänheten.Fler privata hyresvärdar i Södertälje


Berg & Co
Hyresvärden Berg & Co äger flera bostadsfastigheter i stadsdelen Västergård i Södertälje. Fastigheterna ligger i ett lugnt grönområde men ändå inom promenadavstånd till stadskärnan. Lägenheterna har genomgått löpande underhåll och renoveringar under de senaste åren.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Finnjet Fastigheter
I stadsdelen Mariekäll, inom tio minuters gångavstånd till centrala Södertälje, förvaltar Finnjet Fastigheter 78 hyresrätter. Fastigheten ligger i ett lugnt och tryggt bostadsområde. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se/soderta.html


Gustafssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som förvaltar ett trevåningshus med hyresrätter på Midgårdsgatan i Södertälje. Alla lägenheter ovanför markplan har tillgång till egen balkong. Bostadssökande är välkomna att kontakta Gustafssons Fastigheter i förstahand via e-post.

Telefon: 070-323 46 02
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Jörgensens Fastigheter
I centrala Södertälje har Jörgensens Fastigheter 60 hyreslägenheter. Alldeles intill fastigheterna hittar du stadens butiker. Jörgensens förvaltar även över 200 hyresrätter i den lugna stadsdelen Mariekälla i Södertälje. Hyresgäster kan hyra parkeringsplats i mån av plats.

Adress: Brogatan 8, 151 44 Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 1.500 lägenheter. Har bostäder framförallt i stadsdelarna Mariekälla och Saltskog. Skicka en bostadsansökan så tar Lundbergs kontakt med dig om en ledig lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Adress: Förvaltarvägen 2, Södertälje
Telefon: 08-550 343 60
E-post: sodertalje@lundbergs.se
Hemsida: lundbergs.se/lagenheter/sodertalje


Magnolia Bostad
I centrala Södertälje uppför Magnolia Bostad just nu 441 moderna hyresrätter med inflyttning under vintern 2018. Merparten av lägenheterna kommer att utgöras av tvåor och ha tillgång till en egen glasbalkong. Bostadsområdet ligger strax norr om Stortorget.

Telefon: 08-470 50 80
E-post: info@magnoliabostad.se
Hemsida: magnoliabostad.se/portfolio/slandan-etapp-1/


Rikshem
Rikshem är en av Södertäljes största privata hyresvärdar med 96 lägenheter i stadskärnan. Hyresvärden förvaltar även bostäder i stadsdelarna Karlhov i norr, Södertälje hamn samt Saltskog i söder.

Adress: Storgatan 1, Södertälje
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: rikshem.se/om-oss/vara-fastigheter/sodertalje


Rygrans Fastigheter
Fastighetsförvaltare med över 400 hyresrätter i Södertälje. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband. Hyresgäster har möjlighet att ställa sig i kö till p-plats. Rygrans välkomnar din bostadsansökan där du anger vilken typ av lägenhet du letar efter.

Adress: Övre Torekällgatan 35, Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Äger en hyresfastighet med utsikt över Södertälje kanal. Från lägenheterna är det gångavstånd till kommunala transporter och butiker. Fastigheten är byggd på 50-talet men nyligen totalrenoverad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: info@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se