Lediga lägenheter SollentunahemSollentunahem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av kommunen. Man har som mål att erbjuda bra bostäder till kommunens invånare. Hyresvärden har i dagsläget ett bestånd som omfattar 5 750 lägenheter, 200 lokaler och över 2 500 parkerings- och garageplatser till uthyrning.

Hyresvärdens lägenheter återfinns i följande områden i kommunen: Edsberg, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Rotebro, Rotsunda, Rotsunda gård och Tureberg. Man har lägenheter i de flesta storlekar för att kunna möta invånarnas behov. För personer över 60 år, vars barn är utflugna, erbjuder man lägenheter i flera seniorboenden.

Om du önskar bli hyresgäst hos Sollentunahem är du välkommen att registrera dig på deras hemsida där du kan se och ansöka om lediga lägenheter. Vakanser publiceras vanligen på torsdagar och tas bort från sidan på måndagar. Just nu hittas 9 lediga lägenheter på Sollentunahems webbplats.

Kontakta Sollentunahem
Adress: Malmvägen 10, Sollentuna
Telefon: 08-626 08 00
E-post: kontakt@sollentunahem.se
Hemsida: www.sollentunahem.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Sollentunahem. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.sollentunahem.se

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna