1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stenungsund

Bevaka lediga lägenheter i Stenungsund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Stenungsund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Stenungsund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Stenungsunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Stenungsundshem
Kommunala hyresvärden Stenungsundshem är den största hyresvärden i Stenungsund och en bra startpunkt för dig som söker bostad att hyra. Stenungsundshem har 1 950 lägenheter och nästan 4 000 hyresgäster. På Stenungsundshems hemsida hittar du 2 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Stenungsund


Adesso Bygg
På Modistvägen i Stenungsund bygger Adesso Bygg 28 nya hyreslägenheter. Du som vill bo i Stenungsund kan fylla i en intresseanmälan på deras hemsida. Du kan välja mellan lägenheter i markplan eller på våningsplan 2. Lägenheterna är från 3 till 4 rum och kök.

Adress: Von Postväg 7, Stenungsund
Telefon: 0303-697 44
E-post: roger@adessobygg.se
Hemsida: www.adessobygg.se


Westic Fastigheter
På Strandvägen i centrala Stenungsund hyr Westic Fastigheter ut 31 lägenheter. Fastigheten har på markplan butikslokaler och i de övre våningarna finns hyreslägenheter från 2 till 5 rok. För att hyra lägenhet krävs att du har en fast inkomst och ordnad ekonomi samt är minst 18 år fyllda. Lediga lägenheter publiceras på Westics hemsida.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


HSB
Bostadskooperativet HSB har i Stenungsund hyresrätter på följande adresser: Lilla Doterödsvägen och Strandvägen. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning till 54 stycken. På Lilla Doterödsvägen har man 37 lägenheter om 1-4 rum och kök. På centrala Strandvägen finns 18 lägenheter om 2-3 rum och kök för uthyrning.

Telefon: 010-442 20 00
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/hyresfastigheter/stenungsund


Husinvest
Privatägda fastighetsbolaget Husinvest förvaltar lägenheter i ett par orter i Västra Götaland, bland annat i Stenungsund. Om man har en ledig lägenhet lägger man upp denna för uthyrning på sin hemsida. På Husinvests hemsida kan du även lämna en allmän intresseanmälan för att hyra lägenhet i Stenungsund.

Telefon: 0563 520 10
E-post: magnus@husindustrier.se
Hemsida: www.husinvestab.se