1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollentuna

Bevaka lediga lägenheter i Sollentuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sollentuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sollentuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Kista
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2

Söker 2:a i Sollentuna
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 1000 kr

En lugna familj söker 2a eller 3a.
Sökes: Första- & andrahand

Familj söker lägenhet i norra Stockholm
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sollentunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sollentunahem
Kommunala hyresvärden Sollentunahem är Sollentunas största hyresvärd med 6 000 hyresrätter på orten. Beståndet består av lägenheter uppförda från 1950-2010. Sollentunahem planerar att bygga 800 nya hyreslägenheter under kommande åren. På hyresvärdens hemsida hittar du lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Sollentuna


Hembla
Hembla är Sollentunas största privata hyresvärd med 450 lägenheter. Bostadsfastigheterna ligger vid Malmvägen. I anslutning till samtliga fastigheter finns garage med parkering. I närområdet ligger flera restauranger och butiker.

Adress: Tusbystråket 12E, Sollentuna
Telefon: 08-12 15 15 00
Hemsida: www.dcarnegie.se


GreenDoor Fastigheter
Hyresvärd som nyligen färdigställt 156 moderna studentlägenheter i Sollentuna. Lägenheterna kan endast ansökas av dig som är student. Fastigheten ligger direkt invid Malmparken och från bostadsområden går regelbundet busstrafik in mot centrala Stockholm.

Telefon: 08-475 53 70
E-post: info@greendoor.se
Hemsida: www.greendoor.se


Sigillet Fastighet
Familjeägd hyresvärd med ett dussintal lägenheter i Sollentuna. Samtliga bostäder har balkong eller liten uteplats på innergården. Hyresgäster som så önskar kan mot en högre hyra få sin bostad totalrenoverad till att motsvara bostadsrättsstandard.

E-post: adam@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Aberdeen
I nya stadsdelen Turebergs Allé i Sollentuna har hyresvärden Aberdeen byggt 230 lägenheter. Bostäderna är i storlek från ettor om 35 kvm till fyror om 105 kvm. Från fastigheten är det gångavstånd till pendeltågsstationen.

Adress: Sveavägen 25, Stockholm
Telefon: 08-412 80 00
Hemsida: aberdeen.se/vara-projekt-traversen-18.aspx