1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sollentuna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sollentuna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sollentuna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Sollentunahem
Den kommunala hyresvärden Sollentunahem strävar efter att erbjuda attraktiva bostäder för alla. Det egna beståndet av hyreslägenheter i Sollentuna uppgår till närmare 6 000 stycken. Vakanser publiceras direkt på hyresvärdens egen hemsida.

Victoriahem
Centralt i Sollentuna förvaltar Victoriahem hyreslägenheter. De är belägna på Oppegårdsstråket, Tusbystråket, Malmvägen och Tingsvägen. Vakanser publiceras på Victoriahems hemsida där även intresseanmälningar kan göras.

Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Balder
Balder äger och förvaltar fastigheter runt om i Sverige och Norden. I Sollentuna förvaltas ett antal hyresrätter bland annat på Kamomillvägen. Blivande hyresgäster ska vara myndiga och ha en fast inkomst för att vara aktuella för en lägenhet.

Telefon: 08-735 37 70
E-post: stockholmbostadnorr@balder.se
Hemsida: www.balder.se


Fortis Fastigheter
I Sollentuna förvaltar Fortis Fastigheter 156 studentbostäder. Fastigheten ligger nära Malmparken och Sollentuna Centrum. I fastigheten finns ett gemensamt café samt utegym med löparbana och bollplan. I månadsavgift ingår fritt Wifi. Ett perfekt boende för studenter som önskar tillgång till gym där de bor.

E-post: info@fortisab.se
Hemsida: www.fortisfastigheter.se


Sigillet Fastighet
Förvaltar lägenheter för uthyrning i Sollentuna på Bergkällavägen och Rotebergsvägen. Som blivande hyresgäst kan du hos Sigillet Fastighet välja att öka standarden i ditt boende, antingen i en del eller hela din lägenhet, till en viss kostnad.

Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Sollentuna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sollentuna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sollentuna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sollentuna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sollentuna. Hos oss kan du se listor med alla Sollentunas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.