1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Sök lediga lägenheter i Sölvesborg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Sölvesborg. Du kan fritt söka bland de 17 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Sölvesborg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Sölvesborgshem
I Sölvesborg är den kommunala hyresvärden Sölveborgshem största hyresvärden med nära 1 400 hyresrätter i beståndet som återfinns i västra Blekinge och Sölvesborg. Lediga lägenheter hittas på hyresvärdens hemsida där de även är sökbara.Privata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. Förvaltar fastigheter i Sölvesborg, Åhus, Kristianstad och Ystad. I Sölvesborg hittas bostäderna i centrala staden på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du kan se utbudet och ansöka om lediga lägenheter direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Hermanssonbolagen
Hyresvärd som koncentrerat sitt bestånd till Blekinge. I Sölvesborg har man 72 trivsamma lägenheter till uthyrning som är väl underhållna under åren. Utöver bostäder förvaltar man även kommersiella lokaler och vårdlokaler som uthyres.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Hovby Fastigheter
I Sölvesborg förvaltar privata hyresvärden Hovby Fastigheter 18 radhuslägenheter. Boende här har en egen mindre trädgård med plats för lek och sena sommarmiddagar. På hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande fylla i en bostadsansökan.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Lindström Property
Privat hyresvärd med fokus på Skåne och Blekinge. I Sölvesborg har Lindström Property 9 fastigheter med både lägenheter och lokaler. För bostadssökande kan en intresseanmälan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


JKFAB
Fastighetsägare med mindre bestånd i kommunen. På Norregatan, en av Sölvesborgs äldsta gator ligger 7 av lägenheterna. Här finns både studentlägenhet och 1-4 RoK. Resterande av beståndet är beläget i Pukavik, där både lägenheter och två mindre hus kan hyras.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Sölvesborgs Byggnads
Familjeföretag som förvaltar fastigheter förutom att de även erbjuder tjänster inom byggsektorn. I Sölvesborg har hyresvärden 65 lägenheter. De är belägna i centrala staden på Västra Storgatan, Balkenhausensgatan och Nygatan.

Adress: Svetsarevägen 3, Sölvesborg
Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar hyreslägenheter i Blekinge och Skåne. I Sölvesborg hittas 66 hyreslägenheter fördelade mellan fem adresser i staden. Beståndet består av lägenheter i flerfamiljshus och i markplan med egen mindre trädgård. Parkering finns i anslutning till fastigheterna.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MMG Fastigheter
Ungt fastighetsbolag med 55 lägenheter i Sölvesborg. I den havsnära tätorten Norgsund byggs 10 nya bostäder i markplan, förväntas vara redo för nya hyresgäster våren 2020. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Södra Hamnen Nogersund, Sölvesborg
Telefon: 070-885 15 75
E-post: info@mmgfastigheter.se
Hemsida: www.mmgfastigheter.se


JAP Fastighets
Mindre fastighetsägare med bestånd på Södergatan, Järnvägsgatan, S:t Andreasgatan i Sölvesborg och Bollvägen i Hörvik. Via hyresvärdens hemsidan kan du skicka in en intresseanmälan. JAP Fastighets uppskattar om du anger vilken storlek på lägenhet som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/jap/


AMK Fastighets
AMKs fastighet på centrala adressen Östra Storgatan/Rundgatan i Sölvesborg totalrenoveras för att ge plats åt 10 nya moderna lägenheter. Ett Formulär kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger vilken storlek på boende som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/amk/