1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Sök alla lediga lägenheter i Sölvesborg

I Sölvesborg finns många hyresvärdar som kan erbjuda boende. Största hyresvärden, kommunala Sölvesborgshem, söker nästan alltid nya hyresgäster. Via oss kan du även ansöka om bostad hos de privata hyresvärdarna i Sölvesborg.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Singel söker 1:a/2:a centralt.
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Sölvesborgshem
Hos det kommunala bostadsbolaget Sölvesborgshem finns idag lediga lägenheter i Sölvesborg. Utöver stadskärnan kan man erbjuda bostäder i följande stadsdelar och närliggande småorter: Falkvik, Hjortakroken, Hällevik, Kylinge, Krokås, Ljungaviken, Nogersund, Norje samt Valjeviken.Privata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjägda fastighetsbolaget Bröderna Persson Byggnads har en lång historik inom bostadsförvaltning. I Sölvesborg kan man erbjuda lägenheter för uthyrning på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du behöver registrera dig för att kunna ansöka om lediga bostäder.

E-post info@brpersson.com
Telefon 044-21 59 10
Hemsida www.brpersson.com


JKFAB
Den lilla hyresvärden JKFAB är ett av Sölvesborg minsta fastighetsbolag med bara 16 hyreslägenheter i det egna beståndet. På Norregatan i Sölvesborg har man en etta, fyra tvåor och en fyra. Bostäderna har genomgått forlöpande upprustningar de senaste åren. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Besöksadress Nabbbavägen 42, Sölvesborg
E-post info@jkfab.se
Telefon 0709-647260
Hemsida www.jkfab.se


Lindström Property
Privat hyresvärden Lindström Property har 8 bostadsfastigheter i Sölvesborg, den största fastigheten ligger på Västra Storgatan och rymmer 45 lägenheter. I samtliga lägenheter finns kabel-TV. Fyll i ett ansökningsformulär om du vill aktuell som hyresgäst.

E-post info@lindstromproperty.se
Telefon 0454-844 40
Hemsida www.lindstromproperty.se


Sölvesborgs Byggnads
Det familjeägda bostadsbolaget Sölvesborgs Byggnads både bygger och förvaltar lägenheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Nygatan, Västra Storgatan och på Idrottsvägen Sölvesborg. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail och presentera dig själv om du är intresserad av att hyra bostad.

E-post niclas@solvesborgsbygg.se
Telefon 0456-391 80
Hemsida www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en av de större privata bostadsbolagen i Sölvesborg med 100 hyreslägenheter på orten. I hyran för samtliga lägenheter ingår de fria TV-kanalerna. Fyll i en intresseanmälan och kryssa i om du är intresserad av ettor, tvåor, treor eller fyror som är de lägenhetsstorlekar som Sölvedals Förvaltning har på orten.

Besöksadress Repslagaregatan 12, Sölvesborg
E-post malin@solvedals.se
Telefon 0456-156 71
Hemsida www.solvedals.se