1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Solna

Bevaka lediga lägenheter i Solna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Solna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Solna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Ensamstående mamma söker 3:a i Solna
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 14000 kr

Officer söker boende i norra Stockholm.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Solnas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Signalisten
Signalisten har ett brett utbud av lägenheter i Solna. Bostadsbeståndet omfattar 3 900 hyresrätter. Är du mellan 18-27 år har du förtur till ungdomslägenheter (enrumslägenheter) hos hyresvärden. I stadsdelen Råsunda har Signalisten nyligen uppfört nyproduktion av hyresrätter.Privata hyresvärdar i Solna


BroGripen
Privat hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter invid Nya Karolinska. Fastigheterna nyttjades fram till 90-talet som bostäder för sjukhusets läkare men har nu byggts om till vanliga hyresrätter för allmänheten.

Telefon: 08- 545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Lansen Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag med 350 lägenheter i Stockholm, Solna och på Lidingö. Lansen Förvaltning har avtal med ett par privata hyresvärdar om fastighetsförvaltning i Solna. Bostadsansökningar sker endast via e-post.

Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


LE Fastigheter
Fastighetsförvaltare med fokus på Stockholm. I Solna förvaltar man totalt 123 hyreslägenheter vid Framnäsbacken och Ankdammsgatan. Bostadssökande kan välja mellan ettor till femmor.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


Solporten
Solporten är en av Solnas största privata fastighetsägare. Totalt omfattar beståndet cirka 1 000 lägenheter i Solna och Stockholmsområdet. Hyresvärden har vunnit pris för god kundnöjdhet hos sina hyresgäster.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Stena Fastigheter
Stena har ett stort bostadskomplex på Himlabacken i Solna med många hyreslägenheter. Samtliga lägenheter har balkong varav många är inglasade. Lägenheterna kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök. Stena Fastigheter har även lägenheter för uthyrning på Bockholmsvägen i Solna.

Adress: Drottninggatan 26, Stockholm
Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I stadsdelen Frösunda i Solna förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 70 hyresrätter. Lägenheterna är eftertraktade och kötiden för lediga lägenheter i området är åtskilliga år.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Vega Fastigheter
Hyresvärd med välskötta lägenheter i området Gamla Filmstaden, Vasalund och Vireberg. Samtliga bostäder är renoverade under de senaste 10 åren och håller god standard. Från lägenheterna är det kort promenadavstånd till Solna centrum.

Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
En av Solnas större privata hyresvärdar med 500 lägenheter. Färdigställde så sent som 2015 ett hundratal moderna hyresrätter vid Norrtull. Samtliga nybyggda lägenheter har stor balkong.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: huvudsta@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Väderholmen
Familjeägt fastighetsbolag med 2 stora bostadsfastigheter med ett flertal lägenheter i Solna. Fastigheterna ligger på Slottsvägen och Virebergsvägen nära Solna centrum och från bostäderna är det promenadavstånd till T-banan.

Telefon: 08-449 23 50
E-post: info@vaderholmen.se
Hemsida: www.vaderholmen.se