1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Bevaka lediga lägenheter i Sölvesborg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Sölvesborg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Sölvesborg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Sölvesborgs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Sölvesborgshem
Sölvesborgs största hyresvärd med 1250 lägenheter i beståndet. Du registrerar dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida www.solvesborgshem.sePrivata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. Förvaltar fastigheter i Sölvesborg, Åhus, Kristianstad och Ystad. I Sölvesborg hittas bostäderna i centrala staden på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du kan se utbudet och ansöka om lediga lägenheter direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Hermanssonbolagen
I Sölvesborg förvaltar Hermanssonbolagen 72 hyresrätter i attraktiva bostadsfastigheter invid Stadshotellet och Köpmannagården. Hyresvärden söker främst hyresgäster som vill bo kvar permanent i lägenheterna.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Hovby Fastigheter
Fastighetsägare med 18 radhus i Sölvesborg. Hovby Fastigheter är en uppskattad hyresvärd hos barnfamiljer som vill bo med villakänsla och egen gräsmatta utanför dörren. Hovby tillämpar inget kösystem utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Lindström Property
Privat hyresvärd med fokus på Skåne och Blekinge. I Sölvesborg har Lindström Property 9 fastigheter med både lägenheter och lokaler. För bostadssökande kan en intresseanmälan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


JKFAB
Fastighetsägare med mindre bestånd i kommunen. På Norregatan, en av Sölvesborgs äldsta gator ligger 7 av lägenheterna. Här finns både studentlägenhet och 1-4 RoK. Resterande av beståndet är beläget i Pukavik, där både lägenheter och två mindre hus kan hyras.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Sölvesborgs Byggnads
Familjeföretag som förvaltar fastigheter förutom att de även erbjuder tjänster inom byggsektorn. I Sölvesborg har hyresvärden 65 lägenheter. De är belägna i centrala staden på Västra Storgatan, Balkenhausensgatan och Nygatan.

Adress: Svetsarevägen 3, Sölvesborg
Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar hyreslägenheter i Blekinge och Skåne. I Sölvesborg hittas 66 hyreslägenheter fördelade mellan fem adresser i staden. Beståndet består av lägenheter i flerfamiljshus och i markplan med egen mindre trädgård. Parkering finns i anslutning till fastigheterna.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MMG Fastigheter
Ungt fastighetsbolag med 55 lägenheter i Sölvesborg. I den havsnära tätorten Norgsund byggs 10 nya bostäder i markplan, förväntas vara redo för nya hyresgäster våren 2020. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Södra Hamnen Nogersund, Sölvesborg
Telefon: 070-885 15 75
E-post: info@mmgfastigheter.se
Hemsida: www.mmgfastigheter.se


JAP Fastighets
Mindre fastighetsägare med bestånd på Södergatan, Järnvägsgatan, S:t Andreasgatan i Sölvesborg och Bollvägen i Hörvik. Via hyresvärdens hemsidan kan du skicka in en intresseanmälan. JAP Fastighets uppskattar om du anger vilken storlek på lägenhet som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/jap/


AMK Fastighets
AMKs fastighet på centrala adressen Östra Storgatan/Rundgatan i Sölvesborg totalrenoveras för att ge plats åt 10 nya moderna lägenheter. Ett Formulär kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger vilken storlek på boende som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/amk/