1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollentuna

Bevaka lediga lägenheter i Sollentuna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sollentuna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sollentuna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

En familj söker lägenhet nära stan
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sollentunas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sollentunahem
Den kommunala hyresvärden Sollentunahem strävar efter att erbjuda attraktiva bostäder för alla. Det egna beståndet av hyreslägenheter i Sollentuna uppgår till närmare 6 000 stycken. Vakanser publiceras direkt på hyresvärdens egen hemsida.Privata hyresvärdar i Sollentuna


Hembla
Centralt i Sollentuna förvaltar Hembla hyreslägenheter. De är belägna på Oppegårdsstråket, Tusbystråket, Malmvägen och Tingsvägen. Vakanser publiceras på Hemblas hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se


GreenDoor Fastigheter
Fastighetsägare som erbjuder boende för studenter och ungdomar. I Sollentuna hittas 156 studentlägenheter, byggda 2015. Fastigheten är belägen på ett behagligt avstånd från service och transportmöjligheter. Varje lägenhet nås via entrébalkong med Malmparken utanför.

Telefon: 08-475 53 70
E-post: info@greendoor.se
Hemsida: www.greendoor.se


Balder
Balder äger och förvaltar fastigheter runt om i Sverige och Norden. I Sollentuna förvaltas ett antal hyresrätter bland annat på Kamomillvägen. Blivande hyresgäster ska vara myndiga och ha en fast inkomst för att vara aktuella för en lägenhet.

Telefon: 08-735 37 70
E-post: stockholmbostadnorr@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Sigillet Fastighet
Förvaltar lägenheter för uthyrning i Sollentuna på Bergkällavägen och Rotebergsvägen. Som blivande hyresgäst kan du hos Sigillet Fastighet välja att öka standarden i ditt boende, antingen i en del eller hela din lägenhet, till en viss kostnad.

Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se