1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollefteå

Sök lediga lägenheter i Sollefteå

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sollefteå. Du kan fritt söka bland de 19 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Sollefteå.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Solatum
Det kommunala bostadsbolaget Solatum äger och förvaltar cirka 1 180 hyreslägenheter inom kommunens gränser. Man erbjuder en variation av boenden i centrala Sollefteå och närliggande mindre orter. För att kunna söka bostad behöver du registrera dig hos hyresvärden.Privata hyresvärdar i Sollefteå


Lööfs Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd som erbjuder lägenheter att hyra i Sollefteå. Lägenheterna hittas på Strandgatan och Storgatan i centrala staden. I beståndet har hyresvärden även lokaler som uthyres till företag. Välkommen att kontakta hyresvärden om du letar bostad.

Adress: Skolgatan 2, Sollefteå
Telefon: 0620-175 65
E-post: loofs.bygg@telia.com
Hemsida: www.loof.se


Stadskronan Fastigheter
I staden har hyresvärden Stadskronan Fastigheter 121 hyreslägenheter. De är belägna längs Bangatan, Långgatan, Storgatan och Vallåkersgatan. I beståndet har man bostäder upp till fyra rum och kök. Kontakta hyresvärden om du önskar hyra en bostad.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.se


SP Fastigheter
Förvaltar 54 hyreslägenheter i Sollefteå. Bostäderna är belägna på Storgatan och Storsvängen vilka är centrala adresser med närhet till kommunikationer, restauranger och service. I anslutning till fastigheterna erbjuds parkeringsmöjligheter för hyresgästerna.

Telefon: 060-15 14 30
E-post: info@spfastigheter.se
Hemsida: www.spfastigheter.se


Carlsson Fastigheter
Carlsson Fastigheter är en privat fastighetsägare som äger fem bostadsfastigheter i Sollefteå. Lägenheterna ligger på Strandgränd, Storgatan samt Torggatan/Järnvägsgatan i centrala staden. Bostäder upp till 4 rum och kök kan hyras av fastighetsägaren.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: Info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Niphaga
Förvaltar bostäder i centrala Sollefteå. De tre fastigheterna i beståndet är belägna i trevliga och stilla delar av staden där naturområden, skolor och butiker ligger nära till hands. Kontakta hyresvärden för information om vakanser.

Adress: Djupövägen 26, Sollefteå
Telefon: 070-36 59 720
Hemsida: www.niphaga.se


Norells Fastighetsförvaltning
På attraktiva Storgatan i Sollefteå förvaltar Norells Fastighetsförvaltning en fastighet bestående av butiker och hyreslägenheter. Antalet bostäder uppgår till 24 stycken. För att bli aktuell som hyresgäst kan du fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 61, Sollefteå
Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Allfa Fastigheter
Privat hyresvärd som i Sollefteå har cirka 100 hyreslägenheter i staden. På Allfa Fastigheters hemsida läggs lediga lägenheter ut och det är också där de kan sökas av dig om letar ny bostad. Intresseanmälan görs online för specifika objekt.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.se