1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollentuna

Sök lediga lägenheter i Sollentuna

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sollentuna. Du kan fritt söka bland de 129 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Sollentuna.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Sollentunahem
Den kommunala hyresvärden Sollentunahem strävar efter att erbjuda attraktiva bostäder för alla. Det egna beståndet av hyreslägenheter i Sollentuna uppgår till närmare 6 000 stycken. Vakanser publiceras direkt på hyresvärdens egen hemsida.Privata hyresvärdar i Sollentuna


Hembla
Centralt i Sollentuna förvaltar Hembla hyreslägenheter. De är belägna på Oppegårdsstråket, Tusbystråket, Malmvägen och Tingsvägen. Vakanser publiceras på Hemblas hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


GreenDoor Fastigheter
Fastighetsägare som erbjuder boende för studenter och ungdomar. I Sollentuna hittas 156 studentlägenheter, byggda 2015. Fastigheten är belägen på ett behagligt avstånd från service och transportmöjligheter. Varje lägenhet nås via entrébalkong med Malmparken utanför.

Telefon: 08-475 53 70
E-post: info@greendoor.se
Hemsida: www.greendoor.se


Balder
Balder äger och förvaltar fastigheter runt om i Sverige och Norden. I Sollentuna förvaltas ett antal hyresrätter bland annat på Kamomillvägen. Blivande hyresgäster ska vara myndiga och ha en fast inkomst för att vara aktuella för en lägenhet.

Telefon: 08-735 37 70
E-post: stockholmbostadnorr@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Sigillet Fastighet
Förvaltar lägenheter för uthyrning i Sollentuna på Bergkällavägen och Rotebergsvägen. Som blivande hyresgäst kan du hos Sigillet Fastighet välja att öka standarden i ditt boende, antingen i en del eller hela din lägenhet, till en viss kostnad.

Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se