1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Södertälje


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Södertälje. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Södertälje som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Telge
Det kommunägda bostadsbolaget Telge Bostäder är den största hyresvärden i Södertälje. Förutom i själva Södertälje har man lägenheter i Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. Just nu finns det 15 lediga lägenheter på Telges hemsida att söka.

Victoriahem
Vid Mälaren och på pendlingsavstånd från Stockholm ligger Södertälje där hyresvärden Victoriahem har ett stort bestånd av bostäder. Lägenheterna återfinns i centrum, Ronna, Geneta, Fornhöjden och Mariekäll. När en bostad blir ledig publiceras den på Victoriahems hemsida.

HSB
HSB är en bostadskooperation med ett bestånd som omfattar mer än 500 hyreslägenheter i Södertälje. Lägenheterna återfinns i Brunnsäng, Västergård och Centrum. Bosparare och medlemmar och förtur till lediga lägenheter.

Berg & Co
På promenadavstånd från Södertälje centrum, med naturområden alldeles intill ligger Västergård där Berg & Co har sitt lägenhetsbestånd i staden. Lägenheterna har upp till 4 rum och kök och är belägna på Lundbygatan, Liljevalchsgatan och Erikshällsgatan.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Finnjet Fastigheter
Sedan år 2011 äger och förvaltar Finnjet Fastigheter 78 hyreslägenehter i Södertälje. Lägenehterna är belägna längs Kolonigatan och Erikshällsgatan i stadsdelen Mariehäll. Centrum och dess utbud nås på en tiominuters promenad.

E-post: info@finnjet.se
Hemsida: www.finnjet.se/soderta.html


Gustafssons Fastigheter
Gustafssons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag som i Södertälje äger och förvaltar en fastighet med hyreslägenheter. Fastigheten ligger på Midgårdsgatan på promenadavstånd från centrum. Bostadssökande är välkomna att maila en intresseanmälan till hyresvärden.

Telefon: 011-18 12 62
E-post: christine@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Jörgensens Fastigheter
Erbjuder hyresbostäder i Södertälje centrum och stadsdelen Mariekälla. I centrala delarna av staden förvaltas cirka 60 lägenheter i varierande storlek. Det är möjligt att hyra parkeringsplats i närheten av bostaden för den som har bil.

Adress: Brogatan 8, Södertälje
Telefon: 08-550 346 61
Hemsida: www.bovisal.se


Lundbergs
I staden förvaltar Lundbergs runt 1 500 hyresrätter. Beståndet är huvudsakligen koncentrerat till Saltskog och Västergård. Radhusområde finns i Saltskog medan bostäderna i Västergård framför allt är belägna i hyreshus. Intresseanmälan görs direkt på hemsidan.

Telefon: 011 - 21 65 78
E-post: lena.tornqvist@lundbergs.se
Hemsida: lundbergs.se/lagenheter/sodertalje


Rikshem
En av stadens större privata hyresvärdar som har runt 780 hyreslägenheter i staden. De är belägna i följande områden: Västra Blombacka, Södertälje Hamn, Saltskog, Karlhov och Centrum. Man erbjuder lägenheter i storlek från 1-5 rum och kök.

Adress: Storgatan 1, Södertälje
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: rikshem.se/om-oss/vara-fastigheter/sodertalje


Rygrans Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar ett större antal hyreslägenheter i Södertälje. För hyresgäster som äger bil finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats i anslutning till de flesta fastigheter. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i ett formulär om du söker bostad.

Adress: Övre Torekällgatan 35, Södertälje
Telefon: 08-550 194 50
E-post: info@rygran.se
Hemsida: www.rygran.se


Svenska Hus
Hyresvärden äger en hyresfastighet på Värdsholmsgatan. Fastigheten ligger nära kommunikationer och övrig service. Hyresvärden publicerar lediga lägenheter på sin hemsida. Man tillämpar inget kösystem utan gör en bedömning på sökandes profiler för att välja nästa hyresgäst.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: stockholm@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


SPP Fastigheter
Som pensionssparare hos SPP har du möjlighet att ställa dig i deras bostadskö för nybyggda hyreslägenheter i Södertälje. De 441 lägenheterna stod klara under 2019. Lägenheterna fördelas mellan hyresvärdens bostadskö och den allmänna bostadskön.

Telefon: 0771-533 533
Hemsida: www.spp.se/privat/kampanjsida/bostadHur hittar jag privata hyresvärdar i Södertälje utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Södertälje att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Södertälje. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Södertälje?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Södertälje. Hos oss kan du se listor med alla Södertäljes hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.