1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Staffanstorp

Alla lediga lägenheter i Staffanstorp

I Staffanstorp finns flera privata hyresvärdar som kan erbjuda dig en lägenhet att hyra. Det finns ingen central bostadskö utan behöver själv ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. Via oss når du de privata hyresvärdar i Staffanstorp som du kan skicka en bostadsansökan till. Många av hyresvärdarna söker nya hyresgäster till sina lägenheter.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar
Privata hyresvärdar i Staffanstorp


Angelica Fastigheter
Liten hyresvärd med 6 fastigheter i Staffanstorp med en yta om 7 000 m2 fördelade mellan kontor och bostadslägenheter. Skicka ett e-mail eller ring till bolaget om du vill hyra lägenhet eller lokaler.

Besöksadress S. Lundavägen 10, Staffanstorp
E-post hans.erlandsson@angelica.se
Telefon 046-25 73 00
Hemsida www.angelica.se


Bo i Villa
Privat fastighetsägare i Staffanstorp som precis som namnet låter antyda hyr ut villor i Staffanstorp. Hit vänder sig många barnfamiljer som vill bo i ett eget hus men som hellre hyr än köper sin bostad.

Postadress Box 7, 245 21 Staffanstorp
E-post info@boivilla.se
Telefon 046-257988
Hemsida www.boivilla.se


SuperBygg
Ett mindre utbud av lägenheter om 2 till 3 rum i hyreshus om två våningar på ett par adresser i Staffanstorp. Fyll i en intresseanmälan på SuperByggs hemsida om du vill hyra bostad. SuperBygg ser gärna fler sökande över 55 år.

Telefon 046-304450
Hemsida www.superbygg.se


Stigborg Förvaltning
Hyresvärd med ett litet utbud om 24 lägenheter i Staffanstorp. Samtliga lägenheter har genomgått omfattande renovering 2010. 22 av lägenheterna är tvåor och därutöver har man 1 etta och 1 fyrrummare.

E-post kontakt@stigborgforvaltning.se
Telefon 046-12 57 00
Hemsida www.stigborgforvaltning.se