1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Sölvesborg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sölvesborg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Sölvesborg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Sölvesborgshem
I Sölvesborg är den kommunala hyresvärden Sölveborgshem största hyresvärden med nära 1 400 hyresrätter i beståndet som återfinns i västra Blekinge och Sölvesborg. Lediga lägenheter hittas på hyresvärdens hemsida där de även är sökbara.

Byggnads AB Bröderna Persson
Familjeföretag verksamt i fastighetsbranschen. Förvaltar fastigheter i Sölvesborg, Åhus, Kristianstad och Ystad. I Sölvesborg hittas bostäderna i centrala staden på Stortorget och Gamla Skolgatan. Du kan se utbudet och ansöka om lediga lägenheter direkt på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 044-21 59 10
E-post: info@brpersson.com
Hemsida: www.brpersson.com


Hovby Fastigheter
I Sölvesborg förvaltar privata hyresvärden Hovby Fastigheter 18 radhuslägenheter. Boende här har en egen mindre trädgård med plats för lek och sena sommarmiddagar. På hyresvärdens hemsida kan du som bostadssökande fylla i en bostadsansökan.

Telefon: 044 – 20 82 59
E-post: info@hovbyfastigheter.se
Hemsida: www.hovbyfastigheter.se


Hermanssonbolagen
Hyresvärd som koncentrerat sitt bestånd till Blekinge. I Sölvesborg har man 72 trivsamma lägenheter till uthyrning som är väl underhållna under åren. Utöver bostäder förvaltar man även kommersiella lokaler och vårdlokaler som uthyres.

Telefon: 0454-150 00
E-post: post@hermanssonbolagen.se
Hemsida: www.hermanssonbolagen.se


Lindström Property
Privat hyresvärd med fokus på Skåne och Blekinge. I Sölvesborg har Lindström Property 9 fastigheter med både lägenheter och lokaler. För bostadssökande kan en intresseanmälan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0454-844 40
E-post: info@lindstromproperty.se
Hemsida: www.lindstromproperty.se


JKFAB
Fastighetsägare med mindre bestånd i kommunen. På Norregatan, en av Sölvesborgs äldsta gator ligger 7 av lägenheterna. Här finns både studentlägenhet och 1-4 RoK. Resterande av beståndet är beläget i Pukavik, där både lägenheter och två mindre hus kan hyras.

Adress: Nabbbavägen 42, Sölvesborg
Telefon: 0709-647260
E-post: info@jkfab.se
Hemsida: www.jkfab.se


Sölvesborgs Byggnads
Familjeföretag som förvaltar fastigheter förutom att de även erbjuder tjänster inom byggsektorn. I Sölvesborg har hyresvärden 65 lägenheter. De är belägna i centrala staden på Västra Storgatan, Balkenhausensgatan och Nygatan.

Adress: Svetsarevägen 3, Sölvesborg
Telefon: 0456-391 80
E-post: niclas@solvesborgsbygg.se
Hemsida: www.solvesborgsbygg.se


Sölvedals Förvaltning
Förvaltar hyreslägenheter i Blekinge och Skåne. I Sölvesborg hittas 66 hyreslägenheter fördelade mellan fem adresser i staden. Beståndet består av lägenheter i flerfamiljshus och i markplan med egen mindre trädgård. Parkering finns i anslutning till fastigheterna.

Adress: Repslagaregatan 12, Sölvesborg
Telefon: 0456-156 71
E-post: info@solvedals.se
Hemsida: www.solvedals.se


MMG Fastigheter
Ungt fastighetsbolag med 55 lägenheter i Sölvesborg. I den havsnära tätorten Norgsund byggs 10 nya bostäder i markplan, förväntas vara redo för nya hyresgäster våren 2020. Via hyresvärdens hemsida kan du se och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Södra Hamnen Nogersund, Sölvesborg
Telefon: 070-885 15 75
E-post: info@mmgfastigheter.se
Hemsida: www.mmgfastigheter.se


JAP Fastighets
Mindre fastighetsägare med bestånd på Södergatan, Järnvägsgatan, S:t Andreasgatan i Sölvesborg och Bollvägen i Hörvik. Via hyresvärdens hemsidan kan du skicka in en intresseanmälan. JAP Fastighets uppskattar om du anger vilken storlek på lägenhet som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/jap/


AMK Fastighets
AMKs fastighet på centrala adressen Östra Storgatan/Rundgatan i Sölvesborg totalrenoveras för att ge plats åt 10 nya moderna lägenheter. Ett Formulär kan fyllas i på hyresvärdens hemsida där du anger vilken storlek på boende som önskas.

Adress: S:t Andreasgatan 1, Sölvesborg
Telefon: 070-886 63 72
E-post: anders@aktab.nu
Hemsida: www.aktab.nu/amk/Hur hittar jag privata hyresvärdar i Sölvesborg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Sölvesborg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Sölvesborg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Sölvesborg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Sölvesborg. Hos oss kan du se listor med alla Sölvesborgs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.