1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sollentuna

Alla lediga lägenheter i Sollentuna

Sollentuna är en stad som växer och som allt fler vill flytta till. Stadsbilden domineras av bostadsrätter men det finns även nästan 8 000 hyresrätter för uthyrning i Sollentuna. I Sollentuna finns ett kommunalt bostadsbolag och tre privata fastighetsbolag som du kan ansöka om bostad hos. Om du söker bostad är det viktigt att du ställer dig i respektive hyresvärds egna bostadskö. Ju fler köer du står i desto större är din chans att bli erbjuden bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Sollentunahem
Kommunala hyresvärden Sollentunahem är Sollentunas största hyresvärd med 6 000 hyresrätter på orten. Beståndet består av lägenheter uppförda från 1950-2010. Sollentunahem planerar att bygga 800 nya hyreslägenheter kommande åren. Just nu fins 8 lediga lägenheter i Sollentuna.Privata hyresvärdar i Sollentuna


Hembla
D. Carnegie är Sollentunas största privata hyresvärd med 450 lägenheter. Bostadsfastigheterna ligger vid Malmvägen. I anslutning till samtliga fastigheter finns garage med parkering. I närområdet ligger flera restauranger och butiker.

Adress: Tusbystråket 12E, Sollentuna
Telefon: 08-12 15 15 00
Hemsida: www.dcarnegie.se


GreenDoor Fastigheter
Hyresvärd som nyligen färdigställt 156 moderna studentlägenheter i Sollentuna. Lägenheterna kan endast ansökas av dig som är student. Fastigheten ligger direkt invid Malmparken och från bostadsområden går regelbundet busstrafik in mot centrala Stockholm.

Telefon: 08-475 53 70
E-post: info@greendoor.se
Hemsida: www.greendoor.se


Sigillet Fastighet
Familjeägd hyresvärd med ett dussintal lägenheter i Sollentuna. Samtliga bostäder har balkong eller liten uteplats på innergården. Hyresgäster som så önskar kan mot en högre hyra få sin bostad totalrenoverad till att motsvara bostadsrättsstandard.

E-post: adam@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Aberdeen
I nya stadsdelen Turebergs Allé i Sollentuna har hyresvärden Aberdeen byggt 230 lägenheter. Bostäderna är i storlek från ettor om 35 kvm till fyror om 105 kvm. Från fastigheten är det gångavstånd till pendeltågsstationen.

Adress: Sveavägen 25, Stockholm
Telefon: 08-412 80 00
Hemsida: aberdeen.se/vara-projekt-traversen-18.aspx