1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollefteå

Bevaka lediga lägenheter i Sollefteå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sollefteå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sollefteå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sollefteås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Solatum
Solatum, den kommunala hyresvärden i Sollefteå, förvaltar 1.180 hyreslägenheter. I beståndet finns även enstaka radhus. På Solatums hemsida hittar du 28 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Sollefteå


Lööfs Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd som erbjuder lägenheter att hyra i Sollefteå. Lägenheterna hittas på Strandgatan och Storgatan i centrala staden. I beståndet har hyresvärden även lokaler som uthyres till företag. Välkommen att kontakta hyresvärden om du letar bostad.

Adress: Skolgatan 2, Sollefteå
Telefon: 0620-175 65
E-post: loofs.bygg@telia.com
Hemsida: www.loof.se


Stadskronan Fastigheter
En av Solleftåes större privata hyresvärdar med 121 lägenheter på orten. Vill du hyra bostad kan du skicka en ansökan till Stadskronan via e-post.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.se


SP Fastigheter
Förvaltar 54 hyreslägenheter i Sollefteå. Bostäderna är belägna på Storgatan och Storsvängen vilka är centrala adresser med närhet till kommunikationer, restauranger och service. I anslutning till fastigheterna erbjuds parkeringsmöjligheter för hyresgästerna.

Telefon: 060-15 14 30
E-post: info@spfastigheter.se
Hemsida: www.spfastigheter.se


Carlsson Fastigheter
Carlsson Fastigheter är en privat fastighetsägare som äger fem bostadsfastigheter i Sollefteå. Lägenheterna ligger på Strandgränd, Storgatan samt Torggatan/Järnvägsgatan i centrala staden. Bostäder upp till 4 rum och kök kan hyras av fastighetsägaren.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: Info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Niphaga
Mindre utbud av bostadslägenheter i centrala Sollefteå. Samtliga lägenheter ligger på attraktiva adresser nära grönområden men ändå inom gångavstånd till stadskärnan. Ring och anmäl ditt intresse om du söker boende.

Adress: Djupövägen 26, Sollefteå
Telefon: 070-36 59 720
Hemsida: www.niphaga.se


Norells Fastighetsförvaltning
På attraktiva Storgatan i Sollefteå förvaltar Norells Fastighetsförvaltning en fastighet bestående av butiker och hyreslägenheter. Antalet bostäder uppgår till 24 stycken. För att bli aktuell som hyresgäst kan du fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 61, Sollefteå
Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Allfa Fastigheter
Hyresvärden Allfa äger 100 lägenheter i Sollefteå. Samtliga lägenheter är anslutna till internet via fiber och i månadshyran ingår ett grundutbud av TV-kanaler. Ett par nya hyresgäster flyttar in varje månad.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.se