1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Sölvesborg

Sök alla lediga lägenheter i Sölvesborg

I Sölvesborg kan du idag ansöka om 9 lediga lägenheter. Med Hyrabostad.se når du alla första- och andrahandskontrakt från 8 hyresvärdar i Sölvesborg. Om du aktiverar lägenhetsbevakning får du e-mail direkt när en ledig lägenhet som matchar dina önskemål kommer in.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Småbarns familj söker bostad i Sölvesborg
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum

Hyresvärdar


Sölvesborgshem
All uthyrning av lediga lägenheter hos Sölvesborgshem är internetbaserad. Registrera dig som bostadssökande och du får automatiskt e-mail när vakanta lägenheter kommer in som överensstämmer med dina önskemål om bostadsområde.Privata hyresvärdar i Sölvesborg


Byggnads AB Bröderna Persson
Familjägda fastighetsbolaget Bröderna Persson Byggnads har en lång historik inom bostadsförvaltning. I Sölvesborg kan man erbjuda lägenheter för uthyrning på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du behöver registrera dig för att kunna ansöka om lediga bostäder.


Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Hermanssonbolagen
I Sölvesborg förvaltar Hermanssonbolagen 72 hyresrätter i attraktiva bostadsfastigheter invid Stadshotellet och Köpmannagården. Hyresvärden söker främst hyresgäster som vill bo kvar permanent i lägenheterna.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Hovby Fastigheter
Fastighetsägare med 18 radhus i Sölvesborg. Hovby Fastigheter är en uppskattad hyresvärd hos barnfamiljer som vill bo med villakänsla och egen gräsmatta utanför dörren. Hovby tillämpar inget kösystem utan väljer den sökande som anses mest lämpad som hyresgäst.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Lindström Property
Privat hyresvärden Lindström Property har 8 bostadsfastigheter i Sölvesborg, den största fastigheten ligger på Västra Storgatan och rymmer 45 lägenheter. I samtliga lägenheter finns kabel-TV. Fyll i ett ansökningsformulär om du vill aktuell som hyresgäst.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


JKFAB
Den lilla hyresvärden JKFAB är ett av Sölvesborg minsta fastighetsbolag med bara 16 hyreslägenheter i det egna beståndet. På Norregatan i Sölvesborg har man en etta, fyra tvåor och en fyra. Bostäderna har genomgått forlöpande upprustningar de senaste åren. Skicka ett e-mail och presentera dig om du vill hyra bostad.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Sölvesborgs Byggnads
Det familjeägda bostadsbolaget Sölvesborgs Byggnads både bygger och förvaltar lägenheter för uthyrning. Lägenheter att hyra finns på Nygatan, Västra Storgatan och på Idrottsvägen Sölvesborg. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail och presentera dig själv om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Sölvedals Förvaltning är en av de större privata bostadsbolagen i Sölvesborg med 100 hyreslägenheter på orten. I hyran för samtliga lägenheter ingår de fria TV-kanalerna. Fyll i en intresseanmälan och kryssa i om du är intresserad av ettor, tvåor, treor eller fyror som är de lägenhetsstorlekar som Sölvedals Förvaltning har på orten.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se