1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stenungsund

Bevaka lediga lägenheter i Stenungsund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Stenungsund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Stenungsund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Familj söker 4-5:a
Sökes: Första- & andrahand | 105 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Stenungsunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Stenungsundshem
Kommunala hyresvärden Stenungsundshem är den största hyresvärden i Stenungsund och en bra startpunkt för dig som söker bostad att hyra. Stenungsundshem har 1 950 lägenheter och nästan 4 000 hyresgäster. På Stenungsundshems hemsida hittar du 4 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Stenungsund


Westic Fastigheter
Westic Fastigheter förvaltar 31 hyreslägenheter i Stenungsund. Lägenheterna ligger i Oasen-huset, som det kallas av invånarna. Du hittar här bostäder från 2-5 RoK, nästintill alla med egen balkong. På Westics hemsida kan du lämna ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


HSB
Äger och förvaltar hyreslägenheter i fyra fastigheter i Stenungsund. Beståndet omfattar 64 lägenheter i storlek från ett till fem rum och kök. I anslutning till varje fastighet finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/stenungsund


Husinvest
Privatägda fastighetsbolaget Husinvest förvaltar lägenheter i ett par orter i Västra Götaland, bland annat i Stenungsund. Om man har en ledig lägenhet lägger man upp denna för uthyrning på sin hemsida. På Husinvests hemsida kan du även lämna en allmän intresseanmälan för att hyra lägenhet i Stenungsund.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se