1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stenungsund

Sök lediga lägenheter i Stenungsund

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Stenungsund. Du kan fritt söka bland de 14 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Stenungsund.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Stenungsundshem
Största hyresvärden i Stenungsund är det kommunala bostadsbolaget Stenungsundshem. Egna beståndet omfattar närmare 2 000 hyreslägenheter i kommunen. Förutom i Stenungsund förvaltar man även lägenheter i de närliggande orterna Ödsmål och Svenshögen.Privata hyresvärdar i Stenungsund


Westic Fastigheter
Westic Fastigheter förvaltar 31 hyreslägenheter i Stenungsund. Lägenheterna ligger i Oasen-huset, som det kallas av invånarna. Du hittar här bostäder från 2-5 RoK, nästintill alla med egen balkong. På Westics hemsida kan du lämna ditt intresse på vakanser.

Telefon: 0771 - 80 80 00
E-post: info@westicfastigheter.se
Hemsida: www.westicfastigheter.se


HSB
Äger och förvaltar hyreslägenheter i fyra fastigheter i Stenungsund. Beståndet omfattar 64 lägenheter i storlek från ett till fem rum och kök. I anslutning till varje fastighet finns möjlighet att hyra parkeringsplats.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info.gbg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/stenungsund


Husinvest
En privat hyresvärd som äger och förvaltar bostäder för uthyrning i Stenungsund. Det totalt beståndet i staden omfattar 60 lägenheter i storlek från ettor upp till fyror. Husinvests lägenheter ligger i utkanten av Stenungsund på Modistvägen.

Telefon: 079-0687375
E-post: hyra@husinvestab.se
Hemsida: www.husinvestab.se