1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sollefteå


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sollefteå. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sollefteå som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Solatum
Det kommunala bostadsbolaget Solatum äger och förvaltar cirka 1 180 hyreslägenheter inom kommunens gränser. Man erbjuder en variation av boenden i centrala Sollefteå och närliggande mindre orter. För att kunna söka bostad behöver du registrera dig hos hyresvärden.

Lööfs Fastighetsförvaltning
Mindre privat hyresvärd som erbjuder lägenheter att hyra i Sollefteå. Lägenheterna hittas på Strandgatan och Storgatan i centrala staden. I beståndet har hyresvärden även lokaler som uthyres till företag. Välkommen att kontakta hyresvärden om du letar bostad.

Adress: Skolgatan 2, Sollefteå
Telefon: 0620-175 65
E-post: loofs.bygg@telia.com
Hemsida: www.loof.se


Stadskronan Fastigheter
I staden har hyresvärden Stadskronan Fastigheter 121 hyreslägenheter. De är belägna längs Bangatan, Långgatan, Storgatan och Vallåkersgatan. I beståndet har man bostäder upp till fyra rum och kök. Kontakta hyresvärden om du önskar hyra en bostad.

Telefon: 08-630 10 03
E-post: info@stadskronan.se
Hemsida: www.stadskronan.se


SP Fastigheter
Förvaltar 54 hyreslägenheter i Sollefteå. Bostäderna är belägna på Storgatan och Storsvängen vilka är centrala adresser med närhet till kommunikationer, restauranger och service. I anslutning till fastigheterna erbjuds parkeringsmöjligheter för hyresgästerna.

Telefon: 060-15 14 30
E-post: info@spfastigheter.se
Hemsida: www.spfastigheter.se


Carlsson Fastigheter
Carlsson Fastigheter är en privat fastighetsägare som äger fem bostadsfastigheter i Sollefteå. Lägenheterna ligger på Strandgränd, Storgatan samt Torggatan/Järnvägsgatan i centrala staden. Bostäder upp till 4 rum och kök kan hyras av fastighetsägaren.

Telefon: 073 811 04 30
E-post: Info@carlssonfastigheter.se
Hemsida: www.carlssonfastigheter.se


Niphaga
Förvaltar bostäder i centrala Sollefteå. De tre fastigheterna i beståndet är belägna i trevliga och stilla delar av staden där naturområden, skolor och butiker ligger nära till hands. Kontakta hyresvärden för information om vakanser.

Adress: Djupövägen 26, Sollefteå
Telefon: 070-36 59 720
Hemsida: www.niphaga.se


Norells Fastighetsförvaltning
På attraktiva Storgatan i Sollefteå förvaltar Norells Fastighetsförvaltning en fastighet bestående av butiker och hyreslägenheter. Antalet bostäder uppgår till 24 stycken. För att bli aktuell som hyresgäst kan du fylla i ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Storgatan 61, Sollefteå
Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Allfa Fastigheter
Privat hyresvärd som i Sollefteå har cirka 100 hyreslägenheter i staden. På Allfa Fastigheters hemsida läggs lediga lägenheter ut och det är också där de kan sökas av dig om letar ny bostad. Intresseanmälan görs online för specifika objekt.

Telefon: 026-51 53 80
E-post: kontakt@allfa.se
Hemsida: www.allfa.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Sollefteå utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sollefteå att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sollefteå. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sollefteå?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sollefteå. Hos oss kan du se listor med alla Sollefteås hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.