1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Solna

Bevaka lediga lägenheter i Solna

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Solna samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Solna. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Johnson & Johnson medarbetare söker bostad i Solnatrakten
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Doktorander par i KI söker etta nära KI solna campu
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Solnas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Signalisten
Signalisten har ett brett utbud av lägenheter i Solna. Bostadsbeståndet omfattar 3 900 hyresrätter. Är du mellan 18-27 år har du förtur till ungdomslägenheter (enrumslägenheter) hos hyresvärden. I stadsdelen Råsunda har Signalisten nyligen uppfört nyproduktion av hyresrätter.Privata hyresvärdar i Solna


BroGripen
BroGripens bestånd består huvudsakligen av lägenheter nära Nya karolinska. Efter att tidigare ha använts som bostäder åt läkare och sjuksköterskor har de nu gjorts om till vanliga hyresrätter. Ansökan om ledig bostad görs via Stockholms stads bostadsförmedling.

Telefon: 08- 545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Lansen Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag med 350 lägenheter i Stockholm, Solna och på Lidingö. Lansen Förvaltning har avtal med ett par privata hyresvärdar om fastighetsförvaltning i Solna. Bostadsansökningar sker endast via e-post.

Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


LE Fastigheter
Privat hyresvärd med fastighetsbestånd i Solna. Fördelat på två adresser tillhandahålls totalt 123 hyresrätter. Storleken varierar mellan 1-5 rum och kök. Fastigheterna uppfördes runt 1960.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


Solporten
En av flera privata hyresvärdar i Solna. Solporten förvaltar runt 600 hyreslägenheter vilket gör dem till en av de största hyresvärdarna i Solna. Majoriteten av fastigheterna är belägna i Råsunda med närhet till kommunikationer och service.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Stena Fastigheter
Äger ett bestånd av hyreslägenheter i Solna. På Bockholmsvägen och Himlabacken hittas lägenheter upp till femrummare. Du behöver registrera dig som bostadssökande på Bostadsförmedlingen i Stockholm om du vill ansöka om bostad hos Stena Fastigheter.

Adress: Vattugatan 2, Stockholm
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I stadsdelen Frösunda i Solna förvaltar Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 70 hyresrätter. Lägenheterna är eftertraktade och kötiden för lediga lägenheter i området är åtskilliga år.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Vega Fastigheter
Hyresvärd med välskötta lägenheter i området Gamla Filmstaden, Vasalund och Vireberg. Samtliga bostäder är renoverade under de senaste 10 åren och håller god standard. Från lägenheterna är det kort promenadavstånd till Solna centrum.

Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Som en av Stockholms största privata hyresvärdar uppgår Wåhlin Fastigheters bestånd till närmare 450 lägenheter i Solna. Majoriteten av fastigheterna är byggda eller ombyggda på 2010-talet.

Adress: Anderstorpsvägen 4, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


HSB Stockholm
I Solna förvaltar HSB 30 hyresrätter på Ryttargatan. Fastigheten har tre våningsplan och består av ettor och en tvårumslägenhet. Centrala Solna ligger på gångavstånd från lägenheterna.

Adress: Fleminggatan 41, Stockholm
Telefon: 010-442 11 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm


Wallenstam
På Hannebergsgatan hittar vi Wallenstams bestånd i Solna. Fastigheten som förvärvades 2005 innehåller 32 lägenheter. Ett stenkast från fastigheten ligger Solna centrum som erbjuder et brett utbud av service, kommunikationer och natur.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Väderholmen
Familjeägt fastighetsbolag med 2 stora bostadsfastigheter med ett flertal lägenheter i Solna. Fastigheterna ligger på Slottsvägen och Virebergsvägen nära Solna centrum och från bostäderna är det promenadavstånd till T-banan.

Telefon: 08-449 23 50
E-post: info@vaderholmen.se
Hemsida: www.vaderholmen.se