1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Solna


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Solna. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Solna som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Signalisten
Signalisten erbjuder hyresrätter i Solna. Man är en allmännyttig bostadsstiftelse som har ett bestånd på cirka 4 000 lägenheter som är fördelade mellan 14 områden. Hyresvärdens lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

BroGripen
BroGripens bestånd består huvudsakligen av lägenheter nära Nya karolinska. Efter att tidigare ha använts som bostäder åt läkare och sjuksköterskor har de nu gjorts om till vanliga hyresrätter. Ansökan om ledig bostad görs via Stockholms stads bostadsförmedling.

Telefon: 08- 545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Lansen Förvaltning
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i Stockholm, Solna och på Lidingö. I Solna har man 80 lägenheter som uthyres till privatpersoner. Bostäderna har upp till sex rum och kök. Stambyte genomfördes i fastigheten år 2017.

Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


LE Fastigheter
Privat hyresvärd med fastighetsbestånd i Solna. Fördelat på två adresser tillhandahålls totalt 123 hyresrätter. Storleken varierar mellan 1-5 rum och kök. Fastigheterna uppfördes runt 1960.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


Solporten
En av flera privata hyresvärdar i Solna. Solporten förvaltar runt 600 hyreslägenheter vilket gör dem till en av de största hyresvärdarna i Solna. Majoriteten av fastigheterna är belägna i Råsunda med närhet till kommunikationer och service.

Adress: Forngränd 1, Solna
Telefon: 08-514 939 60
E-post: info@solporten.se
Hemsida: www.solporten.se


Stena Fastigheter
Äger ett bestånd av hyreslägenheter i Solna. På Bockholmsvägen och Himlabacken hittas lägenheter upp till femrummare. Du behöver registrera dig som bostadssökande på Bostadsförmedlingen i Stockholm om du vill ansöka om bostad hos Stena Fastigheter.

Adress: Vattugatan 2, Stockholm
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Stockholms Kooperativa Bostadsförening
I kvarteret Johannelund i stadsdelen Frösunda äger och förvaltar SKB 70 hyreslägenheter. Fastigheterna är uppförda under 2000-talet och omfattar lägenheter i storlek från 2-5 rum och kök. Genomsnittliga kötiden för föreningens lägenheter är runt 30 år.

Telefon: 08-704 60 00
E-post: skb@skb.org
Hemsida: www.skb.org


Vega Fastigheter
Har attraktiva lägenheter till uthyrning i Solna med närhet till centrum och tunnelbana. Hyreslägenheterna är fördelade mellan Vasalund, Gamla Filmstaden och Vireberg. Hyresvärden vill erbjuda trivsamma boenden och har därför renoverat bostäderna under 2000-talet.

Telefon: 08-29 40 80
E-post: info@vegafastigheter.se
Hemsida: www.vegafastigheter.se


Wåhlin Fastigheter
Som en av Stockholms största privata hyresvärdar uppgår Wåhlin Fastigheters bestånd till närmare 450 lägenheter i Solna. Majoriteten av fastigheterna är byggda eller ombyggda på 2010-talet.

Adress: Anderstorpsvägen 4, Solna
Telefon: 08-514 935 00
E-post: info@wahlinfastigheter.se
Hemsida: www.wahlinfastigheter.se


HSB Stockholm
I Solna förvaltar HSB 30 hyresrätter på Ryttargatan. Fastigheten har tre våningsplan och består av ettor och en tvårumslägenhet. Centrala Solna ligger på gångavstånd från lägenheterna.

Adress: Fleminggatan 41, Stockholm
Telefon: 010-442 11 00
E-post: service.stockholm@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/stockholm


Wallenstam
På Hannebergsgatan hittar vi Wallenstams bestånd i Solna. Fastigheten som förvärvades 2005 innehåller 32 lägenheter. Ett stenkast från fastigheten ligger Solna centrum som erbjuder et brett utbud av service, kommunikationer och natur.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Väderholmen
Privatägt fastighetsbolag som koncentrerat sig på fastigheter i Stockholmsområdet. I Solna äger man två fastigheter med hyreslägenheter. Båda fastigheterna är byggda runt 1950 och belägna på Slottsvägen samt Virebergsvägen.

Telefon: 08-449 23 50
E-post: info@vaderholmen.se
Hemsida: www.vaderholmen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Solna utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Solna att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Solna. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Solna?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Solna. Hos oss kan du se listor med alla Solnas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.