1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Staffanstorp


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Staffanstorp. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Staffanstorp som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Häglunds Fastigheter
Häglunds Fastigheter är en fastighetsägare med litet bestånd av bostäder på orten. Hyresvärden förvaltar 32 hyresrätter i Knutsborg, i Staffanstorp. Det finns möjlighet för den som söker bostad att göra en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0413-10963
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


Leny Fastighet
På Biblioteksgatan förvaltar Leny hyreslägenheter i Staffanstorp. Fastighetens 55 lägenheter har 1-4 RoK. I stadsdelen Sockerstan uppförs 48 nya hyreslägenheter som beräknas stå klara juni 2021. På Lenys hemsida kan du ansöka om nuvarande och kommande bostäder.

Telefon: 0416-192 90
E-post: info@leny.se
Hemsida: www.leny.se


Bo i Villa
Fastighetsägare med 44 lägenheter och ett fåtal villor i beståndet. Bostäderna är belägna i Per-Nilsagården, i 1,5 plans hus. Lägenheterna har privat uteplats och lekplats finns i området. Lägenheterna återfinns i storlekarna 2,5- 4 rum och kök.

Adress: Gåravägen, Staffanstorp
Telefon: 070 783 36 00
E-post: info@boivilla.se
Hemsida: www.boivilla.se


Brinova
Privat hyresvärd med bestånd i södra Sverige. I västra Staffanstorp förvaltar man en byggnad med två våningar innehållandes 24 hyreslägenheter. Fastigheten byggdes i början av 1990-talet och har sedan dess genomgått en stor renovering.

Telefon: 0418-122 22
Hemsida: www.brinova.se


Angelica Fastigheter
På 1930-talet byggdes en fastighet på Malmövägen som idag inrymmer hyresvärdens bestånd av hyresrätter. Lägenheterna har moderna kök men i övrigt en äldre stil. Lägenheter om 1-3 rum och kök finns. En lägenhet finns även på Södra Lundavägen i en fastighet med kontor.

Telefon: 046-25 73 00
E-post: info@angelica.se
Hemsida: www.angelica.se


SuperBygg
Superbygg har i sitt bestånd i Staffanstorp hyresrätter för dig över 55 år. Fastigheten ligger i utkanten av stadskärnan på Rudolf Bååths väg. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida om du söker bostad.

Telefon: 046-30 44 50
Hemsida: www.superbygg.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Staffanstorp utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Staffanstorp att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Staffanstorp. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Staffanstorp?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Staffanstorp. Hos oss kan du se listor med alla Staffanstorps hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.