1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Södertälje

Alla lediga lägenheter i Södertälje

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Södertälje. Du kan fritt söka bland de 61 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss når du alla privata hyresvärdar i Södertälje.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annons

Utvalda lägenheter

Arkitekt ritad
Hedvägen 3
6 rum | 160 m2 | 30000 kr/mån

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Lärarfamilj söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2

BRÅDSKANDE - 3 sovrum lägenhet för familj - PERMANENT ARBETE - 70M2 MIN
Sökes: 70 m2 | Maxhyra 13000 kr

URGENT!!! Familj med fast anställning söker 2::a
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 9000 kr

Mamma med dotter söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 8000 kr

Söker hyreslägenhet i Södertälje
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Telge
Den kommunalägda och allmännyttiga hyresvärden Telge Bostäder är Södertäljes största bostadsbolag med 9 400 lägenheter och 650 radhus för uthyrning. I beståndet finns även ett mindre utbud av studentlägenheter. Just nu söker Telge Bostäder nya hyresgäster till 1 lediga lägenheter.

D Carnegie
I Södertälje kan D. Carnegie erbjuda lägenheter i stadsdelarna Geneta, Fornhöjden och Ronna. Lägenheter finns för alla familjestorlekar: från små enrumslägenheter till stora sjurumslägenheter. Nästan samtliga lägenheter har egen balkong. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

HSB
Bostadsorganisationen HSB kan erbjuda flera hyresrätter inom gångavstånd till Södertäljes centrum. Är du medlem och bosparare i HSB får du automatiskt förtur till deras lediga lägenheter. Totalt har HSB 540 hyreslägenheter i Södertälje. För att kunna bli som hyresgäst krävs att du har en fast inkomst.Fler privata hyresvärdar i Södertälje


Berg & Co
I stadsdelen Västergård i Södertälje äger Berg & Co Fastighetsförvaltning bostadsfastigheter med upp till 5 våningsplan. Fastigheterna är byggda under 60-talet men har genomgått kontinuerligt underhåll. Från bostadsområdet har du gångavstånd såväl till grönområden som till Södertäljes centrum.

Adress: Berg & Co FastighetsförvaltningBox 2080, 600 02 Norrköping
Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Bovisal
Den lilla hyresvärden Bovisal kan erbjuda hyreslägenheter i centrala Södertälje på Sankta Ragnhildsgatan. Bovisal har även lägenheter i stadsdelen Mariekälla med kort gångavstånd in till centrala Södertälje. Lämna en bostadsansökan om du är intresserad av att hyra lägenhet.

Adress: Brogatan 8, 151 44 Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
E-post: info@bovisal.se
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
En av Södertäljes stora privata hyresvärdar med ett bostadsbestånd som omfattar 1 500 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Mariekälla och Saltskog. Om du är intresserad av att hyra lägenhet skickar du in en intresseanmälan så sköter Lundbergs bevakningen åt dig.

Telefon: 08-463 06 00
E-post: info@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Gustafssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med ett mindre utbud av hyreslägenheter längsmed Midgårdsgatan i Södertälje. Samtliga lägenheter ovan markplan har balkong. Bostadssökande är välkomna att höra av sig per e-post.

Telefon: 070-323 46 02
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Rygrans Fastigheter
Rygrans förvaltar 10 stora bostadsfastigheter med tillsammans över 400 lägenheter. Det största bostadsområdet ligger på Karlslundsgatan med 140 hyreslägenheter. Fyll i en intresseanmälan och ange i vilket bostadsområde du vill bo, din maxhyra och hur stor lägenhet du söker.

Adress: Övre Torekällgatan 35, 151 33 Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Äger en hyresfastighet med utsikt över Södertälje kanal. Från lägenheterna är det gångavstånd till kommunala transporter och butiker. Fastigheten är byggd på 50-talet men totalrenoverad 2007.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: info@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se