Information om Signalisten

Signalisten är det kommunala och allmännyttiga bostadsbolaget i Solna med 3 900 hyresrätter i beståndet. Signalisten är en växande hyresvärd som för närvarande har nyproduktion av hyresrätter i områdena Bagartorp, Huvudsta och Råsunda.

Hos Signalisten.se har du som är mellan 18 - 27 år möjlighet att ansöka om ungdomslägenheter. Alla lediga enrumslägenheter är vikta för unga vuxna. Har du istället fyllt 65 år har du möjlighet att registrera dig i Signalisten kö för seniorlägenheter. Lediga lägenheter uthyres via Bostadsförmedlingen.

Av Signalistens uthyrningspolicy framgår att endast sökande som har för avsikt att folkbokföra sig på adressen får hyra lägenheter av Signalisten. Sökandes bruttoinkomst skall överstiga månadshyran 3 gånger.

Kontakta Signalisten
Adress: Västra vägen 11 A, Solna
Telefon: 08-705 22 00
E-post: info@signalisten.se
Hemsida: www.signalisten.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Signalisten men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.signalisten.se.Visa fler lediga lägenheter i Solna