1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Stenungsund

Alla lediga lägenheter i Stenungsund

Hos oss når du alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Stenungsund. Via oss kan du se alla de lägenheter som hyresvärdarna i Stenungsund söker nya hyresgäster till. Utöver att söka bland just nu lediga lägenheter i Stenungsund kan du via oss även skicka in allmänna bostadsansökningar till flera privata hyresvärdar i Stenungsund.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Ställningsbyggare i göteborg
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2

Minst en 3:a sökes av mamma med barn
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2

Kvinna 34 år nyinflyttad från göteborg, fått fast jobb men behöver bostad!
Sökes: Första- & andrahand

3a eller 4a i Stenungsund, Uddevala eller Kungälv
Sökes: Förstahand | 65 m2

Hyresvärdar


Stenungsundshem
Kommunala hyresvärden Stenungsundshem är den största hyresvärden i Stenungsund och en bra startpunkt för dig som söker bostad att hyra. Stenungsundshem har 1 950 lägenheter för uthyrning och nästan 4 000 hyresgäster. Just nu söker man nya hyresgäster till flera lediga lägenheter.

Besöksadress Östra Köpmansgatan 6
E-post info@stenungsundshem.se
Telefon 0303-686 00
Privata hyresvärdar i Stenungsund


Adesso Bygg
På Modistvägen i Stenungsund bygger Adesso Bygg 28 nya hyreslägenheter. Du som vill bo i Stenungsund kan fylla i en intresseanmälan på deras hemsida. Du kan välja mellan lägenheter i markplan eller på våningsplan 2. Lägenheterna är från 3 till 4 rum och kök.

Besöksadress Von Postväg 7, Stenungsund
E-post roger@adessobygg.se
Telefon 0303-697 44
Hemsida www.adessobygg.se


Westic Fastigheter
På Strandvägen i centrala Stenungsund hyr Westic Fastigheter ut 31 lägenheter. Fastigheten har på markplan butikslokaler och i de övre våningarna finns hyreslägenheter från 2 till 5 rok. För att hyra lägenhet krävs att du har en fast inkomst och ordnad ekonomi samt är minst 18 år fyllda. Lediga lägenheter publiceras på Westics hemsida.

E-post info@westicfastigheter.se
Telefon 0771 - 80 80 00
Hemsida www.westicfastigheter.se


HSB
Bostadskooperativet HSB har i Stenungsund hyresrätter på följande adresser: Lilla Doterödsvägen och Strandvägen. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning till 54 stycken. På Lilla Doterödsvägen har man 37 lägenheter om 1-4 rum och kök. På centrala Strandvägen finns 18 lägenheter om 2-3 rum och kök för uthyrning.

Telefon 010-442 20 00
Hemsida www.hsb.se/goteborg/hyresfastigheter/stenungsund


Husinvest
Privatägda fastighetsbolaget Husinvest förvaltar lägenheter i ett par orter i Västra Götaland, bland annat i Stenungsund. Om man har en ledig lägenhet lägger man upp denna för uthyrning på sin hemsida. På Husinvests hemsida kan du även lämna en allmän intresseanmälan för att hyra lägenhet i Stenungsund.

E-post info@husinvestab.se
Telefon 0563 520 10
Hemsida www.husinvestab.se