Information om Signalisten

Med cirka 4 000 lägenheter i beståndet är Signalisten den största hyresvärden i Solna. Man är ett kommunalt och allmännyttigt bostadsbolag som erbjuder bostäder till privatpersoner. Signalisten hyr även ut runt 200 lokaler.

För att erbjuda attraktiva boenden med hög standard arbetar Signalisten med nybyggnationer parallellt som man renoverar befintliga bostäder till högre standard. Hyresvärden förvaltar lägenheter i 14 områden i kommunen, flest bostäder har man i Råsunda. Hos Signalisten kan du hyra en lägenhet på upp till fem rum och kök.

Personer som fyllt 60 år och vars barn är utflugna kan ansöka om trygghetsboende eller seniorlägenhet. Det är vanliga hyreslägenheter med fokus på tillgänglighet och användarvänlighet. Bostäderna ligger vanligen nära service och kommunikationer för att underlätta vardagen för de boende. Dessa boenden är sökbara direkt på hyresvärdens hemsida.

För att förenkla för unga att komma in på bostadsmarknaden förmedlas alla lediga ettor hos hyresvärden i första hand till personer mellan 18 och 27 år.

Alla lägenheter hos Signalisten, med undantag för senior- och trygghetsboende, förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm där du som bostadssökande rekommenderas att registrera dig för att kunna ansöka om en lägenhet.

Kontakta Signalisten
Adress: Västra vägen 11 A, Solna
Telefon: 08-705 22 00
E-post: info@signalisten.se
Hemsida: www.signalisten.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Signalisten men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.signalisten.seVisa fler lediga lägenheter i Solna