1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Sök alla lediga lägenheter i Sölvesborg

I Sölvesborg finns många hyresvärdar som kan erbjuda boende. Största hyresvärden, kommunala Sölvesborgshem, söker nästan alltid nya hyresgäster. Via oss kan du även ansöka om bostad hos de privata hyresvärdarna i Sölvesborg.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Sölvesborgshem
Hos det kommunala bostadsbolaget Sölvesborgshem finns idag lediga lägenheter i Sölvesborg. Utöver stadskärnan kan man erbjuda bostäder i följande stadsdelar och närliggande småorter: Falkvik, Hjortakroken, Hällevik, Kylinge, Krokås, Ljungaviken, Nogersund, Norje samt Valjeviken.Privata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjägda fastighetsbolaget Bröderna Persson Byggnads har en lång historik inom bostadsförvaltning. I Sölvesborg kan man erbjuda lägenheter för uthyrning på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du behöver registrera dig för att kunna ansöka om lediga bostäder.


Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


JKFAB
Den lilla hyresvärden JKFAB är ett av Sölvesborg minsta fastighetsbolag med bara 16 hyreslägenheter i det egna beståndet. På Norregatan i Sölvesborg har man en etta, fyra tvåor och en fyra. Bostäderna har genomgått forlöpande upprustningar de senaste åren. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Lindström Property
Privat hyresvärden Lindström Property har 8 bostadsfastigheter i Sölvesborg, den största fastigheten ligger på Västra Storgatan och rymmer 45 lägenheter. I samtliga lägenheter finns kabel-TV. Fyll i ett ansökningsformulär om du vill aktuell som hyresgäst.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


Sölvesborgs Byggnads
Det familjeägda bostadsbolaget Sölvesborgs Byggnads både bygger och förvaltar lägenheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Nygatan, Västra Storgatan och på Idrottsvägen Sölvesborg. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail och presentera dig själv om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en av de större privata bostadsbolagen i Sölvesborg med 100 hyreslägenheter på orten. I hyran för samtliga lägenheter ingår de fria TV-kanalerna. Fyll i en intresseanmälan och kryssa i om du är intresserad av ettor, tvåor, treor eller fyror som är de lägenhetsstorlekar som Sölvedals Förvaltning har på orten.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: malin@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se