1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Solna

Bevaka lediga lägenheter i Solna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Solna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Solna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Solnas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Signalisten
Signalisten har ett brett utbud av lägenheter i Solna. Bostadsbeståndet omfattar 3 900 hyresrätter. Är du mellan 18-27 år har du förtur till ungdomslägenheter (enrumslägenheter) hos hyresvärden. I stadsdelen Råsunda har Signalisten nyligen uppfört nyproduktion av hyresrätter.Privata hyresvärdar i Solna


BroGripen
Privat hyresvärd med ett stort utbud av lägenheter invid Nya Karolinska. Fastigheterna nyttjades fram till 90-talet som bostäder för sjukhusets läkare men har nu byggts om till vanliga hyresrätter för allmänheten.

Telefon: 08- 545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Lansen Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag med 350 lägenheter i Stockholm, Solna och på Lidingö. Lansen Förvaltning har avtal med ett par privata hyresvärdar om fastighetsförvaltning i Solna. Bostadsansökningar sker endast via e-post.

Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


LE Fastigheter
Fastighetsförvaltare med fokus på Stockholm. I Solna förvaltar man totalt 123 hyreslägenheter vid Framnäsbacken och Ankdammsgatan. Bostadssökande kan välja mellan ettor till femmor.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


Solporten
Solporten är en av Solnas största privata fastighetsägare. Totalt omfattar beståndet cirka 1 000 lägenheter i Solna och Stockholmsområdet. Hyresvärden har vunnit pris för god kundnöjdhet hos sina hyresgäster.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Stena Fastigheter
Stena har ett stort bostadskomplex på Himlabacken i Solna med många hyreslägenheter. Samtliga lägenheter har balkong varav många är inglasade. Lägenheterna kan fås i storlek från 1 till 5 rum och kök. Stena Fastigheter har även lägenheter för uthyrning på Bockholmsvägen i Solna.

Adress: Drottninggatan 26, Stockholm
Telefon: 075-24 15 000
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I stadsdelen Frösunda i Solna förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 70 hyresrätter. Lägenheterna är eftertraktade och kötiden för lediga lägenheter i området är åtskilliga år.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Vega Fastigheter
Hyresvärd med välskötta lägenheter i området Gamla Filmstaden, Vasalund och Vireberg. Samtliga bostäder är renoverade under de senaste 10 åren och håller god standard. Från lägenheterna är det kort promenadavstånd till Solna centrum.

Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
En av Solnas större privata hyresvärdar med 500 lägenheter. Färdigställde så sent som 2015 ett hundratal moderna hyresrätter vid Norrtull. Samtliga nybyggda lägenheter har stor balkong.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: huvudsta@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


Väderholmen
Familjeägt fastighetsbolag med 2 stora bostadsfastigheter med ett flertal lägenheter i Solna. Fastigheterna ligger på Slottsvägen och Virebergsvägen nära Solna centrum och från bostäderna är det promenadavstånd till T-banan.

Telefon: 08-449 23 50
E-post: info@vaderholmen.se
Hemsida: www.vaderholmen.se