1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Bevaka lediga lägenheter i Sölvesborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sölvesborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sölvesborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sölvesborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sölvesborgshem
Sölvesborgs största hyresvärd med 1250 lägenheter i beståndet. Du registrerar dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida www.solvesborgshem.sePrivata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjägda fastighetsbolaget Bröderna Persson Byggnads har en lång historik inom bostadsförvaltning. I Sölvesborg förvaltar man lägenheter på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du behöver registrera dig hos hyresvärden för att kunna ansöka om lediga bostäder.

Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Hermanssonbolagen
I Sölvesborg förvaltar Hermanssonbolagen 72 hyresrätter i attraktiva bostadsfastigheter invid Stadshotellet och Köpmannagården. Hyresvärden söker främst hyresgäster som vill bo kvar permanent i lägenheterna.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Hovby Fastigheter
Fastighetsägare med 18 radhus i Sölvesborg. Hovby Fastigheter är en uppskattad hyresvärd hos barnfamiljer som vill bo med villakänsla och egen gräsmatta utanför dörren. Hovby tillämpar inget kösystem utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Lindström Property
Privat hyresvärden Lindström Property har 8 bostadsfastigheter i Sölvesborg, den största fastigheten ligger på Västra Storgatan och rymmer 45 lägenheter. I samtliga lägenheter finns kabel-TV. Fyll i ett ansökningsformulär om du vill aktuell som hyresgäst.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


JKFAB
Den lilla hyresvärden JKFAB är ett av Sölvesborg minsta fastighetsbolag med bara 16 hyreslägenheter i det egna beståndet. På Norregatan i Sölvesborg har man en etta, fyra tvåor och en fyra. Bostäderna har genomgått forlöpande upprustningar de senaste åren. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Sölvesborgs Byggnads
Det familjeägda bostadsbolaget Sölvesborgs Byggnads både bygger och förvaltar lägenheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Nygatan, Västra Storgatan och på Idrottsvägen Sölvesborg. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail och presentera dig själv om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en av de större privata bostadsbolagen i Sölvesborg med 100 hyreslägenheter på orten. I hyran för samtliga lägenheter ingår de fria TV-kanalerna. Fyll i en intresseanmälan på solvedals.se och kryssa i om du är intresserad av ettor, tvåor, treor eller fyror som är de lägenhetsstorlekar som Sölvedals Förvaltning har på orten.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se