1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Solna

Alla lediga lägenheter i Solna

I Solna når du via oss 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som regelbundet tar emot nya hyresgäster när lägenheter blir tillgängliga. Bostadsmarknaden i Solna, liksom resten av Stockholm, är svår. För att kunna få en bostad bör du kontakta samtliga hyresvärdar i Solna och anmäla ditt intresse att hyra lägenhet.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Signalisten
Med 3 800 hyreslägenheter i det egna beståndet är Signalisten Solnas största hyresvärd. Signalisten strävar efter att bygga 100 nya hyresrätter varje år. Signalisten är en allmännyttig bostadsstiftelse i Solna som återinvesterar sin vinst i nybyggnadsprojekt.Privata hyresvärdar i Solna


Wåhlin Fastigheter
Hyresvärden Wåhlin Fastigheter har lägenheter på Alphyddevägen, Forngränd, Lilla gatan, Råsundavägen, Sagagatan och Södra Långgatan i Solna. Lägenheterna på Alphyddevägen färdigställdes så sent som 2008 och håller mycket hög kvalitet och modern standard.

Adress: Forngränd 1, 169 68 Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


LE Fastigheter
Hyresvärd med fokus på Stockholm. I Solna har man 70 lägenheter på Ankdammsgatan och ytterligare 53 hyresrätter på Framnäsbacken. Total bostadsyta i Solna uppgår till 8 340 m2 och 123 hyreslägenheter.

Adress: Ringvägen 46, 104 65 Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


Stena Fastigheter
Stena har ett stort bostadskomplex på Himlabacken i Solna med många hyreslägenheter. Samtliga lägenheter har balkong varav många är inglasade. Lägenheterna kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök. Stena Fastigheter har även lägenheter för uthyrning på Bockholmsvägen i Solna.

Adress: Drottninggatan 26, Stockholm
Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se